Star Academy - TV2 tehetségkutató valóságshowja (beszélgetés)
még az a 17 pont is sok volt Lacikának...
szerintem fognak szerethető srác Iván
Belenéztem a produkciókba, a véleményem semmit sem változott.
Pádár Alexandrát tartom esélyesnem továbra is.
Kelemena Laci méltán esettt ki, penetránsan rosszul énekelt ma.
Illés A. gyenge, Erikának egyszerűen ne tudom elépzelni a helyét sehol a magyar popzenében.
Hegyi D. megtalálja majd az útját a musical felé, tlán Reni is.
Iánnalfognak próbálkozni a producerek, de a cukilufi hamarosan kipukkad körlötte, ahogy vége a műsorak , érdemben senki semfog érdklődni iránta
Ma nagyon rossz volt Lacika, korábban ennyire tényleg nem. De gondolom, azért ejtették ki ma, mert kezdődik a műsora, amit vezetni fog.
Köszi.
Lacika nem volt a legjobb, de az én meglepetésemre nem is volt olyan rossz.
Brigi meg... már többször kifejtettem, hogy nem kedvelem. Ezek szerint mások sem.
Lacika (a "legjobb"), és Brigi :)
Kik estek ma ki, vagyis a 11. adásban?
kiesett a legjobb, zsűri nagyon keveset adott főleg Vastag Csaba
Beleszólok bocs,de Kelemen Lacikàt pontosan ugy toljàk ,mint az X- ben Király L Norbit.Azt is Keresztes emelte a mennybe,még a gyermekének keresztanyja is ő lett.Nem tudom a fahangu Lacikàban mi a kórságot lát.Ugy rossz ahogy van.Alexa sem jo,Adriàn tucat hang , talàn Iván.Az meg annyira feminim,vagy engem idegesit az a mozgás.Dávid nem rossz,vele megnyeretném,de a többi semmi.Reni sem,mert lenyomják ,Alexát toszogálja a zsüri.Már előhozta,hogy hitelcsapdába vannak a szülei.Más is,és? Nem szociális alap,hanem énekverseny.Sokszor elmosolygom magam Vastag Csabán is,hova lett a hangja ami nem is volt,és ő kritizál nc.
Tényleg hülyén néztek ki az ufók az Edda számánál, de lehet, hogy azért rakták be, mert annak idején Pataki azt mondta, hogy ő talizott már ufóval :)
Hát tegnap végignéztem az élőshow-t, de nem kellett volna. Alexa se tetszett, senki se tetszett. Béna volt az egész. Az X a műbalhéval együtt is érdekesebb, az a nagy helyzet. Az Edda-"poén" az ufókkal pedig nekem volt már kínos (nézni).
[link]
Majkát faragnak Kelemen Lacikából
na, most erre mit mondjak?
tuggggyuk, mi a dörgés....
FB kommentelők szerint nem csak a "mestere".
még csak az sem. sztem nem akar lehengerlő lenni. nem tudom, mit akar, mert nem jön át szegényből semmi.
milyen mestere volt ott HegyiDávidnak? Milyen Gábriel? Farkas Gábrielre gondolok.
és tényleg üres nézése van...mindig ugyanolyan . Olyan lehengerlő akar lenni.
Hegyi Dávid anyira kimunkáltan akarta elénekelni, hogy túltolta...sok volt a pátosz, már-már giccs.
És a csípőmozgásából visszavehetne, még elárulja magát...
engem nem zavar :)
(pl. Dávidnak hiába van szép hangja, az ő semmilyensége, üres nézése zavar)
annyira feminin, piszkosul zavar...emiatt se női, se férfi dal nem jó neki
Ivánnak szeretem a hangját....bár inkább ő énekelte volna a Ha én rózsa volnék-ot..
Ivánból meg bohócot csináltak. És meg kéne tanulnia a felütést megkülönböztetni az egytől...
a ritmizálásba is kicsit bizonytalan volt...
nem tehetek róla, nem tudtam elhinni neki ezt a dalt. Valószínűleg az "előélete" miatt nem volt hiteles.
Nekem ő mindig olyan, mint aki épp most mászik ki egy kiadós szex utána z ágyból és még csillog rajta az ....hm.... izzadság (is)
ma nekem se tetszett.
vannak dalok, amik jól állnak neki, de ez nem. nem ejtette szépen a szavakat, nekem nem volt átélés benne.
Pádár Alexandra ...
Nekem még mindig nagyon ordenáré ... és amikor ilyen pátoszos akar emellé lenni, na, az egyenesen bizarr
További ajánlott fórumok: