Spirál dauer (beszélgetés)
99-es busz Udvarhely utcai megállójánál van. Nem tudom a hátszámot. Ott van a buszmegállóban.
Horváth Gábor: 06-30-950-6560; 06-1-283-9342
Mondd, hogy a Linda adta meg a számát. Tudni fogja.
Köszönöm a tapasztalatokat mindenkinek! Dauerolva (sima dauer) már nekem is volt 13-18 éves koromig (többször is) és én is mindig megfogadtam, hogy soha többet, mert tönkrement a hajam, de aztán valahogy mindig a hullámos haj felé húzott a szívem.... Most már régóta egyenes és nagyon unom, meg vékony szálú, így lelapul. Valamit csinálnom kell vele, mert így nem jó.
Láttam a neten olyan hajszárítót, ami göndör hajat csinál. Tud valaki róla valamit, hogy mennyire hatékony teljesen egyenes haj esetén? Nagyon drága ezért nem merem megvenni, inkább a dauerre gondoltam, mert az tuti hullámot csinál.
Sajnos nem jó, 18., 19.,9. vagy 8. lenne jó, esetleg még a belváros.
De lehet, hogy meggondolom még, annyi rosszat írtak most róla.
1 evig szenvedtem amig lenott, es csak ugy szabadultam meg tolle hogy visszavagattam addig amig meg maradt:(
nem nagyon ajanlom
Sziasztok!
Tud nekem valaki olyan budapesti fodrászt ajánlani, aki vállal spirál dauert hosszú hajra, nem túl drága és jó fodrász?
További ajánlott fórumok:
- Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok
- Tabletta vagy spirál?
- Jaydess spirál
- Tudtok valakit Budapesten, aki szép spirál dauert készít?
- Tudtok olyan fodrászt Budapesten, aki még használ igazi spirál dauer csavarót, és tud szép spirál dauert készíteni, ami tartós is?
- Nem tud valaki Siófokon fodrászt, aki csinál spirál dauert?