Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Star Academy - TV2 tehetségkutató valóságshowja fórum

Star Academy - TV2 tehetségkutató valóságshowja (beszélgetés)

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
295. Banános Zselé (válaszként erre: 294. - Zebracsikó)
2016. okt. 2. 15:22

akkor honnét tudtad volna hogy O. B. nem volt jó?

amúgy amikor kezdőt a műsor akkor elmondták hogy nem lesz összefoglaló

2016. okt. 2. 13:15

Csak a produkciókat nézem vissza, tegnap nem láttam érdemben a műsort.

Hogy jelentették be nekik, hogy nem lesz több napi közvetítés? Mi volt a reakciójuk?

2016. okt. 2. 12:19
Azért azzal nem kellett volna dicsekedni, hogy Majka nem ismeri a Faded c. dalt, én ezt hallom itthon hetek óta. Az a baj, hogy tisztán, úgyhogy Brigitől rettentően fájt a sok hamis hang. :S Keresztes is leszólta, pedig ez egy nagyon jó zene. Vastag Csaba szerint meg túl egyszerű... Azért mégsem volt egyszerű sajna.
2016. okt. 2. 09:14
akkor ez így más lesz, hogy csak szombaton tudja meg a két veszélyzónás, hogy ők lesznek, meg nem is mondták hogy mi lesz Nagy Erikával és Miskovits Marcival
291. zebracsikó (válaszként erre: 290. - Banános Zselé)
2016. okt. 2. 07:04
ó, dehogynem
290. Banános Zselé (válaszként erre: 289. - Zebracsikó)
2016. okt. 1. 22:24
ma pont nem
289. zebracsikó (válaszként erre: 288. - Trapiti)
2016. okt. 1. 22:00

köszi!

Ossó Balázs végig igen gyenge volt. Ideje volt a kiesésnek.

288. trapiti (válaszként erre: 287. - Zebracsikó)
2016. okt. 1. 21:58
Nem volt hang a feléig...
2016. okt. 1. 21:25
Bene Barbara miért éneki újra? Kapcsolgatok az Xfaktor meg a SA között és lemaradtam erről
2016. okt. 1. 19:17
basszus ezt fáj nézni! ez bűn rossz
2016. szept. 29. 09:54
pénteken 20 percel később kezdődik
2016. szept. 28. 13:46
akkor szombaton kiderül
2016. szept. 28. 08:51
282. Banános Zselé (válaszként erre: 280. - Zebracsikó)
2016. szept. 27. 21:58
igen van vizsga minden héten,és aki ott gyengébb kivalasztják megbeszélés után a zsűűri
281. zebracsikó (válaszként erre: 277. - Banános Zselé)
2016. szept. 27. 21:38
én csak hétvégén nézem
280. zebracsikó (válaszként erre: 274. - Túrógombócka)
2016. szept. 27. 21:38
ja, hogy ilyen "mesterkurzusok" vannak....Zámbó Árpy...hát, tőle aztán lehet tanulni!
279. Nyamitörp (válaszként erre: 265. - Zebracsikó)
2016. szept. 27. 17:57

Szerintem az Rtl mindig jobban beharangozza a műsorait, különösen, ha valami teljesen újjal jönnek elő. Képesek a város plakátjainak a felét kibérelni a reklámozásra, a műsoraik között is többször bejátszanak részleteket. Nem értem a TV2 miért nem csinálja ugyanezt. Ráadásul az Rtl-nek jobban sikerül kiválasztania, hogy milyen részletekkel tudja felkelteni az érdeklődést. Aztán meg ha valaki elkezd nézni egy műsort, akkor általában megmarad az mellett, még ha közben ki is derül, hogy annyira azért nem érdekes, mint amire számított volna az előzetesek alapján.

Szerintem érdekes lett volna a Star Academy, csak itt valaki, valamit nagyon elbénázott. A reality részben semmi érdekes vagy szórakoztató nem volt. Olyan bárgyú, semmitmondó párbeszédek hangzottak el a versenyzők között, hogy az már fájt. Sehol egy jó poén, semmi taktika vagy akármi amitől érdekes lett volna a műsor. A legtöbb versenyzőt egész héten nem lehetett látni. Nem lehetett azt sem látni, hogy hogy viszonyulnak egymáshoz, teljesen érthetetlen volt a versenyzők jelrakása.

Aztán meg jó párszor beharangoztak dolgokat, amit aztán nem adtak le a műsorban (ilyen volt pl. Vastag Tomi látogatása is).

Szóval pont csak azt nem adták le, ami érdekes lett volna.

Nem értem miért csinálták meg úgy ezt a műsort, mintha eleve meg akarták volna buktatni. Ennyire nem lehetnek hülyék a TV2-nél.

