Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sült csirkecomb zöldségágyon recept

Sült csirkecomb zöldségágyon recept

A Sült csirkecomb zöldségágyon hozzávalói:
db csirkecomb
40 dkg tollhegytészta
1 db cukkíni
1 db sárga és zöldpaprika
10 dkg csiperkegomba
1 db padlizsán
1 dl fehérbor
2 dkg vaj
3 gerezd fokhagyma
só.


A Sült csirkecomb zöldségágyon elkészítési módja:
A csirkecombokat besózzuk és ropogósra sütjük. A tollhegytésztát kifőzzük. A zöldségeket alaposan megmossuk. Cukkínit, padlizsánt és a paprikákat nagyobb kockákra vágjuk. Gombát cikkekre vágjuk. Kevés hevített vajon lepároljuk őket, sóval, kevés áttört fokhagymával, morzsolt kakukkfűvel és száraz fehérborral ízesítjük. Ezt a zöldséges tollhegytésztát körítjük a sült csirkecombok mellé. Elkészítés ideje: 55perc


Kategória: Egytálételek receptjei


A sült csirkecomb zöldségágyon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook