Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nekem is az van. Megkérdeztem a doktornőt és azt mondta nem számít a gyógyszeremet is említettem neki azt is szedhettem tovább semmit nem befolyásolt.
pajzsmirigy alul műkdésem van,T
A pajzsmirigy zavaroknal az állítólag a gáz ha valakinek ki dülled a szeme. Mert nagyon ki száradhat a szem.
Pajzsmirigy zavara lassan már mindenkinek van 😞 sajnos népbetegség. Itt többünknek van pl-ul alulműkődés és megcsináltattuk 😉 nézz jobban utána hogy pontosan milyen zavar, már ha ez nálad egyáltalán számításba jön
Köszi,én is így gondolom:)
Nem ajánlott a szemhéjplasztika pajzsmirigy működési zavar, cukorbaj, magas vérnyomás, vérzékenységi hajlam, véralvadásgátló gyógyszerek szedése..
De nézd meg az interneten: "ellenjavallat szemhéjplasztika "
Szia! Az én "szakmai véleményem" :-), hogy mindenképp oldasd le, már csak azért is, hogy jól látható legyen a bőrfelesleg, és hogy ne zavarja az operáló orvost. Hidd el, téged is csak zavarna műtét után, hisz ott lesz a tapasz még egy darabig és húzódni is fog kicsit még. Egyértelműen vetesd le, nekem ez a véleményem.
Sziasztok,közeleg a felső nyisszantásom időpontja,tudna valaki segíteni aki már túl van rajta és műszempillázott ...szóval szálas épített pilláim vannak...konkrétan ezek a kis pillák (tényleg kicsik)tartják fönn a szemhéjamat :))))már rég nem töltetem a műtét miatt,de még van fönn egy pár.Szerintetek leoldassam,vagy elfér?
Köszi
Ez az egy amitől tartok. Köszönöm a választ.
Szia Karloca! Pár szúrás lesz közvetlen a műtét előtt, de ez sem fájdalmas, inkább csak kicsit kellemetlen! Ezen mégcsak gondolkodni sem érdemes, pár pillanat és semmit nem érzel!!!
Jól mondod Mókus :) Mióta megcsinàltattam, azt kérdezem magamtól, hogy miért nem sokkal hamarabb!
Szia! Saját élményeim alapján, majdnemhogy semmi kellemetlenséggel nem jár, max kényelmetlen a tapasz, ami pár napig rajta kell legyen. Nekem gyorsabban gyógyult, mint a felső, szinte 5 nap alatt teljesen rendbejött. Szövődmény tekintetében, mint minden vágásnál, max a sebgyógyulással lehet gond, de csak ha nem figyelsz a megfelelő higiéniára. Ha jól választasz orvost, és megfelelő mennyiségű bőr kerül kimetszésre, semmi de semmi baj nem lehet! Nem kell félni, hihetetlen gyorsan túl van rajta az ember és nem érted majd, hogy miért nem mentél neki előbb!
Igen tudom és köszönöm :-)!
Érdeklődnék, hogy a felső szemhéjba mennyi injekciót adnak, ill. mennyire fáj? Bekenik előtte valamivel?
Beengettelek, gyere nézd meg, hàta segît, én semmit még csak kellemetlenséget sem éreztem nemhogy fàjdalmat.
Még egy kérdés: A beavatkozást negativan befolyásolják bizonyos betegségek? (pl. pajzsmirigy, szív probléma) T
Lehet, írtátok már de megkérdezném: milyen kellemetlenséggel jár az alsó szemhéjplasztika? Kell félni? Esetleges szövődményekről tudtok?T
IGEN ITT MINDENKI SZTÀR!! :)
Akik már túl vannak a műtéten, azok már sztárok!
Jól van na csak kíváncsiak vagyunk rád is! 😉
Tessék szépen megnyugodni! A sztárok nem fórumoznak szerintem :-)! Pont akkora sztár vagyok mint Ti :-)!
Amolyan terápiás jelleggel.. :) Én sem gondoltam volna, hogy naplóm lesz, meg kivágva felteszem a szemeimet. Na meg különösen nagy bátorság kellett a mai napló képemhez is, ami már több, mint előnytelen. De a változásokat követni szerintem az egyik legjobb módszer.
Ez jó! Én is pont arra gondoltam, hogy biztos ismert ember vagy 😃😃😃
Hm... Sztár vagyok igen :-)! Te meg jó fej! Nah majd gondolkodom!
Semmi gond érthető, akkor Te egy sztàr vagy??? :) :) Tiszta izgi ;)
És ha kivàgod és csak a szemeidet rakod ki? Persze nyaggatni nem szeretnélek!!
Valami ilyesmi igen.... Bocsánat.
Persze, tök nyugodtan, csak óvatosan!
Csajok, hétfőn volt a műtét. Holnap este màr vezethetek fél óràt?
Köszi
Eszter