Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy kell-e valami szakorvosi engedély, terhes kiskönyvben lévő bejegyzés, vagy bármilyen papír, hogy járhassak a kismamatornára?
Most mennék első alkalommal a keddi tornára.
Szia!
Ha ez ismeretnek számít én voltam nála 1X, és továbbra is hozzá szeretnék járni.Nekem szimpatikus volt. Egyébként férfi :) és valószínű, hogy portugál. Jól beszél magyarul, én mindent értettem amit mondott.
Sziasztok!
Ismeri valaki közületek Dr. Jimenez Ortega Luis German -t?
Most láttam hogy a Fehérvári úton rendel és nőgyógyász endokrinológus szakorvos egyben. Nekem nagyon jól jönne a következő terhességem előtt.
Amúgy nő vagy férfi? :) Valami egyéb infót? milyen nemzetiségű? Lehet érteni amit mond?
Mármint ebbe semmi rosszindulat nincs, csak jártam olyan orvosnál még korábban vidéken, hogy sajnos nem értettem amit mond.
Szia! Fehérvári útra jártam a 20. héttől, amikor is nem tehettem meg hogy magánba járjak a dokimhoz. (Ő másik kerületben volt)
Dr. Horváth Ferenchez jártam, de most nézem ő már nem rendel. Pedig nagyon normális volt végig. Korábban voltam Nyulasinál..még a teherbeesési gondjaimmal...akkor rossz tapasztalataim voltak, konkrétan le*art.
Így most ajánlani senkit nem tudok. A Szent Imrébe jártam ugye nst-re (csak oda lehet)
Majd be kellett feküdnöm túlhordás miatt.
Végül ügyeletes orvosnál (Dr. Barna Péter) és ügyeletes szülésznőnél szültem.Indították, végig normális volt a doki is, végül extra rapid szülésem volt, 1. baba gátvédelemmel 1:45 alatt. A szülésznő egy istennő volt, ő végül kapott utólag 20e forintot. A doki nem, semmi dolga nem volt velem szinte.
Annyi megkülönböztetés ért, hogy a fogadott betegeit hazamenetel előtt még egyszer megvizsgált, engem nem.
A kórházban mindent elmondanak, mikor mi és hogyan zajlik. Ami nem volt tiszta, azt kérdeztem készséggel válaszoltak.
Sziasztok!
Annamária vagyok 14. hetes első babás kismama, és segítséget szeretnék kérni.
A dokim nem vezet le szülést, most szeretne átpasszolni. Szent Imréhez tartozóm ott is szeretnék szülni, de semmit nem tudok hogy zajlik.
Eredetileg csak választott szülésznőt szeretünk volna, de tegnap mondta a védőnő hogy már nem lehet csak dokival.
A kérdésem az lenne van olyan aki végig a Fehérvári útra járt terhes gondozásra és ügyeleten szült?
Mik a tapasztalatok?
Én nem szeretnék választott dokit, veszélyeztet terhesként, táppénzen nem nagyon engedhetjük meg sem a dokit sem a magén rendelést.
Zsigmond doktorhoz jártam régen, de borzasztóan rossz tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
Tudtok valakit ajánlani a rendelőben?
Válaszokat előre is köszönöm!
Szia.
Megírnád légyszi, hogy mennyit illik adni, ha fogadunk csecsemőst?
köszi
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy aki már szült a kórházban és akkor adott le házassági anyakönyvi kivonatot, annak a következő szülésnél azt elfogadják (mert benne van a rendszerben) vagy ismét lehet rohangálni hiteles másolatért a szüléshez.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?