Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nagyon szívesen!
Sztem holnap mar nyugodtan visszatérhetsz a megszokott kerekvagasba hajolás, emelés nelkul. :)
A hajolassal kell nagyon vigyázni. En még tapaszlevétel elott megmostam a hajam, varratszedésre mar másodszor, de ugy hogy a fürdőkádban hatra hajtottam a fejem. Ez jó módszer, egy csepp víz sem ment a sebre.
A hajolast ki tudod váltani a guggolassal, ettol a popó meg a comb is formásodik. ;)
10 napig nem hajoltam le melyen, kicsiket igen, mert azokról megfeledkeztem. :)
A fekvés meg ugy van, ahogy Eperke mondja. En aznap pihentem, utana mar csak néha-néha, de en elég pörgős vagyok alapjáraton, nem is tudok nyugton maradni. :)
Sziasztok, hàny napig kell feküdni, pihenni? És meddig nem lehet hajolhatni?
Köszi Eszter
Mókus, jobbnál jobb hírek. ;) De jó, h az alsód is szép lett. :) Ezek szerint beindult a pozitív gépezet, tuti, h hamarosan az utolsó pipa is meg lesz. ;) 🍀
Köszi az érdeklődést Mókus, a madzagok jó útra tértek. :) Küldtem fotót Beanak (az utolsó kettőt) és pont ma válaszolt, h nem bántaná mégsem, rendbe jön magátol.
Nem féltem a metéléstől, mert úgy megnyugtattal, de így mégis csak egy gonddal kevesebb. :)
Szia Szemecske! Köszi kérdésed! Az alsóm is remek lett, nagyon gyorsan begyógyult a seb. Mióta kész az alsó is, teljesen elmúlt a reggeli ödémásodás, ami a felső után minden reggel jelentkezett. "Madzagokkal" mi a helyzet?
A projektek futnak :-), bőszen élem a társasági életet ahogy ígértem..., de sajna van még ami nem jött össze...
Mi a gond? Miért érzed, hogy korrekció kell?
Egyébként nem lehet ilyen hamar újból nekiesni, meg kell várni, míg teljesen lenyugszik a szem.
Ez általában 2-3 hónap, de neked egyszerre csinálták az alsót és a felsőt, ez nagyon igénybe veszi a szemet, ezért tovább is tarthat a gyógyulás.
Tegyél fel egy közeli képet!
Katt itt a nickname re, interaktivitásnál megnézed van e napló, a napló címéből látod a témát, a megfelelő naplóra katt, utána visz az út a jelentkezéshez 😊😉
Mi a gond? Miért gondolod, hogy korrekció kell? 😲
Mala72 tegyél fel új képet magadról hogy hol tartassz a gyógyulásban..
A naplókba be kell jelentkezni..