278. Nyamitörp (válaszként erre: 276. - Banános Zselé)
2016. szept. 27. 17:45
Meg állítólag Vastag Tomi is, de abból nem adtak le egy másodpercet sem.
277. Banános Zselé (válaszként erre: 273. - Zebracsikó)
2016. szept. 27. 17:29
te írtad hogy előadókkal készülnek, tehát nem duetként, amúgy te nem nézed hétköznap? te a csak szombati élőadást nézed?
2016. szept. 27. 17:27
meg Zámbó Árpy is volt bent, ezeket hétköznap lehet látni az összefoglalókban
275. túrógombócka (válaszként erre: 272. - Zebracsikó)
2016. szept. 27. 15:28
a vicces inkább az lenne, ha azt hinnék, hogy nem veszi őket a kamera és mégis.
274. túrógombócka (válaszként erre: 273. - Zebracsikó)
2016. szept. 27. 15:26
volt már: Hevesi Tamás, Kökény Attila, Srámek Péter, Curtis, Gigi, Kocsis Tibó is benn náluk.
2016. szept. 27. 15:14

atv2 oldalán eza rövid elírása a műsornak:

"A Star Academy egy vadonatúj zenei tehetségkutató műsor speciális elemekkel. Az akadémiára beköltöző fiatal tehetségek heteken keresztül ideális körülmények között, profi felkészítőtanárokkal és vendég előadókkal készülnek a hétvégi élő showkra, hogy a nézők és a zsűri szavazatai alapján eldőljön, ki viszi haza a fődíjat."

kik azok a vendég előadók??

Vagy majd csak később lesznek, mikor már olyan kevés a versenyző, hogy duetteket kell énekelniük?

272. zebracsikó (válaszként erre: 271. - Zebracsikó)
2016. szept. 27. 14:56

elsősorban valóban ez a kérdés:

"Azt, hogy mi lesz az énekesek hétköznapjaival, egyelőre nem tudni, de a logika azt diktálja, hogy maradnak a villában (mert már felépítették, és az annak helyet adó bazi nagy épületet decemberig kibérelték), csak nem veszi őket majd a kamera. Erről persze tájékoztatják majd őket, a kérdés csak az, mikor és hogyan, mi láthatjuk-e majd ezt, vagy nem (van rá egy fogadásom, hogy nem). Az fel sem merülhet, hogy egy egyfajta kifordított Truman show-t forgasson a TV2, amiben a lakosok hiszik azt, hogy veszi őket a kamera, miközben nem is, mert könnyű lebukni a robotkamerákkal, és elképesztően értelmetlen is lenne. Az összefoglalóban majd kapunk képsorokat a próbákról, pont annyi termékelhelyezéssel, mint a Sztárban sztárban.

Kérdéses persze, hogy ez hogyan csapódik le a szereplőkben. Vajon kiborulnak-e attól, hogy megmérettettek, de kevésnek találtattak? Mi játszódik vajon majd le bennük akkor, amikor közlik velük, hogy a tévénézők nem kíváncsiak rájuk, az emberre, csak arra a mesterségesen összerakott produktumra, amit a szombati adásban kapunk? Kudarcként élik meg? Az világos, hogy a kamerák nélkül a ház hangulata is megváltozik majd, de mi van, ha valaki ki akar ebből szállni? Mert ha már nem veszik folyamatosan, akkor minek lenne bent? Vagy kijárhatnak majd? Lesz több énekórájuk? Érdekes, de valahol most kezdi el igazán érdekelni az embert, hogy mi történik a héten, azokon a napokon, amiket nem láthatunk. És ez valahol nagyon-nagyon bizarr. "

2016. szept. 27. 14:47
270. zebracsikó (válaszként erre: 269. - Túrógombócka)
2016. szept. 27. 14:25
tuggggyukmiért :DDD
269. túrógombócka (válaszként erre: 268. - Zebracsikó)
2016. szept. 27. 14:21
engem csak az értékelés érdekel :P
268. zebracsikó (válaszként erre: 267. - Túrógombócka)
2016. szept. 27. 14:16

:)

pedig biztos nem :)

simán csak nem érdekelt az értékelés és molyoltam közben

267. túrógombócka (válaszként erre: 264. - Zebracsikó)
2016. szept. 27. 14:11
lebuktál, biztos a másik csatornát nézted :P
266. virgilius (válaszként erre: 265. - Zebracsikó)
2016. szept. 27. 13:58
De még ha nem is nyúl mellé, akkor is kevesebben nézik, ez benne a furcsa. Na mindegy, legyen ez az ő gondjuk, így sem kell félteni őket szerintem.
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook