Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Biztos szép leszel, ha pont kicsivel halad a száj fölött és eltalálja a színt.
Kösd fel a gatyádat, mert nem egy kellemes érzés. Sajnos én hajlamos vagyok herpeszre és a tetoválás után mindig kijön, akkor kezdődik a para, hogy ledobja -e a tetkót vagy nem. De van aki javasolja előtte herpesz elleni gyógyszer beszedését.
A felső szemhéj állítólag nagyon fáj, vigyázz, nehogy öregítsen az állandó fekete tusvonal !
Sok sikert !
B.
Huuu, jo vekony lehetsz!! Nekem tetszenek a nagyon vekony csajok :-)
Hehe, epp jövö hetre (kedd) van idöpontom szajtetkora :-))) Nemcsak konturt csinaltatok, hanem satirozast is, hat nagyon kivi vagyok. En is ugy gondoltam, hogy picivel a szam vonala felett csinaltatnam meg, meglatjuk, mit tud belöle kihozni a kozmetikus, de nagyon profi, remelem, szep lesz. Ja es meg a felsö szemvonalat is megcsinaltatom (az mar volt tetovalva 10 eve es meg picit latszik is, de mar nem olyan sötet).
Heló Lányok,
165 cm vagyok és 49 kiló. Én már 50 kiló felett dundikának érzem magam, szerencsére a széles arccsontok miatt pufi a fejem és soványan is gömbölyű. Voltak emésztési problémáim, lusta belek, renyhe bélmozgás, székrekedés stb. és 2 hónapja találtam egy természetes rostot, ami helyrehozott, ( útifű maghéj őrlemény ) Így kitisztultak a belek és végre lement az az 1-2 kiló plussz.
A számmal én azt csináltam, hogy 1 miliméterre a felső ajak felett van tetoválva a kontúr és összesatírozva, ( alsó dús, azzal nincs gond ) azáltal a felső is dúsabbnak tűnik.
Puszi mindenkinek,
Borzoska, a szaddal hogy vagy megelegedve? Valtozott meg azota? Lecci tegyel kepet arrol is!!
En is ugy szeretnek kicsit teltebb ajkakat, de attol meg felek, hogy tul sokat nyomnak bele es kacsas lesz, azt nagyon nem akarnam...
Bluebell, sztem egyaltalan nem vagy nyuzott 49 kilosan, jol nezel ki!! Te is, Borzaska :-)
Most en is lefogytam: 160 centi es 47 kilo, de nekem teccccik, bar mar tovabb fogyni nem akarok, igy most jo. Juli vegeig 50 körül voltam, az se volt sok, de igy jobban allnak rajtam a göncök :-)
Egyebkent Borzaska, a szad is nagyon tuttti, arra is szüksegem lenne nekem is, mert elegge elvekonyodott az utobbi idöben.
Te hány centi magas vagy a 49 kilódhoz ?
Én most 51 kg vagyok, a 156 centimhez - pont jó (azt mondják az illetékesek :)
Nagyon jó a hajad, pont ilyen fazont csináltattam én is szombaton- csak a frufrum hosszabb, hogy eltakarja a (már) halványuló kék foltjaimat a szemem alatt.
Nem látszik, hogy elállna a füled, de gratula a bátorságodhoz !
Ja, nagy szemem van, csak a bőr csúnyán ráhajlott és az utóbbi 1-2 évben már csak 1 kiló szempillaspirállal fényképeztettem magam, az feltartotta a bőrt.
Meg az idegesség is levitt 1-2 kilót és kicsit most beesett a pofám így 49 kilósan, de most majd lenyugszom. Most úgy felbátorodtam, hogy az egyik elálló fülemet fogja a doktornő decemberben rávasalni a fejemre, de ígérem, arról nem teszek fel képet !
Gyönyörű lettél, gratulálok !
De Neked gyárilag is hatalmas szemeid voltak :)
Emlékszem. Te voltál az akinek az ügyvéd ismerősöd segített. Akkor még leveleztünk is róla. Már nem emlékszem ki volt.
Jó döntést hoztunk.
Én is otthagytam műtét előtt egy dokit, már az előleg is be volt fizetve, visszakértem a pénzt.
nem tudom, mitől kímélt meg a sors, de nem is akarom tudni !!
Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek !
Egyetértek veled.
Ha emlékeztek én voltam tavaly az aki egy másik dokit a műtét előtt ott hagyott. Életem jó döntése volt.
Jól van, másokat nagyon tudok bátorítani ( főleg, ha nem engem visznek kés alá ) , és ha Pesten műtenek valakit, akkor vállalok műtét utáni " vakvezetést ".
Az is rossz lehet, ha valaki nem tudja megoldani az utat a műtétre és haza. Velem majdnem ez történt és egy idegen taxiban elég szar, meg drága is....
Ne pityizz, mert akkor gyűrődik a gyönyörű szemed, meg a kisimított redők, ráncok. :)
Aki és ami szép, az szép, csak azt lehet dicsérni. Megérdemled, mert bátor és kitartó is voltál és megküzdöttél érte.
Várjuk majd mi is a bátorítást a következő felvonásunkhoz! ;)
Sziaaaaaa Vali! De jó hogy előkerültél! :)
Mi van a cigivel??? ;) Sikerült?
Igen, teljesen igazad van, a szem nagyon-nagyon kritikus, mert az arc egyböl szem elött van. Ha azt elcseszi valaki, akkor egyböl latszik. Ha valaki pl. mellett vagy hasat plasztikaztat es nem sikerül, az nem annyira szembetünö. De az arc igen.
Blue, hehe, a nögyogyim nekem is pasi, es az is volt mindig. A jelenlegi - mar 15 eve es nala is szültem mindketszer - egy nagyon ronda es dagi pasi, de eszmeletlen karizmaval rendelkezik es nagyon szimpi, IMADOM :-)
Köszi szépen, utánanézek !
üdv.
Viki
Köszi szépen. Engem Ignácz doktornő műtött, de én ragaszkodtam a női orvoshoz, mert régen egy autóbaleset után is egy nő varrta össze nagyon szépen az arcomat.
Meg úgy vagyok vele,hogy egy nő jobban át tudja érezni és tapasztalni, hogy bizonyos nők szemhéja hormonális és egyéb dolgok miatt változnik, egy nő, aki sminkeli magát, jobban tudja, hogy helyezkednek el a redők....de lehet, hogy ez csak az én mániám, de arcban nem feküdnék férfi kéz alá...min ahogy fogorvosom és nőgyógyászom meg mindig férfi !
Vic
Most elöször is azt csinalom, hogy atmegyek valamikor - talan mar most hetvegen (pentek) - vagy jövö heten Sopronba konzira a ket wabi-s dokkerhez, aztan utana a Wittmannhoz is kene, de ez az Ignacz doktornö is nagyon-nagyon tetszik... Jajj nem is tudom, mit csinaljak. De kezdem Sopronban, mert az lenne a legpraktikusabb.
Bluebell, tenyleg nagyon jol nezel ki, annyira harmonikus az arcod es nagyon szepek lettek a szemeid :-)
De mindenki, akiket eddig neztem (Böby, Borzoska, Velynn, Gabci, kingik) allati jol sikerült, komolyan ugy örülök nektek, veletek!!
Hát csajok,
ennyi jót és szeretetet ritkán kap az amber manapság. Mindjárt pityergek, nem baj, ugyís kiszáradt a szemem az elmúlt egy hét alatt.
nem láttam volna mások biztatását, bele se fogok.
Köszönöm Mindenkinek !