Szemöldök! (beszélgetés)
hello,
ismerek egy szuper kozmetikust. Szemöldök kérdésben tényleg profi és tetovàl is, ha màr annyira reménytelen az eset. Elküldjem a szàmàt priviben? Leteszteltem én is, csak azért ajànlom
szia!
én tetováltattam nemrég.Nem bántam meg,nagyon szép lett.persze,kell hozzá egy ügyes tetováló,mert ha azt elrontják,az nagyon gáz.
Nálunk 10 ezerbe kerül egy szemöldök tetkó.
Igen! Erre gondoltam én is!
15 voltam amikor először kiszedettem, a néni 17 éves koromban ment nyugdíjba. Higgyétek el, 55-60 éves , de bármelyik 30-40 éves kozmetikusnál jobban dolgozott. Utána talán két-három hónapig jártam az utódjához, de az aztán borzasztó művet végzett rajtam. Te jó ég! Ha visszagondolok....
Majd 18 éves korom óta, négy hónap híján 4 éve járok a jelenlegihez. Az elmúlt hónapokban nagyon elégedetlen vagyok vele.
Sziasztok!
Már régóta szeretnék a szemöldököm formáján változtatni!
Évek óta olyan vastagos és a fülem fele vékonyodó.
A kozmetikusom már több alkalommal is elcseszte! Egyszerűen alig van alkalom, hogy egyforma a kettő!
Most arra gondoltam, hogy keresek másikat vagy megcsináltatom vékonyra azt talán nem rontja el. Mit tegyek? Szeretnék változtatni, de nem tudom milyen lesz a változás mértéke.
További ajánlott fórumok:
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Hogyan szeded a szemöldöködet?
- Koreai szemöldök
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?
- Szerintetek vissza tud nőni az évek óta vékonyra szedett szemöldök?
- Van olyan közületek aki otthon szedi a szemöldökét, festi a haját stb?(maga szépitkezik...)