Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Hogy vagy Heni? Fekszel? Vagy csak pihengetsz?
Atír,Mandella! Veletek mi a helyzet? Elkezdtétek?
Üdv őszi kismama! Hajrá! :-)
Ez fantasztikus! Most sikerülni fog!!!!! :-)
Képzeljétek lányok,olyan boldog vagyok! Az előző ciklusnál nem volt stimulálható az egyik petefészkem -hiába emeltük a dózist nem volt hajlandó beindulni-most viszont mind a kettő működik és mindkettőben növekednek a tüszők.Most még picik,hiszen az elején vagyunk, de ott vannak biztonságos helyen,van idejük növekedni. Na mit szóltok?Én csak fiatalodom,vagy mi...:-)))
Szia! Üdv újra közöttünk. Várjuk a további híreket.
Lányok! Látom beindult az őszi (biztosan) sikeres széria. Én jövő héten megyek HSG-re(már előre félek) következő héten középidős uh-ra és következő ciklusban kezdünk. Úgy döntöttem folytatjuk a lombikot is. A drnő azt mondta nincs szükség az aspirációra, mert nem a megtapadással volt a gond. (nem tudom honnan tudja, de biztos így van)
Úgyhogy hajrá Heni, Ildia, Atir és mindenki!!!!
Kedves vagy és így is lesz....annyira várom már....pár nap ás követjük Keditkét és Ábrinét.Az előző sikerszéria után most eljött a miénk is.
Köszi én is rátok!
Az én hasam egy lufi kezd lenni, óránként megyek mosdóba, de ez semmiség:-)
Pár nap és te is kismama leszel. Juj de izgalmas. Szorítok!
A stimu 3.napja.Ismételten béka nő a hasamban a 3 l folyadéktól.Nyomom a vitaminokat és a fehérjét is a szurik mellett.Szóval teljes erővel dübörög a sikerszéria:-)))
Heni! Minden nap gondolok Rád.
Atír,Mandella! Hajrá csajok!!!
hajrá!! gondolok rátok holnap!
Köszi! Mától én is hallgatok hasonlót. :-)
Én a várakozási 2 hétben mindennap meghallgattam egy meditációs zenét, megnyugtatott, el hittem, h sikerül!Bagdi Bella :Elhiszem azt amit még nem látok c zenéje! Bár akkor sajnos nem sikerült,de hiszem, hogy fog :)Hajrá lányok!!
Gondolok rád holnap! Hajrá pocaklakó!
En néha picit hason is fekszem picit sétálok de sokat fekszem. Eszek amit kívánok. Nem tagadom azért agyalok, h ilyenkor már éreztem-e valamit stb. :-)
Nagyon jó teszed, higgy benne ez a legfontosabb! Meg szerintem tedd azt ami jól esik! Ebben úgysem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más volt a sikerhez vezető út!!Én holnap megyek Szgedre, holnap kezdődik és aminek a vége az lesz, hogy egy pocaklakóval bővülünk a párommal!!És szerintem a vérakoz lehet boldog is én ebben fogok hinni és nem hagyom , hogy a kételyek felülkerekedjenek bennem! Csalke előre,ás várom a fejleményeket!!
Azt az erőt,magabiztosságot ás pozitivizmust,ami árad a szavaidból,a kicsikéid is érzik.Csak így tovább!!!
Köszönöm! Igyekszem úgy élni minden napom, hogy már kismama vagyok. Beszélek a kis drágáimhoz stb.
Te mikor kezdesz?
Gondolok rád Heni!Csak előre, várom a legjobb híreket felőled is!!
Így van!! Én nem akarok tanácsokat osztogatni, szerintemm tedd azt ami jól esik! A legfontosabb az úgy is az, hogy pozitívan állj, álljunk hozzá!! Meg az, hogy merjük elhinni a sikert!
Nekem pedig azt mondta a doki, hogy feküdjek. Szóval ebben nincs okos. Az biztos, hogy az előzőnél feküdtem és megtapadtak. Most pedig velem is maradnak :-)
Másodikon lakok. Kereskedelembe dolgoztam napi 9-óra állás járkálás!!
Mandella! Én nem állítottam, hogy ez a siker kulcsa de ne feküdj nekem a doki úr mondta. Sok sikert!!!! Várom a híreket!!!!
Mindenkiért szorítok!!!
Igazából mindenki mást mond és azt preferálja,ami bejött neki és aminél sikerült a baba.Az én egyik ismerősöm csak aznap tudott pihenni,de után a egyáltalán nem és most cuki ikrei vannak. A másik ismerősöm az első 2 alkalommal nem pihent és nem sikerült,harmadszorra végig feküdt és akkor terhes maradt. Szóval ezt totál nem lehet tudni előre... Szerintem a legfontosabb a nyugalom,hogy ne idegeskedjünk semmit és a pozitív gondolatok. Mi már eldöntöttük,hogy ET után teljes hírzárlat lesz még a család felé is,csak mi leszünk ketten egymásnak a párommal.Teljes és zavartalan nyugalom.
hát van benne valami, amit mondasz, de félek nem pihenni. majd úgy csinálom, hogy jó legyen :)
az eddigi kettőnél szerintem elég sokat pihentem, hát nem jött be. viszont a 3. emeleten lakunk, azt nem hiszem, hogy lépcsőzni kéne. a munkahelyem ülőmunka a nap 8 órájában, azt se tudom, jó lenne-e.
én is ugyanezt tapasztaltam ma, ráaádsul bámulták a tévét, és büdösek voltak a cigitől
Heni, szuper, hajrá manók! :-)
én is így érzem!! tudom!! :) puszi
Köszönöm! Te pedig majd írd meg mikor kell szorítani nagyon! :-)
Könnyen lehet,hogy láttuk egymást....Vigyázz magadra és a bébikre, várjuk a híreket. Pihenj sokat!!!!
Teljesen igazad van. Nekem is alig volt helyem. Engem anyukám vitt és ő kint a kocsiban ült. Ezek szerint akár láthattuk is egymást:-) de jó!
Hajrá neked is!
További ajánlott fórumok: