S.O.S. óvszer (beszélgetés)
Természetesen ciklus közben, a második napon...
sziasztok az én férjem már hét éve ovszert használunk,és nincs több baba.de itön az a de.mert szeretkezéskor be van csapva.az ani hiányolni fogja a punci a himivarsejteket.ezért én nehezen megyek el.kicsit nyügöseb vagyok töle.ne riaszon el azért az ovszer.2-fiu után.csak ezt használom.én hizásra hajlamos vagyok.ezért nem szedtem a gyogyszert.ha meg vizket az ovszertöl.válaszatok másik fajtát.bocsi hogy nem finoman fejeztem ki magam.
Ciklus közben vmikor rakták fel?!! Jézusom! Az durva lehetett!
Felrakták, rá 1 hétre megjött, és folyamatosan görcsöltem-véreztem kisebb-nagyobb intenzitással. A 3. hónapban a nőgyógyászom úgy döntött, le kell venni, mert be is gyulladt valami...
Nem vagyok nőgyógyász, de szerintem ha egyik fajta nem jött be, akkor másik sem fog :( Mi volt a probléma amúgy, hogy ilyen gyorsan meg kellett tőle szabadulni?
Nem mondtál. Csak írtál másik fajtákat. Azért kérdeztem, hogy hátha...
Nekem Mirena volt. Szted ha azt nem bírtam (folyamatosan véreztem mellette, és görcsöltem is), akkor érdemes kipróbálni valamelyik másik fajtát?
40e körül már hormonos spirált lehet kapni. Pl. silver-, goldlily kizárt, hogy olyan árban legyen.
Törölközős felállás?? = Műszer tövére csíkra hajtott törölköző,és alól összekötve mint a cipőfűző.= ütköző...
Mindjárt elég hosszú a rövid gumi is :D
Hát a minispirálok (mert nem szültem és nekem csak ezt tennék fel),legalábbis amit nekem ajánlottak,30-40 ezer között vannak.És évre lebontva nem sok,de nekem mint diáknak,egyszerre kifizetni nem kevés.És ha úgy járnék,mint a 27. hozzászóló,akkor meg pláne...
Ha hormont nem akar vki, az már lehet elég nyomós indok, mert vmelyik orvos a gumit nem tartja megbízhatónak. Ha meg a gumival ráadásul fennál. ez a probléma... Amúgy 10-15 ezer között vannak a hormonmentes spirálok, amik azért nem kifizethetetlenek (főleg ha évre bontva nézzük az árát).
Nekem felraktak egy 35ezres spirált, 3 hónap múlva le kellett venni... nem mindenki bírja sajnos :(
Hát valóban nem szültem még... :)
Feltesznek nem szült nőnek is (persze nem minden orvos),de csak akkor ha komoly okkal kéri és tényleg nincs más választás.De ezek minispirálok és marha drágák.
Jó keresgélést és próbálgatást;)
Jó éjszakát!
Sztem is ez bevállalható (ha még ez is kicsi, akkor találjatok ki valami mást :D ). Megbízható is, és ára sem a csillagos ég.
Hát nem tudom, most még a gumit lenne jó kitapasztalni normál méretben:D Aztán majd elválik...
Spirált csak olyannak tesznek fel, aki már szült. Sztem a fórumindítónak még nincsen babája (bocsi, ha tévedek).
Én ezekből inkább a Durexet választanám a férjemnek. Valamivel olcsóbb, de legalább 'megbízható márkája' van...
Hüvelygyűrű? Nekem most az van. A spiráltól parázom, a gyógyszert mindig elfelejtem...
Gyógyszerről szeretnék leállni,azért kellene, most a gumit szeretnénk kipróbálni, de... eddig kisebb nagyobb sikerrel ment csak.
Firda! semmi gond:D
rákerestem a gugliban
itt az egyik találat:
[link]
Durexet felejtsd el!Az kicsi!!!Lifestyles-t vegyél!
Most ez kicsit durva lesz:
Még anno középsuliban sztoriztak a cicababák az osztály sarkában a hétvégi buliról, és az egyik csaj kinyögte, hogy hétvégén összejött egy pasival, nem volt náluk semmi, és egy nejlonszatyrot használtak a célra... hát nemtom...
Egyébként shopokban valóban van extrahiperszuper méret, de brutáldrága sztem (6-700 ft is lehet darabja), ennél jóval olcsóbb, ha Te védekezel sztem.
Jaj, bocsi, nem Titeket nevettele ki:S
További ajánlott fórumok: