Szakítás után... (beszélgetés)
A volt baratom is azt mondta, hogy majd az egiek szerint lesz minden :(
Jol esik a biztatasod :)
Igen, kibekulnek! Nagyon ragaszkodo vagyok es mindig probalom megoldani a dolgokat, Azt sajnos nem tudom, hogy mukodne-e, de akkor is probalkoznek. Voltak mar problemaink azzal kapcsolatban, hogy nehezen nyiltam meg neki, sokara mutattam be otthon stb. De mindet meg tudtuk oldani egyutt, ugyhogy talan ezt is sikerulne.
Szoval ha csak rajtam mulna, addog probalkoznank, amig rendbe jonne minden!
Koszonom szepen, kedves vagy :)
En sajnos egyelore abban bizom, hogy nehany het alatt megunja a bulizast es rajon, hianyzom neki :(
Neked meg jo szanuazast mara!
Persze, beszeltunk, de nagyon makacs es berogzult neki ez a gondolat.
Engem is idegesit mindenki, hetvegere hazamentem a szuleimhez es probaltak a kedvemben jarni, de csak meg rosszabb lett :( A baratnoimet beiktattam erre a hetre kb vegig,hogy minel elobb tul legyek a rengeteg kerdesen es vigasztalason.
A szaunazas nagyon jo, oda majd en is probalok eljutni, ma futni mentem, amikor mar szazadjara ereztem, hogy jon a siras, ugygogy egyet megusztam, mert nem tudtam sirni a futastol :D
Sajnalom, hogy meg te sem heverted ki. Persze, tudom, hogy ido kell hozza es keny munka, ugyhogy kitartast kivanok! :)
Hogy elted tul az elso nehany napot/hetet?
Koszonom a loheret :)
Fel evet voltunk egyutt, 26 eves vagyok es o volt az elso, akit bemutattam a szuleimnek es a barataimnak. Szerinte nincs meg a "kemia" es most ugy erzi, kotetlen akar lenni, hogy sajat magara tudja forditani az energiait. Egyebkent sok onbecsulesi problemaja is van, keveset keres es 28 evesen a szuleinel lakik. Nekem ez soha nem volt problema, nem erdekelt se a keresete, se az, hogy emiatt nem tud alberletben lakni. Nagyon hianyzik, folyton sirogorcsot kapok....
Veled mi a helyzet? :) remelem jobban allsz, mint en :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?