Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás? fórum

Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás? (beszélgetés)

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
4336. Perseida (válaszként erre: 4335. - Ani-Lea)
2013. dec. 17. 10:56
Köszi a tanácsot, ezt az orbáncfüves cuccot kipróbálom, nem vagyok ellensége a természetes gyógymódoknak, sőt! Frontint amúgy rendszeresen írnak fel, de nem a depresszióra, hanem mert idegi alapon asztmás vagyok, és azt csak nyugtatóval lehet kezelni. De nagyon ritkán veszem be, mert eltompít és a munkában az nem jó.
4335. Ani-Lea (válaszként erre: 4334. - Perseida)
2013. dec. 17. 10:40

Sziasztok,

Én is benne voltam a pánikba több okból alakulhatott ki nagyon, sok fele voltam már sok gyógynövényt kipróbáltam gyógyszert nem szeretnék én nem bántok meg senkit azzal, hogy ő azt az utat választotta én a másikat, több okom is volt arra, hogy ne szedjek végülis mikor elkezdödtek a bajaim, ez volt idén márciusba, akkor kaptan fronitint 0,25 nem akartam rajta élni meg mikor bevettem rá egy órára nagyon roszul voltam mindig és be is sárgultam tőle így keresgélni kezdtem akkor már tudtam, hogy pánikos vagyok érdekes, mert előtte nem mindig ideges fajta voltam, de azt soha nem tudtam mi az a pánik..... Elsőnek biorezodncián voltam ott kaptam gyógynövényket amik nagyon jók voltak ezt utolag is tudom mondani!!! Ha érdekel a termék neve szivesen leírom privibe rendelni csak neten lehet!!! Aztán jöttek a pánik következő tünetei mindig volt valamim ami miatt aggodtam és közbe mikor ki lettem vizsgálva nem volt semmi így véranalizisen is voltam nem ért semmit erre az egyre azt modnom pénzt dobtam ki..... de kipróbáltam voltam megnéztem ott állítottak le a temrészetes szerekről amiket szedtem mondván, hogy azok gyengék a Hölgy mondta akkor és ott csalodtam és ő természetgyógyász létére tele nyomott rengeteg olyan termékkel ami többet árt mint használ :( Jelenleg egy ugyan csak gyógynövényt szedek ez árba korrektebb egy kicsit egy doboz csak 4000Ft ahol én veszem és két hónapra elég! Ja és természetes. Ez kicsit lassabban kezdett el hatni de alakulok nem tudom mitől függ, közben a kiváltó ok is kezdet megoldodni, nagyon sokat olvastam, kerestem nagyon sok minden van ami segíthet és nem gyógyszer sok helyre nem is kell elmenni, mert neten keresztül megoldható a vásárlás a tanácsadás!!!! Te is tudnál magadnak olyat választani amibe tudsz hinni is és segít is!!! Tényleg sok minden van nagyon nagyon sok!!! Hidd el minden pénzt megér ha már csak sokkal kisebb panaszaid vannak!!! Főleg ha el is múlnak!!! Te tudod mi a kiváltó ok? Van egy másik megoldás is nekem az az utolsó "lehetőségem" az az aura soma és itt kdierül hogy mi a próbléma és mi okozza de mivel nekem már rohamjhaim nincsenek csak szrongok alkalmanként illetve feszült vagyok így ezzel várok még de amit lesz rohamom ami persze nem lesz :) akkor elmegyek egy ilyne konzutlációra :)

Amit kifelejtettem minden amibe bele kezdesz minimunm fél évig kell csinálni nekem többen modnták így az utolsót végig csinálom a legnagyobb hibába estem az első terméknél türelmetlen voltam!!!!! Ez nagy hiba ám! Valamint mpstanra értettem meg, hogy a páni knem fog úgy menni ahogy jött de ennek így kellett történie ezen át kellett esnem valami miatt tudom ,hogy ez is ez próbatétel, amit ki fogok állni, nem modnom, hogy sokszor nem érzem, hogy nehéz de annyit elértem, hogy ha van vlaami tünetem akkor nem pánikoltatom be magam rajta hanem lekönyvelem, hogy maitt van, amúgy rendszeresen járok pszhichologushoz is ami nekem nagyon jó!!!

Még valami ha mást nem igyál orbáncfű teát vagy a kapszuláját fogyaszd!!!

4334. Perseida (válaszként erre: 4333. - Gary5)
2013. dec. 17. 09:40
A körzeti orvos felesége a pszichiáter doktornő :D bárkinek ilyesmi baja van, rögtön küldi az asszonyhoz:))) szóval mulatságos, de a kör bezárult :))) sajnos, itt vidéken nem úgy van, hogy elugrok kineziológushoz, vagy természetgyógyászhoz stb. Ki kell venni egy nap szabit, hogy elutazhasson az ember, rendszeresen járni munka mellett pedig esélytelen...ha TB-re megy bárhova az ember, az napközben van, és munkából kéne elmenni, az este rendelő privát orvosok meg drágák...Amúgy sem szeretik nálunk, ha betegeskedik az ember. Úgyhogy próbálok így kitartani, nem könnyű, mert kívülről nem látszik semmi, belül meg "dolgozik az ideg"... na de majd lesz valahogy!
4333. Gary5 (válaszként erre: 4331. - Perseida)
2013. dec. 17. 09:35
Hát ez elég kellemetlen, mert jól jönne neked valami segítség. Kéne valami megoldást találni. Szorongásoldót meg ilyesmit a körzeti orvos is tud felírni, persze az sem igazi megoldás.
2013. dec. 16. 21:34
Stresszoldó reflexológia! Egy igazi, jó szakember csodákra képes, nem csak feszültséget old, de a betegségek gyógyulásához is nagymértékben hozzájárul.
4331. Perseida (válaszként erre: 4330. - Gary5)
2013. dec. 16. 21:16
Egy vidéki kisvárosban élek. Az egyetlen járóbeteg gondozó pszichiáter a városban az utcánkban lakó doktornő, ismer gyerekkorom óta. Egyszer régen jártam hozzá kezelésre, az lett a vége, nekem panaszkodott a rengeteg munka miatt és rá akart beszélni, végezzek el valami iskolát és menjek hozzá asszisztensnek, mert én olyan jó empatikus ember vagyok. Ráadásul, ha csak egyszer ülnék le a várójában, már egy óra múlva azt beszélné az egész város, hogy na már én is bediliztem. Sajnos, ilyen kis helyen mindenki figyel mindenkit, én ráadásul ugyan csak egy kis vacak közalkalmazott vagyok, de emberekkel foglalkozom, magam alatt ásnám a gödröt egy ilyen híreszteléssel. A munkám miatt meg nem utazgathatok el máshova, plusz pénzem sem lenne rá. Maradok magamnak :(
4330. Gary5 (válaszként erre: 4329. - Perseida)
2013. dec. 16. 19:13
Persze, tőled kérdeztem. Ha ilyen rosszul vagy azért érdemes lenne orvoshoz menni. Nem gyógyszerekre akarlak rábeszélni, bár enyhülést azok is hozhatnak, de van pszichológus is meg sok minden más.
4329. Perseida (válaszként erre: 4327. - Gary5)
2013. dec. 16. 12:12
Tőlem kérdezted? Akkor köszönöm, carul. Nekem is vannak éjjeli szorongásos, meg negatív gondolatos rohamaim, mint neked :(((( én nem szedek semmilyen gyógyszert és orvoshoz sem megyek...De nagyon rossz így élni, ebben a fásult, semmilyen hangulatban... :(
4328. Gary5
2013. dec. 16. 10:16
LynxLynx felhasználó írjon már rám, ha fennt lesz. Köszi.
4327. Gary5
2013. dec. 16. 10:16
És azóta, hogy vagy?
4326. Perseida
2013. dec. 15. 21:02
Nekem a 40. szülinapom idén nyáron egy jó nagy adag depressziót hozott...:(((
4325. csilla36 (válaszként erre: 4323. - Hmoncsa)
2013. nov. 28. 20:19

Szia. És mit csináltál hogy jobban lettél azon kivül hogy végignézted a videót?

hogy alkalmazod?

4324. ittmost (válaszként erre: 4323. - Hmoncsa)
2013. nov. 26. 15:17
Ez remek:)veled örülök a gyógyulásnak,remélem,másnak is beválik.
4323. hmoncsa
2013. nov. 26. 10:48

Sziasztok!

Meggyógyultam ebből a kellemesnek cseppet sem mondható dologból, így megosztom veletek. Évek óta küzdöttem, voltak jobb és kevésbé jó állapotok, majd szívritmus zavar, pánok rohamok, megjártam az ügyeletet, pszichiátert, természetgyógyászt, kineziológust, kipróbáltam mindenféle csodaszert, vitamint, gyógynövényt, meditáció, relaxáció,torna, jóga... Van ami javít, nem mondom, de nem múlt el. Az állandósult alap nyugtalanság megmaradt, és a rohamok is néha visszatértek. Nekem egy videó segített, amit itt találtok:

[link]

Ez nem reklám!! (A magyar feliratot indítás után alul jobb oldalt lehet bekacsolni a képaláírásnál.)

Megpróbáltam, amit elmagyarázott a kisfilmben, és működik. Azóta minden betegségem javult, jó a közérzetem, egy roham sem volt, elmúlt a szívritmus zavar néhány napon belül!!!

A többi videót itt találtam összegyűjtve:

[link] ome/a-szv-tja/mooji-videk

Visszakaptam a négy évvel ezelőtti életem, élvezni tudom újra a dolgokat, nyugi van és rengeteg teendő. Már bárhová tudok menni, társaságba, moziba, munkahelyre. Korábban csak mindenki azt mondta, hogy csak meg kellene nyugodni, de senki nem magyarázta el, hogy mi a kulcs. Remélem más is meggyógyul. Sok sikert kívánok hozzá!

4322. Gary5
2013. nov. 13. 10:32
Oep alapon szokott lenni pszichológus, Budapesten az ideggondozókban, ahol a pszichiáter is. Sajnos várólista szokott lenni, akár 1-2 hónap is, de ingyenes, meg lehet próbálni.
4321. dorka12345 (válaszként erre: 4320. - Ittmost)
2013. nov. 12. 10:01
Igen pszichiáter volt.....nem tudom,en sztk alapon nem mennek....elég rosszakat hallok....foleg a rendelőintézetbe nálunk minden orvos rohan,semmivel nem foglalkozik...lehet kineziologushoz el fogok menni...oda szerintem nem kell hetente járni
4320. ittmost (válaszként erre: 4319. - Dorka12345)
2013. nov. 12. 09:51
Az pszichiáter volt,pszichológus nem ír gyógyszert,hanem beszélget.Nálunk Borsodban van sztk alapon is pszichológus.
4319. dorka12345 (válaszként erre: 4318. - Ittmost)
2013. nov. 12. 09:42
Voltam,ő is mondta h szorongok,felírt xanaxot ha szarul erzem magam,de nem szedem be,nem is szedtem,,,,,sztem nem nyugtató kell nekem,hanem valami szorongasoldo..mondta hogy járják hozza,de sajnos nincs heti 8ezer Ft erre:(((
4318. ittmost (válaszként erre: 4317. - Dorka12345)
2013. nov. 12. 09:20
UGYE elmentél már legalább pszichológushoz?mert ha nem,hajrá...
4317. dorka12345 (válaszként erre: 4316. - Ittmost)
2013. nov. 12. 09:13
Nem látok cikkcakkokat......sajnos nehéz ezt megfogalmazni:(( nem a latasommal van baj,hanem olyan érzésem van hogy mindjárt elajulok,össze fogok esni stb......es olyan nem is tudom lassulva érzékelem a dolgokat...mintha üres lenne a fejem
4316. ittmost (válaszként erre: 4315. - Dorka12345)
2013. nov. 12. 07:33
Lehet,h látótérkiesésed van,ami pszichés dolog.Ha túl fényesen látsz,és cikkcakkok szabdalják fel a látványt,akkor ez lehet.Ha behunyod a szemed,akkor is látod a cikkcakkokat,van ,hogy egyik szemen csak,van,h mindkettőn.Olyankor nem tusok olvasni sem,mert elcsúsznak egymástól a sorok,a szavak,összevissza látom a betűket.Ez a migrénnek is tünete egyébként.Nekem,ha pihenek,és külön figyelek arra,h ellazítom a szemem,akkor negyed-fél óra után el szokott múlni.
2013. nov. 11. 15:17

Sziasztok!!!

Sajnos szorongasos beteg vagyok,hipochondriiam is van mellette:((( mostanában elég sok betegséget bekepzelem magamnak,es sajnos el is hiszem h valami súlyos betegségem van:((( általában az van velem,(csak sajnos nehéz megfogalmazni:((((),hogy olyan fura erzes válna. Fejembe ,nem forgó szédülés,de ugy erzem. Mindjárt osszeesek,es olyan furán látok...szemesznel is voltam,a szememnek semmi baja...ez létezik,hogy pszichés? Valakinek szokott ilyen lenni??? Mellette egy eve zug a bal fulem,ez miatt megyek most MR vizsgálatra,de ettől is felek nagyon:((((

4314. Gary5 (válaszként erre: 4312. - Tkata)
2013. nov. 11. 09:17

Köszönöm a válaszodat, örülök, hogy neked sikerült. Talán egyszer nekem is fog.

Érdekes a módszer amiről írtál, biztos jó. Sajnos nincs most pénzem ilyesmire. Annyi módszer van, ki tudhatja kinek mi a jó. Én is elköltöttem egyszer sok pénzt egy módszerre, sajnos nem használt. Utólag már bánom, most már mást választanék, de hát nem tudhattam előre.

2013. nov. 9. 10:13
Stressz a mindennapi életünkben bőven ér bennünket. Meg kell tanulni kezelni, ami hatásosabb a gyógyszereknél.
4312. tkata (válaszként erre: 4305. - Gary5)
2013. nov. 9. 10:08

Szia Gary5!

A szorongással kapcsolatos kérdéseid miatt szeretnék megosztani Veled, és mindenkivel egy tapasztalatot. A leírásod alapján teljesen egy cipőben járunk, én is rengeteget küzdöttem a szorongással az utóbbi időben.

Akkor kezdődött, amikor elköltöztem a páromtól, és munkahelyet váltottam. Frusztrált az új szituáció, az új környezet, az új emberek, és egyre rosszabbul éreztem magam. Furcsa volt, de a végén már a villamosra sem akartam felszállni, csak, hogy kerüljem ezt a görcsös érzést és az embereket. Borzasztó volt.

Aludni is nagyon nehezen aludtam, keveset is, és a végén ettől borzalmasan ingerlékeny voltam. Szinte minden éjjel rossz álmokra ébredtem, és hozzád hasonlóan egyáltalán nem tudtam visszaaludni. Csak bámultam a plafont és elmélkedtem. Rengeteg "negatív gondolat" jött elő, rossz emlékek a gyerekkoromból, félelmek, a halál és az egyedüllét gondolata... ezek voltak a leggyakoribbbak.

A reggelek voltak utána a legnehezebbek. Talán rosszabbak, mint az érzés elalvás előtt, a félelem, hogy vajon most mire fogok ébredni este?

Altatót, nyugtatót és más gyógyszereket soha nem vettem be, de rengeteg dolgot kipróbáltam, citromfűteát, valeriánát, homeopátiás szereket... sajnos nekem egyik sem működött, és hozzászokni sem akartam egyikhez sem.

