Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Nagyon helyes! ;)
Jól vagyunk, köszönjük!!! Remélem nemsokára csatlakozol hozzánk!
Sziasztok !
Újként szeretnék csatlakozni hozzátok, eddig csak olvasgattalak benneteket. Május 11-re kaptam időpontot, dr. Zádorihoz. Szeretném megkérdezni, hogy a belgyógyászati vizsgálat mit tartalmaz pontosan? Mit kell, hogy megnézzem, ill. leírjon?
A többi vizsgálatot már elkezdtem, főleg nálam vannak hormonális problémák, a párom ok.
Eddig 3 inszem nem sikerült, de ebben sokkal jobban bízom. Majd még jövök !
Hahóka!
Egyfolytában pihenek, és nagyon jó kedvem van. :)
Ti jól vagytok?
Szia!!
Tessék sokat pihenni! Remélem jól vagy, érzelmi hullámvölgyek pedig előfordulhatnak! ;)
Szia!
Köszi szépen a választ! A szurit tényleg jobb lenne kihagyni. Az biztos, hogy szerdán már okosabb leszek.
Pihenj sokat!
Üdv, Mariann
Wow, köszi szépen.
Nagyon cuki lehet a babád, hihetetlen, hogy telik az idő, és már ekkora. :)
Kekmeggy!
Mostmár pihenés. No stressz, ne emelj és ne hajolj.
És feküdj amennyit tudsz de azért napi 30 perc enyhe séta legyen, mert az kell.
vigyázz magatokra és nagyon nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!
Az én babucim már 9 hetes és3 napos a tegnapi uh-n az ülőmagassága 24mm volt. Már szép baba formája van:-)))
puszi
Köszi, aranyosak vagyok nagyon. :)
Triniti, örülök, hogy minden rendben van Veletek, gondoltam ám Rád sokat. :)
Lehet, hogy láthattuk egymást, én 1-kor jöttem ki a pihenőből, és azonnal be is vittek a drnőhöz, körül se néztem igazán. :)
Köszike,drága.Nem igérem hogy sűrűn jővők, mert lelkileg nem könnyű, de nem tünök el.
Látod kár volt idegeskedned, minden renben van , a babóval. Vigy
zzato magatokra!
Ja és kekmeggy!!
Tessék sokat pihenni és fehérjedózisokat befelé!! ;)
És persze Gratula!!!
Sziaszok!!
Mommo!
Nagyon sajnálom, de fel a fejjel! Tudom én könnyen beszélek, de tessék itt maradni velünk, mi tartjuk a lelket mindannnyiunkban!! Mindenki támogat mindenkit!
Narniam!
Ebben sajnos én sem tudok Neked segíteni, én is a dokibácsihoz jártam! Sok sikert!!!
Primula!!
Remélem jól vagytok a nagy munka közepette!!!
Erika!
Veletek is remélem minden rendben!!! És hogy Bogi is bírja ezt a hülye időváltozást!!
Kekmeggy!!
Lehet, hogy találkoztunk, csak nem ismertük meg egymást! Nálunk is csúszás volt, 11re mentünk, akkor ment el a doki másfél órás előadásra és így fél 2kor jutottunk be!!!!! Úgyhogy sztem lehet összefutottunk.... ;)
Nálunk minden rendben! Babó 0,36 cm, jó helyen van és szép erős! Van ugyan egy cisztám a jobb petefészkemen, de ez a punkció miatt, abból lett kinyerve a petesejt. Dokibá azt mondta, ne aggódjak miatta, nem okoz gondot! Apa nem látta a picit, csak a képen, mert szinte még láthatatlan. majd jövő hét csütörtökön!!!
Kedves Momo!
Teljesen megértem, hogy szomorú vagy... Nagy kitartást és lelkierőt kívánok Neked erre a hosszú időre...
Primua drága!
Igen igazad van, de oyan rosszul esett, hisz eddig ezt napotvártuk nagyon most meg... Na de az ügy érdekében mindent megteszek.Remélem karácsonyi ajándék lesz. Nem is rossz ajándék, sőt nagyon boldog lennénk
Nálunk is havazott, már nem szerencsére.
Kedves Momo!!!!!
A sikeresség érdekében érdemes mindenen túl lenni.....
Az időpont ismeretében még karácsonyi ajándék lehet a zebra csíkos teszt a fa alá, nem????
Ma is havazott!!!! ((((-:
Ne keseredj el,hisz akiről azt gondolod kisebb a "baja", az sem jelent semmi biztosat....
Szép napot!!!
Sziasztok!
Ma voltam az bp-i onkológián és engedlyezik a stimut,derészt kell vegyek a egy teljes cintrigráfiai vizsgálaton ami sugárral jár, így mi semmiféleképpen nem kezdhetünk október 16-ig. ÁÉn most küzdök a könnyeimmel, de ...
Remélem minden oké!
Sziasztok, Lányok!
