Szakdolgozat - családon belüli erőszak témában hol találok irodalmat? (tudásbázis)
Szia.
köszönöm szépen a válaszodat, azonban látom, h várandós vagy, és nem igazán szeretnélek felzaklatni azzal,h elmeséled a történetedet.
Szia.
Én valami olyasmire gondoltam, h szakközépiskolások között folytatnám le a kutatásomat (pl. egy gimnáziumban, szakmunkásban...). Szóval különböző iskolatípusok összehasonlítása lenne az alap.
És eddig nekem az az ötletem,h persze anonimul rákérdeznék a saját családjukra, hogy volt-e ilyen, ha igen akkor mi, meg, h tudják - e hogy hova lehet fordulni, ha gond van...
Sziasztok!
Félreértés elkerülése végett, én nem kifejezetten azt szeretném/kérem,h mesélje el az, akit ért ilyen atrocitás - persze szívesen fogadom a konkrét eseteket, is, ugyanis esettanulmányt is lehet a szakdoliba írni - , hanem ahhoz kellene inkább a segítség, h a kérdőívezésnél mégis mit kutassak, merre felé induljak el.
Sziasztok! Most irogatom a szakdolgozatomat családon belüli erőszak témában!
Irodalmakat csak-csak találok hozzá (de ha valaki tud jó irodalmat, szívesen veszem az újabb tippeket), azonban a kutatás részénél megakadtam.
Kérdőívezésre gondoltam azonban ehhez szeretnék segítséget kérni, h mégis mit kutassak! Tippek, ötletek???
De ha valaki a kutatáshoz mást gondol, azt is szívesen fogadom!!
További ajánlott fórumok:
- Családon belüli erőszak
- Családon belüli erőszak, vélemények, tapasztalatok, tanácsok
- Családon belüli erőszak, beleszólhatunk?
- Családon belüli erőszak, gyermekbántalmazás, lelki terror szenvedői és amit erről gondolunk
- Családon belüli erőszak nem a bántalmazott szégyene!
- Nemi erőszak, családon belüli erőszak, párkapcsolati erőszak. Beszéljünk róla!