Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Spanyol burgonyafőzelék recept

Spanyol burgonyafőzelék recept

A Spanyol burgonyafőzelék hozzávalói:
1 kg burgonya
10 dkg füstölt szalonna
1 vöröshagyma
1 kis doboz paradicsompüre
1 db húsleves kocka
30 dkg mirelit zöldpaprika
metélőhagyma



A Spanyol burgonyafőzelék elkészítési módja:
A szalonnát apróra vágjuk kiolvasztjuk a zsírjában megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát.Beletesszük a paradicsompürét és vízzel felengedve beletesszük a húsleveskockát.Ha már a kocka szétfőtt,belerakjuk a kockára vágott burgonyát és a mirelit zöldpaprikát.Ha kell sózzuk,lassú tűzön megfőzzük,majd rövid lére sütjük. Tálaláskor a tetejét apróra vágott metélőhagymával megszórjuk. Tükörtojást vagy sült kolbászt adunk mellé.


Kategória: Főzelékek receptjei


A spanyol burgonyafőzelék elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook