Szegény szurikáta :( (beszélgetés)
Én meg mások logikáját nem értem ;)
De ha megint visszaugrottunk a csirkéhez vagy legyen más evési célra szánt állathoz. Ők nem éreznek amikor ölik őket? Nekik adnak választási lehetőséget, megkérdezik tőle, hé te élni akarsz vagy halni? Még szép, hogy védjük gyermekeinket hiszen övék a jövő! Akik pedig egy állatot előtérbe helyeznek, remélem sose lesz gyerekük, vagy ha már van, adja az ég ne kerüljön olyan helyzetbe, mikor az életéért könyörögni kell egy állattal szemben!
És mindig van valaki, aki egy állat elpusztulásában a világ romlottságát látja, ami nevetséges.
Egy állat elpusztult, sajnálatos, de nem rendkívüli. Az igazgató nyilatkozata példa lehetne a sok álszentnek, de fel se fogják.
Én mindenkit nagyon sajnálok a sztoriban. Már becsukott szemmel olvasom az idevágó véleményeket is :(((
A kisfiúról nem is olvasok már semmit, őt is nagyon sajnálom, a családját is. Az állatot is, az állatkert igazgatóját is. Mindenkit. Azokat is, akiket megőrjít a sztori és elvesztik emberi mivoltukat, holott közvetlenül nem érintettek.
Volt nála bot.
Tulajdonképpen nem mindegy hogy harapta meg?
Se kézzel sem bottal se sehogy nem nyúlunk be ha egyszer tilos!
Ez ennyire egyszerű!
Ha betartotta volna a szabályt akkor nem bibis a kezecskéje..
Még mindig azt szeretném,hogy fizessék ki a szülők az eszmei értékét.
Jó lenne ha önkénteskedne is,de 11 évesen nem fogják engedni,de nem tudom diákmunka hány éves kortól vállalható,de ha betölti menjen!
Itt a bizonyíték arra, hogy az állatkerteknek szinte semmi haszna. Nem egyszer lehetett hallani, hogy ha nem is külső segítség által, de az állat elpusztult. Depressziós lett, mert például sötét helyen tartották vagy egyedül kellett leélni az életét. Kívülről bámulták, fényképezték, vihogtak, kiabáltak neki, amihez kicsit sincs hozzá szokva egy vadállat, főleg ha nincs hová elbújnia a tömeg elöl. Össze vannak zsúfolva egy ketrecbe, ahol bezárva élnek. Az elvakult állatvédők szerint ez jó, mert ugye fajfenntartás stb. védve vannak.
De ha őket zárnák be egy 5*5 kalitkába máshogy gondolkodnának. Az emberek szórakoztatására valami mást kellene kitalálni.
Velük már elszaladt a ló.
Az ember első mérgében mond csúnyákat,de azóta eltelt pár nap,le kellene hogy csituljanak a kedélyek.
Nem mondom,én is szeretném ha nem csak egy ejnye-bejnye lenne a büntetés,mert annál sokkal többet érdemelnének,mind a gondozók akik nevelték és törődtek vele,mind az igazgató és Zara is.
De félek,nem lesz belőle semmi...
Ők igen, de akik a Facebookon hőzöngenek?
Az igazgató kötődött, és mégis képes volt emberi módon nyilatkozni.
Ahogy érzelmileg kötődnek a gondozók az ottani állatokhoz,és akkor az igazgatót még meg sem említettem,aki nappal az irodájában nevelgette éjjel pedig otthon a családja körében.
Igenis kötődtek ahhoz az állathoz annyira,mint mi bármely háziállatunkhoz.
A cukiságfaktorral a szurikátára gondoltam.
A saját háziállat más, ott érzelmi kotődés van.
További ajánlott fórumok:
- Hol kezdődik a szegénység?
- Te adnál a szegényeknek egy zacskó krumplit
- Nem tudok kitörni a szegénységből. Hiába tanultam, hiába...
- Nincs csúnya nő, csak szegény...
- A szegénység megöli a szerelmet?
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?