Szemhéjplasztika (beszélgetés)
A főnököm (vele találkozom leggyakrabban) időnként gyanakodva vizslat, de már nálunk is az új módi megy: nem merik megkérdezni, mert az ugye zaklatásnak minősül :)
Szerencsém volt a menetrenddel is, a jelenlegi állapot fokozatosan alakult ki, nem egyszerre - így egyszerűen letagadom. Új a frizurám is - arra fogok mindent.
két hét múlva lesz egy országos értekezlet, remélem, hogy addigra már sminkelhetek - akkor lesz a premierem - úgy tervezem :)
Az arcplasztika az (nálunk) idősebb hölgyeknek való (ezt mondta a sebészem is) vagy ha abszolut tőkéletesre törekszik az ember. De egy hibátlan arc mellé olyan nyak, dekoltázs, kar stb. is kell, rengeteg idő, fájdalom és pénz is.
A szemhéjplasztika a legfontosabb, nálam az alsó adta meg a végső látványt. Visszanéztem a 2 hónappal ezelőtti képeimet, a lógó alsó táskáim furán néztek ki a szép felső mellett.
És tényleg, vidámabb, határozottabb is lettem.
Én is húzogatom mindig és nézegetem milyen irányba kellene feszesíteni, de attól tartok ez nem így működik...
Nekem az arccsontomon is van kis dudorka és az is borzasztóan öregít. Ezt hogy a manóba tudják korrigálni vajon? Meg a nevetőránc is elég markáns, pedig tavaly kapott már hyaluront.
Borzoska gratulálok, fantasztikusan nézel ki!!!
Úgy kell majd elhessegetned a pasikat magad mellől, olyan lett a kisugárzásod :) Tényleg nem vették észre akik nem tudják? Hát hogy járnak ezek, bekötött szemmel? Ezt nem lehet nem észrevenni!
Borzoska!! Annyira gyönyörü lett a szemed!!! nagy-nagy gratula, össze sem lehet hasonlitani az elötte-utana kepeket, mintha nem is ugyanarrol a csajrol keszültek volna!
Napraforgo, majdnem egyidösek vagyunk akkor :-) Igy a kepek alapjan siman letagadhatsz egy tizest!
Tyű a büdös mindenit. Ez igen. !!!!!!
Jaj már csak én is itt tartanék.
Gratula.Szép vagy.
Borzoska,
gratulálok, ragyog a tekinteted, mínusz 20 év !
Szép vagy, mint a cicáid ! Az egyik Main Coon ?
üdv.
B.
Atyaég!Döbbenetes a változás, mintha visszakaptad volna 20-as énedet, hihetetlen!
Egyszerűen gyönyörű!!!
Ezek után már nem is aggódom az évek múlásától, ha így orvosolható, nincs értelme ezen problémázni!
Légy nagyon boldog az új külsőddel!
visszanéztem a régi képeimet, nálam olyan 3 éve következett be a drasztikus romlás - észre sem vettem. Csak egyre szigorúbb lett az ábrázatom - és fáradtabb a tekintetem. Mivel sokat dolgozom - ennek tulajdonítottam :)
Most 1 hónapos az alsó szemhéj, lassan múlnak a foltjaim, de ami vicces benne, nem egyformán, hanem foltosan... most már tényleg úgy nézek ki, mint akinek jól behúztak egyet. Szerencsére a bifokális szemüveg nagyjából takarja. A sebhely szépen gyógyul, de még mindig picit dagadt. Korrektorral már semmi sem látszana, jövő héten már meg tudom kérdezni a sebészt, hogy mikortól lehet sminkelni - már jó lenne.
Tettem fel 1 hónapos alsó képet.
Hát én is azt vallom ,ha már elkezdődött a folyamat azt csak a szike tudja megállítani.
De te is szép lehetsz a képeid alapján.
Nem látom az adatlapodon a korodat. Ha publikus írd meg akár priviben is.
Én tulajdonképpen anyukám akarom rábeszélni a műtétre. Neki hirtelen 2 éve lógott meg felül, addig szép volt a szemhéja. Akkor halt meg apu, rengeteget sírt, biztos, hogy az sem tett jót neki, de valószínű, hogy különben is bekövetkezett volna, talán nem ilyen látványosan hirtelen.
Bátorítgatom a ti gyönyörű fotóitokkal.
Fantasztikusan látványos a változás.
Lányok!
Ennyit számít 3 év? Igaz akkor még engem is mindenki tegezett ma meg már csókolom van.
Ma elrendezem a laborvizsgálatokat.Minden ok nincs akadálya a műtétnek.
Ettől nagyon parázom ,mert azért ez nem lesz leányálom.
De remélem megéri majd.
Hétvégén csinálok majd a most állapotról fotót,és aztán majd jöhet a lesz állapot.
Én is kíváncsi leszek a különbségre.