Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
A mozgással én is 🙄
Inkább diétázok, mint hogy megmozduljak 😁
Kezdem szokni, mondjuk nekem nem újdonság az étrend, csak a mennyiség 🤨
A mozgással hadi lábon állok... de a diétát 100%ban tartom 😊. Már ez hatalmas változást hozott, életemben először lett spontán pozitív tesztem, sajnos csak a kémiai terhességig jutott, de számomra már ez is hatalmas siker 😊 (amh 0.38).Szóval,hidd el, jó lesz az!
Köszi 😊
Te mennyit mozogsz?
60 perces inzum 126 🙄 120-as meg 72.
Remélem lejjebb megy.
Köszönöm, jól vagyunk csak ez a legnehezebb időszak a számomra, a várakozás, amikor nem tudom mi történik. Előtte pörögnek az események, az embernek gondolkodni sincs ideje, most meg van rá bőven ;)
Szia! Nagyon szorítok! Sok szerencsét!
Képzeld januárban volt egy házaspár, akiknek lombik helyet szintén inszem lett, mert a punkció napjára elovulált a csaj és ha jól emlékszem nekik az az inszem sikeres volt. Elvileg itt van ő is a csoportban, csak már lehet nem olvassa.
Én múlt héten voltam nála, 3 hónap alatt nagyon sokat javultak az inzulin értékei. A 60 percesre emlékszem, az a 147ről,50re csökkent. Hajrá, jó lesz az!
Hahó! Voltam Szigetinél. Tök normális volt 😁
120g ch diéta, sok mozgás, napi 1 Merckformin xr 750-re ítélt.
Holnap megyünk az inszeminációra. Az az egy tüsző szépen nőtt. Holnap szorítsatok!
Köszönöm szépen mindenkinek! Jövő héten csütörtökön megyünk ultrahangra!
Hope hogy èrzed magad? Gizcus hogy állnak a tüszők?
Nagyon szép eredmény! Csak így tovább! 😊
Gratulálok, ez nagyon szép hcg eredmény :)
741 a hcg! Jövő héten csütörtökön megyünk ultrahangra!
Giczus, Laura mit mondott a doki, h álltok?
Remèlem nőni fog ès sikeresesz az inszem.
Èn is megyek hètfőn a kaáliba a doktor úrhoz!
Köszönöm, aranyos vagy! Sajnálom, h le kellett állnotok! Nekem is volt leállított stimum, tudom mekkora csalódás, igaz nálunk hiperstimuláció volt. Remélem nőni fog a tüsződ és sikeres lesz az inszem! Majd írj, h mit mondott a doki
Nagyon szurkolok!!! Pihenj sokat! Nekem sajnos most leállította a doktor úr a stimut,mert csak 1 valamire való tüsző lett...azzal még megpróbáljuk az inszeminációt,ha szurik nélkül is nőne annyit. Hétfőn újból uh...picit azért még reménykedek.
Köszi! Most én is elhatároztam, h sokat fogok pihenni. Az előzőnél is pihengettem, de azért csináltam mindent csak nem úgy mint máskor. Na most teljes sztrájkba lépek. Ők a legfontosabbak és ha az kell, h sok pihenés meg fekvés akkor az lesz.
Drukkolok nagyon!
Nekem a sok pihenès jött be
Sziasztok! Köszi mindenkinek aki szorított! Ma megvolt a transzfer. Visszakaptam 2 babót, mostmár csak várni kell.
Veletek mi ujság?
Nagyon drukkolok! Mikor lesz a beültetés?
Szia! 5-öt szívtak le, s úgy néz ki vannak 3-an akik osztódtak.
Hány petesejtet sikerült leszívni? :)
Szia! Köszi sikerült. Punkció ma volt, várjuk a holnapot.
További ajánlott fórumok: