Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Ha minden igaz,hétfőn punkció...addig szurkálok. Most már napi 3 szurit,de nem érdekes,napi 10-et is bevállalnék,ha az kell a sikerhez. Én is nagyon pozitív vagyok,bízok magamban,töretlen a hitem és a lelkesedésem. Tudom,hogy megkapom,amire oly nagyon vágyom.Szuggerálom magamnak,hogy a kicsikémet,vagy kicsikéimet ki tudom hordani és egészséges gyermeknek,vagy gyerekeknek adok életet. Most ezzel erősítem magam.
Hajrá Atír és Mandella! Megy a drukk Nektek is. Úgy örülök,hogy leszünk egy páran,akik együtt babásodunk!!
sziasztok!
tegnap volt a tüszőrepesztő szurim, ma pihi és holnap punkció! izgulok, mert a múltkor nem lett sejtem :( és most is csak 1 tüszőm van... remélem még ott van!! azért próbálok pozitív lenni, de naggyon nehéz, úgy érzem hiába mondogatom magamnak, legbelül már elengedtem ezt a próbálkozást :(
mindenkinek kitartást és sok türelmet kívánok!
Sziasztok!
Látom pörögnek az események, nagyon helyes, osztom a babaragacsokat a kismamáknak! :)
Jaj, Csajok! Szeretném, hogy akinek van kedve írja már meg, hogy tervezitek szervezitek az életeteket a lombikok tükrében? Úgy értem, hogy a munkában például jóóó előre kell terveznem a munkafolyamatot, de ---lehet, hogy decembertől nem dolgozom három évig----. Családi buli lesz ami utazással jár decemberben. Most kéne visszajelezni----------de ha pont akkor leszek beülti környékén nem fogok menni---. Csinálok mindent mintha semmi nem lenne november-decemberben. De végig bennem van ez a mi lesz ha...
Jaj Ildia! Ne is mondd. Ma örültem, hogy végre egy hét eltelt. Eddig mindig pozitív voltam, de ma totál mélypont. Sajnos minden eszembe jutott, amit nem akartam. Holnap meditációs CD-t fogok hallgatni, rám fér. Ma elővettem a Bach-virágterápiát is.... Amúgy nem érzek semmit. Egy hét múlva tesztelhetek ha addig kibirom :-)
Te ügyesen haladsz!
szia!
igen, én holnap megyek uh-ra, hogy 5 napi Closti után mi a helyzet, és nagyon izgulok!! :-/
És hogy írjak nektek bíztatót. 2013-ban együtt lombikoztam egy lánnyal. 2014. nyarán beszéltük, hogy most vannak túl a 3. sikertelen próbálkozáson, kicsit ráhagyják, pihennek. Kb. 4 hónap múlva összejött nekik spontán, most aug-ban született a baba. Anno úgy volt, el van záródva, aztán már nem volt, a férjének rossz volt a kép, majd jobb lett. Kevés petesejtje volt mindig és idősebbek.
Szóval hajrá!
Sziasztok lányok!
Rég voltam itt, nagyon lefoglal a lányom. Most tanul állni, járni, mindent elér, pakol :) Most én kérnék tőletek segítséget: beszélgettünk kineziológusról régen. Aki volt szegedinél, tudna jó szívvel ajánlani szegedit. Az enyém szupi, de sajnos kiment külföldre. Anyósom rákos, neki kellene segítség mielőbb :(
Köszönöm nektek!
Remélem sokan babásodtatok, mióta elvesztem az éterben :)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018