Köszönöm a drukkokat, remélem, mindenki jól van.
Nálam minden rendben ment, és ma mindenki nagyon aranyos volt velem, a transzfer könnyen megvolt. :) Most pihenés ezerrel.
Vica, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült az inszem, drukkolok Nektek!
Triniti, hogy vagy? Sajnos nem tudtunk találkozni, akkora volt a csúszás, hogy én csak 1-kor jöttem ki a pihenőből.
Narniam, nekem - mivel nincs ciklusom - nem középidős ultrahangom volt, hanem egy sima ultrahangos vizsgálat, amin a drnő Norcolutot írt fel, hogy beindítsa a ciklust. Ezután akkor kellett betelefonálnom ciklusindításra az intézetbe, amikor megjött a mensesem, 3. napon vérvétel volt és szintén megvizsgált UH-val, indíthatja-e a stimut.
Nálad más lesz a helyzet, nyilván nem kapsz Norcolutot, de abban azért biztos vagyok, hogy még pfstimuláló szurikat sem, mert most csak azt nézi meg, mikor indulhat a stimu.
Hogy egyébként mit szokott ilyenkor felírni vagy felír-e egyáltalán valamit, azt nem tudom.
Sziasztok!!!
Kekmeggy, Triniti mizu veletek????
Narniam, én a doki bácsihoz járok, ezért Erika, Anta és Kekmeggy tudna neked segíteni. Hiába egy a "cég", de azért vannak eltérések a két doki között!!!!
Szép napot!!!!
Sziasztok!
Szerdán megyünk Szegedre a dr. nőhöz, nőgyógyászati-, meg ejkaulátum vizsgálatra. Valami segítség mire számíthatok? Esetleg itt már felírhatja a petefészek stimuláló szereket? Minden más vizsgálaton túl vagyunk. Elvileg ez lenne az "uccsó".
Köszi, Mariann
sajnálom, sok szerencsét a következőhöz!!!
Erika,
tényleg jó nagy baba ez a Bogi! lényeg hogy rosszabb nem lett...
szép estét mindenkinek!
Jó éjt mindenkinek!!!
kekmeggy! Holnap tali!!
Szia triniti!Sziasztok mindenki!
Hát,megjöttünk,jobb nem lett semmi,de nem is romlott.Bogika kb 2200 gramm,dokibá is mondta,nem lesz kicsi. :-(
legközelebb 4 hét múlva kell menni,akkor már ctg is lesz.
Sziasztok Csajszikák!
Vica! Fel a fejjel!!! És hajrá a következőhöz!!!+++++++++++++
Primula! Nincs és remélem nem is lesz! Holnap dokibácsi a legjobbakat fogja mondani!!!!! Reméljük!! Nagyon izgulunk mindketten! Most már a Drágám is! ;)
Kekmeggy! Ne izgulj!! Tessék pihenni a befogadásra!!! ;) Holnap akkor tali!!!
Erika! Minden okés nálatok? Dokibánál rendben volt minden? Bogika elfér még??? ;)
Sziasztok!
Gratula, akinek jár, drukk akinek szükséges!
Primula, írtam privit!
Néha jelet adok magamról, mert még nincs elvetve a lombik lehetősége. Fenntartom magamnak a helyet itt a fórumban. ;-)
Vasárnap végérvényesen és összetéveszthetetlenül megjött Piri néne. Ezért az első inszemnek lőttek. :-(
Jövő hét elején, ha minden jól megy, megyünk Szegedre a Nőgyógy Klinikára Szöllősi professzorhoz. Némi vizsgálat lesz és remélem, hogy még beférek a havi programjába, mert a clostit nyomom ezerrel. Nem akarom, hogy potyára terheljen ez a nyavaja. Úgy fáj tőle a petefészkem, hogy csak na. De a cél érdekébe ugye mindent! Puszi mindenkinek!
Sziasztok!!!!
Kekmeggy, gratulálok!!!!
Türelem, "bogyócskákat" terem..... (((-:
Szorítok ezerrel!!!!
Triniti, Te se idegeskedj!!! Van azóta barnázás még??? (jól megaszontam...)
Mihelyt hazaértek írjatok!!!!!
Hahó, Csajok!
Nagyon aranyosak vagytok, most nem vagyok ideges, sztem egy pár napig nem is leszek, egyszerűen csak féltem, megálltak a bogyókák a fejlődésben, és idő előtt vége a történetnek.
Nagyon fura érzés, én soha közelében sem jártam semmilyen terhességnek vagy fogantatásnak, talán peteérésnek sem. :)
Köszönöm, hogy nekem is szorítotok. :)
Triniti!
Akkor holnap szinte biztosan találkozunk. :)
Hát igen!!
Ez is azt bizonyítja, hogy nem szabad feladni!!
Én is gratulálok neki! És lehet, hogy találkozunk a novemberi babák fórumán vele?!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018