Szakítás után mi segít, hogy jobb legyen? (beszélgetés)
5. Aniella77
2016. ápr. 4. 20:39
Inni is felek . Felek hogy reszegen megkeresem
4. 3d787b167a
2016. ápr. 4. 20:38
Ja, hát a fájdalom se tart örökké.
3. Aniella77
2016. ápr. 4. 20:37
Felek es ez az elso komoly kapcsolatom. De 4 ÉV az 4 ÉV .... egyutt eltunk stb most meg minden csak ra emlekeztet es a szivem szo szerint faj
2. 3d787b167a
2016. ápr. 4. 20:36
Rúgjál jól be, aztán ha kitisztult a fejed, kezd el az új életed.
Amúgy nem vagy már szerelmes belé, ez kamu.
Kezdj el csinálni valamit, amit eddig még sose csináltál.
1. Aniella77
2016. ápr. 4. 20:34
Szakítás után mi segít hogy jobb legyen ? En meg mindig szeretem es szerelmes vagyok. Elmulik ez a fajdalom egy 4 eves kapcsolat utan ?mar voktunk egyszer ketszer kulon volt hogy egy honapig. De nem volt jo egy honap utan is sirva ebredtem sirva fekudtem. Nem tudok enni aludni. A munkahelyem ( ami eleg friss) nem tudok koncentralni es semmi sem vagy. Szivem szerint visszamennek hozza. De nem lehet. Testileg es lelkileg is bantot. Csak most meg fajditja a szivem sms email stb hogy szeret hianyzok neki stb. Szeretem es o is hianyzok de ugyse jo meg igyse . Mit tegyek hogy jobb legyen ? Barataim nincsennek mert a 4 ev alatt elhanyagoltam oket meg ilyesmi.
További ajánlott fórumok:
- Szakítás után...
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Feldolgozni egy szakítást... szerelmi bánat, avagy beszélgessünk, ha segítség kell
- Ez normális szakítás után? Mit csináljak? Segítsetek!
- A kineziológus segíthet feldolgozni egy szakítást?
- Hol tudom beállítani a winapban, hogy ne legyen megszakítás a dalok közt, hanem az aktuális dal végén már kezdje is a következőt?