Spinning (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Spinning
Persze, meg van! Akkora adag hambit adnak ott, hogy el vagyok rajta 2 napig. Meg egy csomó salátát is lehet ott kapni. Monjuk már egy éve nem voltam, mert olcsóbb ha kiugrunk a Tescoba.
A központban most építik a második Savaria Plázát, de hogy minek...? A helyén egy jó kis internet kávézó volt. :-(
Ha főtt ételre vágyunk, akkor beugrunk (mert ott van a suli mellett) az Öregszem vendéglő. Annyira kis hangulatos hely, és egy menü 600 ft. Sztem ez elfogadható. ÉS fincsi kaják vannak.
Spinningelni meg az Órásház mögé megyek, ahol a Bólyai Iskola van.
Most már Nyugat-Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ (NYMESEK), "régen" (tavaly változott meg a neve) Berzsenyi Dániel Főiskola.
Végzős vagyok Hál' Istennek! :-)))
nyújtottunk utánna és kb. fél óra hazafelé az út, így lesétáltam az izomlázat. Viszont az ülőgumóim szétmentek. Terpeszben közlekedem az egyetemen. :-)
Majd ha már jól bírom, én is dulázok, mert ez után van még egy óra.
Sziasztok!
Hát meg volt az első órám!
Annyira ciki volt, mert nem bírtam kiegyenesedni a biciklin, így azok a gyakorlatok kimaradtak. Meg az a popsiemelős megoldás sem ment. Mondta az edző (közben fülig ért a szája), hogy nehogy megerőltessem magam, így nyugodtan üljek a biciklin és csak tekerjek, meg szokjam a mozgást.
Már az elején úgy izzadtam mint egy ló. Akkor ránéztem az órára és még csak 5 perc telt el. A következő 20 perc kiesett és utánna tudtam felfogni végülis, hogy mi a helyzet! Sajnos tegnapra jött meg a menszeszem és ilyenkor nagyon ájulós vagyok, ezért sem mertem nagyon megerőltetni magam, de azért büszke vagyok, hogy ennyi év testmozgás nélkül is végig tudtam tekerni egy órát!
Már be is jelentkeztem következő hétre! Remélem akkorra már profibb leszek!
Puszi nektek és jó edzést!
Igen, sport melltartót értettem. Mindenképp veszek, ha jön a fizetés...
Elolvastam Zsofici100 írását! Öszinte leszek! Izgulok! :-)
Akkor majd szerdán írok, hogy milyen volt!!!!
Puszi és köszi a segítséget!
hali!
igazad volt!
ha már egy napot nem megyek, hiányzik. de maradok a heti 3 alkalomnál.
teljesen ki vagyok cserélve!
nemcsak a testemnek jó, hanem a lelkemnek is!
izomláz? hihi, ki emlékszik már arra?? (nagyon is megmaradt!!-az emléke)
Én is keresek új helyet, mert nem akarom abba hagyni. jelezték az egyik klubból talán indítanak újra. Ha lesz megírom a pontos címet és az időpontokat, meg a telefonszámot is.
Voltam tegnap is lecsaltam a lányom is nagyon jó volt.
aha, köszi! Már találtam is 3 lehetséges verziót!
Jövőhéten kezdek! Remélem másnap azért be tudok sétálni a suliba... :)))
Miskolc tapolcán nem tudok, de a Futó utca 70 szám alatt van lehetőség.
kedd csütörtök 20-21 ig Szabó Erna tartja. szept 18-én nem lesz ill már októberben sem.
Jó ahogy tartja hA GONDOLJÁTOK NÉZZETEK BE.
Kétszer megyek most hetente 60 perc alkalmanként, és imádom.Mindig úgy szállok le a bringáról, mint aki zuhanyzott. Kellemesen elfáradok, és alig várom a következő alkalmat.
Pedig a mai napig fáj a fenekem már attól is ha rá gondolok.
:o)))
Amikor kezdtem, három napig úgy közlekedtem a lakásban, mint a rendíthetetlen ólomkatona :)
Hetente háromszor jártam, most épp nem fér bele, de tervezem késő ősszel újra.
Sziasztok
Pár napja, én balga lélek, dupla órára jelentkeztem be, mondván az egy már meg sem kottyan. Aha, már az első óra is keményebb volt, mint eddig bármikor, + a második is jó kör volt...elfáradtam, de jó érzés volt. Egészen másnap reggelig, amikor négykézláb szálltam ki az ágyból...
Holnap megyek megint. Egyébként, ki hányszor jár egy héten?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem fogyok a spinningtől?
- 3 hónapos terv: 1200 kcal + heti 6* spinning... cél -10 kg, szerintetek működni fog?
- Aki szereti a spinninget jöjjön :)
- A spinning edzéstől lehet fogyni?
- Futópad, ellipszis tréner, lépcsőzőgép, spinning edzésterveket szeretnék...
- Újpesten jár valaki spinningre?Ha igen, hová és mennyibe kerül?