Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Neked vérvételek,nőgyógyászati vizsgálatok ( kenetek ) ,altatáshoz belgyógyásztól igazolás ekg.
Párodnak sperma vizsgálat.
Mindkettőtönknek HIV vizsgálat.
De majd kapni fogtok egy részletes leírást. Valamelyik vizsgálat 1 évig érvényes valamelyik pedig 6 hónapig.
Érdemes ott lennie :)
A vizsgálatokról pedig kapni fogsz egy papírt :)
Szia!
Én szerintem az első konzultációkor vártam a legtöbbet kb 2 órát, de én Zádori doktorhoz járok. Azt azért kalkuláld be, h szinte mindig csúszás van.
Szia!
Isten hozott nálunk! ☺️
Mi a konzultációnál elég sokat vártunk, ha jól emlékszem egy-masfél órát,de hátha nektek szerencsétek lesz.
Sziasztok!
Örülök,hogy rá találtam erre a topikra.Remélem szívesen fogadtok itt :) Negyedik inszeminációra készülünk ez lesz az utolsó de már kértem időpontot a Kaáliba Dalma doktornőhőz konzultációra.Szeptemberben megyünk,nyaralás után időzítem.az lenne a kérdésem hogy konzúltációnál is sokat kell várni?Ne ugy készüljek hogy oda megyünk 12-re aztán jövünk is el a beszélgetés után?!
Sziasztok.
Szeretnék ismételten segítséget kérni. Van köztetek olyan, akinek 3 hónapot kellett kihagyni a következő indításhoz?
Mi így állunk jelenleg. Ma kellett telefonálnom, és azt mondta az aszisztens hölgy, hogy mivel jún. 13.án volt a félbeszakadt lombik, így a szept. 13.a utáni vérzés napján telefonáljak és mondjam, hogy ciklusindításra jelentkezem. Szerintetek, a középidős uh-ra kapom akkor az időpontot,vagy a 2.3. napi hormon vérvételre? Kétszer is rákérdeztem az aszisztens hölgytől, de mindig másról kezdett el beszélni. + valamiért a telefon is állandóan megszakadt.
Sziasztok! Rég nem jelentkeztem, de olvastalak benneteket.Jò hírekkel akartam csak jönni, de sajnos másképp alakult.A 3. beültetésem végre sikerült, soha nem voltam még olyan boldog mint akkor.De a 11. héten történt valami és elvesztettem az én kicsikémet. 😥😥😥
Nem tudom,h ezt hogy lehet túl élni.
De Ti ne adjátok fel, sok sikert és kitartàst mindenkinek!
Csak annyit mondott hogy 15-ig jó nekem pedig 19.
Persze túlélem azt az esti fél szemet :D
Kicsit magas a prolaktin szintem is,ilyen még nem is volt...
Erre pedig este kell bevennem fél szem Bromocriptin-t.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018