Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ez jó ütemezés, mert gondoljál arra is, hogy a karácsony milyen rumlis lehet és friss műtéttel nem lehet emelni, dolgozni, cipekedni stb.
Köszönöm, a próféta szóljon belőletek !!!
Csakis hozzá!!! Az ő keze aranyat ér, nem csak a szálai, amit behúz... ;-)
Emlékeztem és visszalapoztam az időben. Megvan!!! Nanicica csináltatott Ignácz doktornőnél aranyszál behúzást. Próbálkozz privivel, biztos mesél, nagyon kedves lány!
Gab, te az Ignácz doktornőhöz mész ugye?
Annyit biztosan. Ja és nem is egyforma a kettő az egyik jobban lóg, az is zavaró. Nekem kicsi a szemem, így nálam jobban ront a hatáson, mint akinek nagy szeme van.. gondolom én.))
A szemöldökömet sajnos többször is kellett korrekciózni, mert egy "profi" olyat csinált, hogy a kettő köszönőviszonyban sem volt egymással...(((
A szemhéjamat eddig 2x húzták át, először egyáltalán nem fájt, az idén pedig majd összesza..tam magam:))))
ja, az előbb Szédült napraforgónak mondtam, hogy szép...nem is tudnak felülről sokat kivenni.
mennyit fognak, 1 cm max ?
Hát Te így is szép vagy, én nem is mentem volna kés alá, ha felül ilyen lenne a szemem !
Gabci, kösziiiii neked is :-) En is eldöntöttem, hogy csak mütet utan megyek szemet kihuzatni. De holnap megcsinaltatom a szamat, jajjjajjj...
O.k., csinalok en is kepeket, tudom, mar igergettem, de meg nem jutottam hozza. A felsö a tiedhez hasonlo, alul az enyem taskasabb :-(
Gyönyörü a szemöldököd es a szad is!!
Kinek is volt itt még aranyszál-behúzása? Engem is érdekelne, igaz nem mostanában, mert azért az nekem most baromi drága:((
Végül is megcsináltathatom december elején a felsőt, az karácsonyra ok lesz, aztán február közepéig úgysem melózom, így január elején belevághatok az alsóba is. No de addigra már látok én itt pár alsót szép végeredménnyel:))
Napraforgó, az enyém pont ilyen és még hármas duzzanat is szokott lenni, meg vastag karika alatta. Megette a fene az egészet, úgy haragszom rá. De adok neki hamarosan... Szerintem külön-külön vágja bele. Igaz tovább tart, de sokkal szebb lesz a végeredmény!
Csudaszép lett a csücsörgőd! :) Kívánom, hogy sokáig ilyen szép maradjon!!!
Ez normális! Ne masszírozd, hanem a mutatóujjadat hosszában helyezd rá mindkét szemhéjadra, (alá cicaplast) és ne dörzsöld, hanem óvatos mozdulatokkal csak nyomogasd apró körkörös mozdulatokkal az új helyére, a szemgödör felső része felé. Kell hozzá türelem, de nem tart sokáig! Cicaplast nélkül is megteheted naponta többször a munkahelyen is. Rendben lesz, ne izgulj, nekem is feszült és puklis is volt egy ideig!
Vajdai, én is imádlak!!! Neked is sokat köszönhetek! Annyira klassz volt, hogy nem tök tudatlanul mentem a boncolásra, hanem a tőled (is) kapott sok ésszel! :)
Nagyon drukkolok az alsóhoz és most már ideje lenne feltenned képet, mert régóta nyüzgetlek miatta! :)
Én felső szemhéjplasztika utána csináltattam szemhéjtetkót és annyira nem fájt, hogy már a kozmetikus lány visított, hogy "biztos ne kenjem újra, másnak ilyenkor már háromszor utánakenek"!? Mondtam neki, hogy még bírnám, de na jó kenj rá még egy kicsit. :))) Azután együtt megfejtettük, hogy valószínűleg a műtét miatt az elvagdosott idegpályák nem álltak még a működésük csúcsán és így a tetkó is valszeg azért nem fájt annyira, mert az ingerületet nem vezette tovább. No pedig az én fájdalomküszöböm a bányászbéka valaga alatt van, csak én is titkolom és inkább elharapom a nyelvem. Szóval szerintem is utána csináltasd meg!
