Szeptember 1-től Norbi-fogyi! Velem tart vki? (beszélgetés)
Amíg az ebéded U5-ös, örülj, ha nem hízol!!!
A reggelid nem muszáj, hogy 1-es legyen, a lényeg, hogy feltöltsön a napra szénhidráttal (jó szénhidráttal!).
szerintem is jó volt a napod. Nekem a menzás ebédem megint inkább update 5 volt:((
Viszont már csak ezen a héten van suli(levelező) és utána visszatérek a rendes kerékvágásba. A vacsorám, és a reggelim, viszont 1- es volt!
Mikor fogyok már???
A Norbi tornára gondolsz?
Sziasztok!
Szerintem jó volt a mai napom. Reggelire két szelet teljes kiörlésű kenyér, vékonyan margarinnal, update felvágottal, paradicsommal, sajttal és egy pohár tejjel. Ebéd csirkepörkölt kevés krumplipürével és barnarizzsel, desszertnek egy csomag update chips. Vacsora három szelet pufibúzaszelet, felvágott, sajt, paprika, paradicsom és egy pohár tej. Tízóraira egy barack, uzsonnára egy csomag jó estét keksz. Vélemények?
Mozgásnak csak ajánlani tudom a 2005-ös hősök tornája dvd-t. Szerintem nagyon ott van. Persze nagy a választék...
sziasztok
végre eljutottam Szigetszentmiklóson a Norbi kajáldába volt akció ehettem végre hamburgert és palacsintát
ügyes vagy, én még nem tornázom, de szeretnék.Most még nincs időm, meg nem tudom mit kéne tornázni, hogy az kardio legyen?
Azt olvastam, hogy a fogyáshoz az lenne jó
Én is pont így szoktam enni, csak piskóta nélkül, gyümölccsel :)))
De kipróbálom a Te recepted szerint is :)
Én sajnállak, jó? :)
Pláne, mert eléggé egycipő, így egy kicsit magamat is sajnálom ezzel :)))
A zabos piskótára csak úgy simán rákented a túrót vagy hogyan volt?
én még nem ettem fornettit,de ezekszerint nem is fogok.
Ma délelőtt becsúszott egy fránya szendvics, hát... így jár aki nem visz magával kaját!
Az ebédem nagy jóindulattal 2-es, de a vacsorára ügyelni fogok!!
Sziasztok!
Én is tartottam a kaját, nekem az ebédem és a vacsim a is ua volt.
Brokkoli,répa, karfiol párolva, csirkemellel, mozarellával abonettel.
CSak sajna ettem még norbis pudingot u2-es kekszel 6-kor. De majd erről is leszokunk:)
Sziasztok!
A tegnapi nap nekem is sok munkával telt, de úgy érzem a kaja terén abszulút siker. Négy étkezés 2,2,1,1 kódok alapján. Én egyenlőre várok a lisztvásárlással, majd hónap végén meglepem magam a kedvenc tortámmal, ami a barackos-túrós charlotte a sütiskönyvből. Nagyon fini, próbáljátok ki.
sziasztok!
Kicsit már későn van, majd leragad a szemem.ímost vasaltam 2 órát. Az egész napom zűrös volt. Az ebédem menzás volt, így nem sok update cucc volt benne!! A vacsim viszont 2 csirke comb, pici Norbis majonéz, és zabkorpás piskóta, túróval.Nagyon finom volt.Most járok egy tanfolyamra, és egy felsőfokú iskolába, és kicsit nehezen tudom még magamat is követni, pláne a fogyókúrát.Ja és ez mellé van 3 gyerekem....De a vacsorával mindenképen kitartok!!
Na, hátha sajnáltok egy kicsit :))
A tanácsokat köszi, hasznukat veszem!!
Nekem szuperül: sok munka, kevés evés :)))
És vettem csodalisztet, de tényleg böszme drága!!!
Holnap tán sütök is vele valami nemhizlaló fincsikét...:))))
Első néhány napra vihetnél Norbis kenyeret, tasakos sonkát, meg paprikát, paradicsomot. Utána meg jól jön a Norbi rúd, a Jóestét keksz meg du. 3-ig az update csoki is :))))
És tényleg jó ötlet a mikrózható Norbi készétel, csak jól nézd meg a tasakját, van, ami U1, van, ami U2!!!
Hú,igaza van kemirobinak,hogy legközelebb majd csak egy hónap múlva mérjük meg magunkat.A legutolsó diétámnál minden áldott nap mértem magam,hogy motiváljon tovább,ha ment lefele a súlyom.De sajnos ez is ingatott meg mindig.Mert,ha már vmikor feljött vagy 50dkg,rögtön lecsüggedtem,és már nem tudtam olyan szigorúan tartani a fogyókúrát.
Jaj,vhogy rá kellene magamat venni,hogy havonta méricskézzek én is.
sziasztok
én is csatlakozok hozzátok, mérlegelőn láthatók az adatok:-)
remélem erőt adtok!