Szemöldök! (beszélgetés)
hát igen ez van:-)
majd megnézem a gyógyszertárban és próba szerencse:-)
Hidd el, már mi is úgy gondoljuk, hogy úgy kellett volna először csinálni. De már mindegy ,ez van. Ha visszanő rendesen, én úgy fogok tenni: kozmetikussal szedetem ki. De ezt már visszafordítani nem tudom, 15 évesen nekiugrottunk magunk önfejűen.
Niki, gyógyszertárban lehet kapni, pár száz forint.(én is csak úgy hallottam, még nem vettem)
szia Dorina22!
Én is hallottam már a ricinus olajról. Szerintem ki fogom próbálni. Hátha tényleg jó.
Csak azt nem tudomhol lehet olyat kapni?Gyógyszertárban?Dm?
Jól megcsináltuk magunknak igaz?:-( Nekem már valamennyire kezd nőni de azthiszem összevissza fog nőni:-( Ráadásul olyan mintha a jobb oldali jobban nőne mint a bal..de megfogadtam hogy most egy ideig nem nyúlok hozzá...
Szia Nikike1988!
Én is ugyanezzel küzdök:(
Már olvastam valamelyik fórumon hogy ricinus olajat kell rá kenni. Még nem próbáltam. De ha lesz valami fejlődés, írok. Szólj, ha kipróbáltál valamit. :)
sziasztok!
sikerült jó vékonyra kiszednem a szemöldököm:-(
már 15éves korom óta magamnak szedem.Eddig szerintem szépen sikerült de most meg 21évesen szépen elcsesztem:-(
Szerintetek visszanő?
Nem tudtok valamit amitől gyorsabban visszanő.
Segítsetek légyszi ha tudtok.
Szerintem nagyon sok tényező befolyásolja az árakat.Például nem mindegy,hogy hol dolgozik,belvárosi nagyobb szalon vagy a város csendes részében eg kis meghitt kozmetikában.Persze a szinvonal az még ugyanaz mert nem a hely teszi az embert.De az árakat még 1000 más tényező is befolyásolja,a bérleti díj,mennyire magas stb...lehetne sorolni.
Tény,hogy ugyanaz a szolgáltatás többféle áron mozoghat..
Ezen kár vizázni..
Kedves milochou!
Én Makón lakom,ami egy csongrád megyei kisváros,és itt minden kozmetikus,és még a tetováló szalon is ennyiért csinálja.Csak nem sz.r mindenki!?
Köszi a hozzászólásokat!
Nem, tetováltatni semmiképen sem akarok.
Bejelentkezek egy másik kozmetikushoz és megpróbálom vele megbeszélni, hogy milyet is szeretnék és jó lenne ha olyan is lenne. :) Ha meglesz írom a fejleményeket.
Én régebben kentem egy gyógyszertri olajjal a szempillámat,amitől nőtt,az jó szemöldökre is,de elfelejtettem,hogy mi volt a neve olyan régen volt.
Parafin,vagy ricinus? Nem tudom:(Dukai Regina is azzal keni a szempilláját,de már tényleg nem tudom,hogy mi a neve.
Amúgy nekem az a halálom,mikor valaki leborotválja a szemöldökét,és utána megrajzol egy csíkot.Nem látják,hogy milyen csúnyák vele?Ki mondta nekik,hogy Ők így szépek.Szörnyű...
Nekem eddig nagyon vékonyra volt szedve, ráadásul szőke is, úgyhogy olyan volt, mintha nem is lett volna szemöldököm, ezért ceruzával húztam ki.
De már próbálom visszanöveszteni, csak nem akar nőni. Van egy-egy nagyon hosszú szál, aztán ennyi:( Szeretném visszanöveszteni szép sűrűre, de nemhiszem hogy valaha is lesz olyan:(
További ajánlott fórumok:
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Hogyan szeded a szemöldöködet?
- Koreai szemöldök
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?
- Szerintetek vissza tud nőni az évek óta vékonyra szedett szemöldök?
- Van olyan közületek aki otthon szedi a szemöldökét, festi a haját stb?(maga szépitkezik...)