Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok Lányok! Ma voltam HSG-n az egyik petevezetőm átjárható, de sajnos a jobb. Általában baloldalon van peteérésem. Azt mondta a doki, hogy átmehet egyik oldalról a másikra. Ezt nem tudtam.Jövő héten középidős uh, aztán október végén kezdünk! Addigra itt már sok boldog kismama lesz!! :) Heni, ne aggódj, ne keress tüneteket. Rájöttem, hogy ugyanazon tünetek jelezhetnek babát és menstruációt is. Nem tudom mitől függ.
Ildia, hétfőn gondolok Rád! Irigylem a pozitív hozzáállásod. Én még dolgozok rajta.
Mandella, Atír, nektek is megy a drukk!!!
Igen én csak így állok neki!Másképpen nem is lehet, hiszem azt amit a pszichologosum is mond minden az elmében dől el!!Várom felőled is a szuper híreket!
Szia! Naa ez jó hír, lehet hogy valóban együtt megyünk puncióra és mindkettőnknek megfelelő számú szuper kis sejtjei lesznek! Szép napot neked is!!
Szia! Ne csüggedj és ne add fel! Kapcsolodj ki, sétálj egy jót ebbe a szép őszi időbe! Hidd el, hogy sikerülhet neked is!!
Ma mindenképpen legyetek együtt a pároddal, mert lehet, hogy ott van/vannak valahol a kis petécskéid, csak nem sikerült leszívni őket (persze a dokik úgysem ismerik ezt be).
Én is jártam már így, teljesen átérzem, amin most keresztülmész. Viszont nagyon-nagyon halványan és nagyon nagy jóindulattal, de ott volt a második csík, valamint iszonyú erős görccsel jött meg a vérzésem. Biztos vagyok benne, hogy akkor ott elindult valami. Ha kevés is az esély, az is valami. Bejöhet! Ne add fel semmiképpen!
Ismerek olyan személyt, akinél az orvosok az eredmények alapján kizártnak tartották a teherbeesést, és amikor ezt közölték, a lány pocijában már ott volt a baby! A doki nem akarta elhinni!
Nagyon szorítok Neked is!
Sajnálom nagyon. Tudom nem vigasz, de az sem jó, ha lombik után kiderül, hogy nem tapadt meg vagy megtapad és mégis elmegy:-( fel a fejjel!
Szorítok, hogy végre tényleg sikersztori legyen. :-) Hajrá Ildia, Atir!
M voltam én is és még holnap is kell kontrollra mennem.Jövő hét lején nekem is punkció,ha minden jól megy,akkor hétfőn.Lehet,hogy együtt leszünk punkción Atír.Szép napot Nektek!
Szia! De jó hírek! Tudod ez a is sikerszériánk!!, Én is ma voltam úgyhogy, akkor ma tuti láttuk egymást:-))Nálam is minden ok jövő hét elején punkció várható! Szép napsütéses napot kívánok neked!
kedves vagy köszönöm!sajnos megint nem lett sejtem :((( üres volt mind a két tüsző. nem is tudom hogyan tovább, mert a stimulációra így reagálok. a z orvos sem biztatott semmivel. csináltassak új hormon profilt és nézzük meg újra az anti-müller hormonom...pffff. még ma is bőgök aztán majd meglátjuk...:(
Szia! Nagyon jó hír!!!! Gondolok rád. Ki is az orvosod?
sziasztok, megjöttem uh-ról, 16 mm-es a két bal oldali, ma este tüszőrepesztő, és csütörtökön kapom vissza őket!!!
Heni-8! Köszönöm a bíztatást! Én is szorítok Nektek is Mindenkinek ezerrel!!! :)
Ildia,ezt nagyon szépen írtad,köszönöm ! Patikában én is így jártam,nem tudtak tizeset adni. Én kaptam egy eü-s ismerősömtől egy teszt mintát, még doboza sem volt,csak az a tasak amit le kel tépni.Rá volt írva,hogy 10es.
Mizu szanzavera? Mi volt ma a punkción? Gondoltam Rád.
reményke15! Az a szomorú, hogy én is 10 éve várom a kis csodánkat, és annyi mindenen keresztül mentünk már, annyi műtétem volt már..... nagyon kiváncsi vagyok a mostani lombikra :) Tudom mit érzel.... Szorítok, mert sikerülni fog nektek is.
