Szemölcs ellen mit használjak? (tudásbázis)
Én nehezen vettem rá magam,a fiamnak volt ilyen gondja.Viszont mikor a második tubus 1000Ft-os kenőcs se használt ezt kentük az újjára.És levitte.Talán neked is használ!Nem drága,nem bonyolult,nekünk hatékony.
Gyógyulj meg!
Nálunk a patikában kapható krémek nem segítettek,viszont egy vegyész ismerősöm mondott egy receptet,ez bevállt:
1evőkanál zsírt felolvasztasz,ebbe teszel 1kávéskanál szalicilt,összekevered.Egy tégelybe öntöd,miután megdermedt ezzel kenegeted.
Sziasztok!
Tud valaki segíteni.
Milyen szemölcs eltávolítót használjak?
Nyaktól kb a hasamig van néhány szemölcsöm és nagyon idegesít.
A legnagyobb gombostűfej nagyságú.
A többi kisebb.
Nekem egy elég nagy vírusos szemölcs volt a talpamon. Lézerrel levették, de rövid időn belül visszanőtt, még nagyobb lett.
Frissen szedett vérehulló fecskefű kettétört szárából nyomtam rá, egy héten keresztül, naponta 2x, és teljesen eltűnt, nyomtalanul.
Az erdőszélen kiszedett töveket otthoni kertben ültettem el, de lehet egy cserépben téve otthon is tartani.
Én úgy hallottam hogy a friss növény szárából kell kicsöpögtetni a nedvességet és azzal bekenni.
Bár a férjem próbálta de neki nem vette le.
Magyarországon még nem igazán elterjedt a fagyasztásos módszer, én ezt ajánlanám, mivel nekem ezzel szedtek le egy szemölcsömet itt Skóciában. Úgy emlékszem 3 kezelés kellett hozzá, nem vagyok biztos, hogy három vagy négy. Hetente kellett elmenni, akkor a doki lefagyasztotta. Az utolsó alkalom után gyökeréig elhalt, egyszerűen ki lehetett szedni. Egy lyuk maradt a helyén, egy kis gödröcske, ami nagyon gyorsan eltűnt, semmi nyoma nincs annak, hogy szemölcsöm lett volna. :)))
A vágásnak mindenképp marad nyoma és még fáj is...
Sziasztok! Bár az összes hozzászólást nem sikerült elolvasnom, csak bele-bele olvastam oldalakba, de nem láttam olyan problémát, mint amivel én küzdök!
Gyerekkoromban nagyon sok szemölcsöt távolítottak el a testem minden pontjáról, egy ideig úgy hittük, h megszabadultam tőle! Viszont egy ideje kisebb, nagyobb szemölcs szerű kinövések lettek a végbélnyílásom, és a nemi szervem környékén. Persze nem közvetlenül ezek környezetében, de mégis közel hozzá! Ha valakinek volt, vagy esetleg van ilyen problémája, kérem segítsen, hogy mivel lehetne eltávolítani! A bőrgyógyásznál történő kivágást szeretném az utolsó helyre hagyni! :)
Várjál... eddig nem néztem, mert nem hívta fel rá senki a figyelmem, de ahogy így nézem a helyét, 3 nagyon aprócska kidudorodó akármi van ott, még alig látható, de úgy néz ki, hogy lesz ott valami...
De azért remélem, hogy mégsem... Hívatlan vendégeket soha nem fogadok...:DD
Nem, és nyoma sincs a volt szemölcsnek...
A sebész szikén kívül nem hat rá semmi az ég-világon...Illetve ollón, mert ezt ollóval vágta ki a dokinő...
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetünk a talpon keletkező szemölcsök ellen?
- Vízkő ellen mit használjak?
- Használja valaki görgős narancsbőr elleni krémet?!
- Vírusos futószemölcs kicsi gyereken. Nektek mi vált be ellene?
- A Bye Wart szemölcs elleni krém mennyi idő múlva hat? Valakinek van tapasztalata?
- Ismeri vagy használja valaki a Snore Terminátort horkolás ellen?