Mint a képeken is látjátok, nekem a sarkok felől lóg nagyon, és sokszor ennél még csúnyább. Az is láthatjátok, hogy mosolyra mennyivel rondább lesz alul:(((
Hexi a tiéd milyen most? Megmutatod?
Szerintem is az a logikus, csak azzal vagyok a legkevésbé kibékülve és a gyógyulása is hosszabb, karácsonyra jó lenne szalonképesnek lenni:)) De szerintem is a felsővel kezdik. Azért még az egyszerre műtétet preferálom , persze nem mindenáron..
Doki még semmit, mert még nem voltam senkinél. Nekem csak decembertől jó a műtét.))majd olyan november elején elmegyek a jelöltekhez. ))
Szerintem mindenképp, mert a felső már önmagában javít az alsón és kissé emeli a szemet.
A logika és fizika is ezt diktálja.
Mit mond a doki ?
Borzoska, szuper lett a szad is :-)))
Napraforgo, sztem a felsövel kezdik, de nem vagyok profi... De ha akarod, csütörtökön megkerdezem neked.
Jajj mar be vagyok tojva a holnapi szajtetkotol...
Szerintetek, ha külön csinálják az alsót és a felsőt, akkor mindig a felsővel kezdenek?
az elmúlt 1 hét alatt nem volt látható változás... kb. olyan mint az utolsó képen, amit feltettem. Ez lassabban gyógyul, mint a felső. Picit halványodtak a kék foltjaim, most szürkés árnyalatú és kevesebb a pörk (picirke gyógyuló heg)
Talán a jövő hét végére már tudok feltenni új képet - lesz látható változás :)
Borzaska te is mutathatnál újat:)))
persze, hogy jobban megviselt, mert mi kb. 40 perc alatt készen lettünk a felsővel. A Te műtéted sokkal komplikáltabb volt, emiatt lassabban is gyógyul. Ne aggódj, türelem - már most is nagyon szép vagy !
egy nő mindig tud kacsintani :)
szerintem Te kb úgy fogsz gyógyulni mint én az alsóval. Nekem még 3 hetesen látszik a vágás (de nem piros) és vannak szürkés karikáim is. Azt mondta az orvos, hogy 4 hét amíg nagyjából rendben lesz, szerintem lesz az 6 hét is, amíg a vágás is nyomtalanul eltűnik.
Te most vagy 2 hetes, teljesen normális, hogy még pirosas a bőr - ez a macskásítás ára :)
Türelem - macskaszemet terem !
Vigyázzál a masszírozással, nehogy a sebet deformáljad, már nincsen benne a varrat, ami tartaná.
OK, holnap teszek fel képet az irodában.
valószínűleg az a 1,5 óra matatás rajtam jobban megviselt, mint másokat.
A világos padlizsán színű bőr nem is olyan rossz, kiemeli a zöld szememet, nézem a dolgok pozitív oldalát.
De jó lenne találkozni, Csajok.
Viki fotózd le légyszi a szemedet közelről. )) az elszíneződés tovább tart azért, de ha már sminkelhetsz rá, akkor nem fog zavarni:)
Igazad van, vannak orvosok, akikben semmi empátia nincs. Egy szülésznek is adnék egy saját próbaszülést, élje csak át, milyen az....
Korábban írták, hogy talán a legjobb módszer, ah kozmetikus rajzol, fogorvos meg tetovál, ez egy szuper kombináció !
Nekem jót tett a tegnapi zsebkendős finom masszirozás ( kacsintani nem tudok ), már beleférek a bőrömbe...
Viszont a felső szemhéj így 12 nappal a műtét után még mindig sötétebb rózsaszín, nem sárgás, mint a normál bőr. Mikor kapom vissza az eredeti sápadt színemet, Borzoska ?