Igen. Részünk volt a Fülöp dokis tortúrákban is... Férjemnél homozigóta MTHFR mutáció, nekem ui. heterozigóta, erre adták nekem a heparin injekciókat a bizti kedvéért. (Bár ezen az orvosok többnyire csak legyintenek, hogy ez nem akadály, sok párnál van, mégis jön a baba.) Kismértékű alloimmun eltérés, sokáig ebben hittem (ez is csak Fülöpkénél akadály, kezeltük is, más dokik szerint ez csak akkor lenne valódi ok, ha habituális vetőlő lennék, de mivel 0 + teszt, így a beágyzódás a problémás. Laparoszkópia + méhtükrözés -, stb stb stb.
Immunológiai,genetikai kivizsgálásokon is részt vettetek?
Csak mostanában jöttem fel. Köszi szépen a gyors választ és a bíztatást! Sajnos én már 2 kineziológusnál is jártam többször is, valamint a párommal családállításokon is részt vettünk. Prábálok én is + lenne, csak nagyon nehéz több mint 10 év után, 40 felett semmi + teszttel. De azért a remény hal meg utoljára! :)Vannak még csodák!
Köszönöm. Elég ismeretlen voltál itt a fórumon,remélem nem baj,de elolvastam az eddigi hozzászólásaidat. Nálunk is úgymond ismeretlen eredetű meddőséget állapítottak meg,mert az én eredményeim és a páromé is rendben vannak. Az ismeretlen eredetű meddőség oka 90%-ban lelki eredetű. Ajánlom Neked,hogy keress fel egy kineziológust,biztosan tud Neked is segíteni,mint már annyi embernek. Ha rendben van a lelkecskéd,majd érkezik a baba is. Sok sikert kívánok!
Ne izgulj, nem naprakészek! :) Én a Rossmannban vettem kb. 1 éve(a nevét már nem tudom pontosan, kb. 1000 Ft volt-rózsaszín fehér dobozban), valamint neten is árulnak ilyen erősségűeket (ez olcsóbb, kérdés, mennyire megbízható).
Segítsetek lányok! Amikor a gyógyszertárban 10-es terhességi tesztet kértem,csak néztek rám nagy szemekkel. Olyan hülyén éreztem magam,de másikat meg nem akartam.Máshogy kellett volna kérnem?Vagy a gyógyszertárban nem voltak a top-on?
Szia!A nyár mindig más,mint az év többi része.Én nyáron strandoltam is,nyaralni voltam,pihentem és a kertben,házban dolgoztam is.Mivel én külföldről jöttem haza lombikra így jelenleg nem dolgozom munkahelyen,szerintem jobb is,hogy nem idegesítenek a hülyeségekkel.Pár napja nem nézek Híradót,ott is mindig csak a baj van. Barátnőzök,filmezek,főzőcskézek,takarítok itthon,kutyázok,sétálok,biciklizek,,nyelvet tanulok,ilyesmi.Szóval csak annyival élek másként,mint eddig,hogy nem dolgozom.És legfőképpen várjuk a transzfert,hogy végre én is kismama legyek.A családi bulira persze nem tudsz menni,ha akkor lesz a beülti,de szerintem nem is nehéz szívvel fogsz lemondani róla. Az életeteknek ebben a szakaszában a legfontosabb Te vagy, a Párod és a Kicsikéitek,mindig csak ezt tartsd szem előtt és akkor nem tévedhetsz.
Igen voltak. Akkor tök hamar feszült a mellem. Ez egyértelmű jele volt. Tudom, ma mèg csak a 10. nap. Igyekszem nagyon. Köszi!!!
Az még jót is jelenthet,hogy nem érzel semmit. A múltkor voltak tüneteid? Próbálj pozitív maradni,bár tudom,hogy nagyon nehéz.
Az erőm, a hitem, a pozitivitásom kezd nagyon elhagyni.... Miért nem érzek semmit??????
Haha!!!! Végre te is érzed. Na majd a beültetés után vissza térünk erre:-)
Nagyon izgulok már,délelőtt ugyan főztem,de azóta itt pörgök több fórumon is,holott lenne éppen dolgom.Fel vagyok pörögve,le kellene nyugodnom egy kicsit. Másoknak nagyon könnyű türelmet prédikálni,de mikor már mi vagyunk a célegyenesben......:-))
További ajánlott fórumok: