Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Tény hogy a természetes szülés hívei.
De hogy ha nagyon szenvedsz és kérsz.....nem tudom, én nem kértem :)
Sziasztok!
Mit hallottatok arról, hogy a Szent Imrében NEM adnak edát, akkor sem ha kérsz? Inkább húzzák az időt, lebeszélnek róla, vagy azt mondják hogy már túl késő adni? Én természetesen szeretnék szülni, de ha nagyon nem bírom azért jó lenne az a tudat, hogy kaphatok edát. Mit hallottatok erről?
Hát én múltkor kiakadtam a Josdira, és hívtam a dokim, hogy adjon egy másik beutalót a Bergendy Katihoz. Kaptam számot, ő vette fel, és mondtam hogy hozzá akarok menni. Adott időpontot, mentem:)
Legközelebb rögtön mondom a Nyulasinak hogy hozzá kérem a beutalót.
A Nyulasi asszisztense azt mondta, hogy szóljak neki, mert neki sem mindegy, kihez küldi a kismamáit (mert paráztam, hogy kiakad, hogy szídom neki a Josdit). De nem érdekel, fizetek eleget, hogy ennyit megtegyen, azt hiszem. Mondjuk szó nélkül meg is tette:)
Nekem egyik kötelező uh sem volt hosszú, a lelet is mindig lényegretörő volt... fotót is csak a 12. és 30. heti uh-n kaptam...
Mi a 23/24. héten voltunk 4D-s uh-n, de megbántam, mert nem sikerült túl jól és ugyanúgy ki kellett fizetni érte az a horibilis összeget (11 ezer)!
Igen, ahogy Szilvita is írja, ha Bergendy Kati van ott, Ő nagyon részletesen megnéz (egy egész oldalas leletet kaptam), az legalább 10 perc. Josdi kirug 2 percen belül (ő csak FL-t és a TAD-ot nézte) :-/ Mondjuk azt nem is tudtam, hogy meg lehet választani, hgoy kihez menjen az ember.
Egyébként nekem is gyanus volt az a gép, hogy többet tud, de engem csak 2D-vel néztek.
délután tudom őket hívni,mert ma akkor vannak.Ők adnak időpontot.
De a doki szerint ráér jövő hét után.Csak már olyan kiváncsi vagyok:)
A felvétellel én is igy vagyok,de rajtam kívül mindenki erősködik a családban,hogy de csináltassam meg.Enni nem kér.:/
Anyósom már tűkön ül,ki is fizeti...
Azért kérdeztem hány d-s,mert a doki szerint 100:)
És mindent tud.Hát ezzel felcsigázott,mert jó látni a kis drágámat:)
És már olyan kiváncsi vagyok rá milyen lesz!!
Nagyon szupi kis gép :)
Hagyományos, 2D-s, viszont sokkal részletesebb.
Pláne ha a Bergendy Kati lesz a szonográfus Nálad is, Ő nagyon lelkesen mutogatja, hogy mi micsoda és mekkora :)
Én nem kértem dvd-t, mert most az utolsó UH-on már úgyse látszik semmi összefüggő, olyan nagy a baba. De mintha azt hallottam volna hogy 2000 Ft.
Mikor mész?
ma voltam a Balogh dokinál.Megnézte uh-on a Babót,kb 2,5 kg.
meg kaptam beutalót a Fehérvári úti rendelőbe uh.-ra,ráadásul arra a csoda masinára.
Azt tudod,hogy milyen gép?4D-s?vagy a szokásos fekete-fehér?
Kiváncsi leszek rá.
Ja,meg azt is kérdezném,hogy mennyibe kerül ott egy uh dvd felvétel?
Persze,csak ha tudod...:)
Azokat az időpontokat kismamáknak 'teszik félre'. Ha mondod a telefonosnak, hogy kismama vagy, akkor kapsz egy olyat.
Illetve én mindig amikor vizsgálatra megyek, és a doki megmondja, hogy legközelebb mikor menjek, már akkor mikor megyek kifelé, rögtön személyesen kérek a lentiektől időpontot. Adom a kiskönyvet és mondom, hogy a doktor úrhoz kérek időpontot x hét múlvára, és már adják is :)
Sajnos azért nem tudok segíteni, mert én a rendelőbe járok, tehát a vizsgálatokért sose fizettem egy Ft-ot sem.
Már 8 éve hozzá járok, és mikor terhes lettem (még a kisfiammal 2,5 éve), akkor megkérdeztem, hogy hol van a magánrendelője, mert inkább oda járnék.....erre azt mondta, hogy ahogy gondolom, de végülis fölösleges, itt is ugyanúgy ellát. Hát nem kellett kétszer mondani :)
Legalább összespóroltam a szülésre :)
Így akkor 50-et adtunk neki.
Hamar elmegy az a 7 hét!
Aztán a többi 28 is :)
Mire észbekapsz, már itt van az idő - én már csak tudom ;-)
:)
Naná. Megyünk majd együtt sétálni. Remélem mire séta-képesek leszünk, megjön a jóidő is (vagy ha nem is jó....de legalább joBB).
Olyan gyorsan eljött már a Te időd is:) Én Ati is holnap lesz 1 hónapos, hihetetlen.
Aztán remélem most már majd találkozunk valamikor:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?