Elkezdtem gyanakodni, hogy a problémám lelki eredetű, és utánaolvastam a lehetséges megoldásoknak. Pszichológushoz nem akartam elmenni, mert rossz tapasztalataim vannak, viszont egy hasonló fórumon olvastam az áthangolásról. Nagyon jó volt róla az ajánlás, és elmentem én is. Teljesen pozitív volt a tapasztalatom. Egyfajta szelíd terápia, ami a problémákat a gyökerénél szünteti meg. Nagyon jó érzés volt, mert beszélhettem a félelmeimről és a problémáimról egy olyan embernek, aki valóban tudott segíteni. Nem az a típusú, bőfotelben üldögélős terápia volt, hanem engem aktívan is bevontak a folyamatba. Már egy alkalom után is teljesen nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak éreztem magam. Valóban tehettem a változásért, és így nem zuhantam vissza. Ha nyitott vagy rá, én mindenképpen ajánlom :)!

Kaptam pár ebook-ot, amit a honlapjukról le tudtam tölteni ingyen, és tanítottak néhány stresszoldó gyakorlatot is, amit minden nap tudok használni, ha elkapna a szorongó érzés, de szerencsére azóta már kevesebbszer van rá szükségem :). Valahogy azt érzem, hogy a görcseim feloldódtak, beilleszkedtem a munkahelyemen, sőt, jobban is teljesítek azóta, már aludni is jól tudok. Úgyhogy már csak azért iszom a citromfűteát, mert finom :). Remélem, Te is találsz valami jó megoldást! :)

Kata :)

4311. Gary5 (válaszként erre: 4310. - Vanjobb)
2013. nov. 5. 19:43
Igen, köszi értem amit írtál csak nagyon nehezen megy. Nem tudom miért veszik be a fejembe ennyire a dolgok, hogy nem tudok lenyugodni.
4310. vanjobb (válaszként erre: 4305. - Gary5)
2013. nov. 4. 15:04

Próbáld meg , hogy kérdéseket teszel fel magadnak, hogy mi az ami aggaszt, mitől szorongsz milyen napi történésektől.

Én már néha attól megnyugszom, ha megtalálom a választ.

Próbálj meg változtatni az életeden ha nem szereted a munkád keres másikat, és ha nem jösz ki a szomszédokkal költözz el.

Inkább próbálj meg jó dolgokra gondolni, örülj annak ami jó és amit szeretsz. Azokat a dolgokat amitől meg rosszúl vagy probáld elképzelni úgy ahogy már nem zavarna.

Ha már gondolkozol ilyesmin tedd.

4309. Gary5
2013. nov. 4. 09:53
Jelenleg az zavar még, hogy elég zűrösek a szomszédjaim, és borzasztóan aggaszt, szorongok miatta. Igazából semmi közöm hozzájuk, de hiába próbálom kiverni a fejemből a dolgot.
4308. Gary5
2013. nov. 4. 09:26

Köszönöm a tanácsot. Sajnos olyankor is legszívesebben a gépet kapcsolnám, de azt nem nagyon akarom, mert lógok rajta eleget egész nap, valószínűleg már netfüggő is vagyok, gondolom ezzel sem vagyok egyedül.

A másik, hogy elkezdtem afelé hajlani, hogy xanaxot veszek be, már este, vagy hajnalban amikor felébredek, pedig eddig csak alkalmanként szedtem. Ennek sem örülök.

4307. ittmost (válaszként erre: 4305. - Gary5)
2013. nov. 4. 07:06

Ha felébredsz,kelj is fel,és olvass,fejts keresztrejtvényt: foglald le az agyad.Vagy tervezd meg,h milyen sorrendben fogod elvégezni a rád váró nehéz feladatokat,és utána mivel jutalmazod meg magad..

Én is voltam így egy időben,hogy több kellemetlen dolgot kellett intéznem,és már éjszaka idegesítettek. Összeállítottam a programot,h lehetőleg délelőtt mindent elintézzek(járkálás,emberek győzködése,telefonálgatás) aztán kényelmesen megebédelek,és délután már csak a kellemesebb elintéznivalók legyenek hátra. Persze a délelőttök nehezek voltak,de utána jött az óriási megkönnyebbülés..estig.

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook