SOS - babakutya! (beszélgetés)
Az etetés még nem megy tökéletesen:-))) A cumisüveget nem nagyon szereti. Jobb volna egy dajka...
Tényleg, a tehéntej nem árt neki? Habár már nem újszülött.
Nem akartam magamat fényezni.:-))
Nem értettem félre semmit, látom, mennyire szeretnétek segíteni, és nem tudok elég hálás lenni érte.
Szerintem is tündéri a pici, de ez az első ennyire kicsi kutya, és foglamam sincs, mit kezdjek vele. Még ha kismacsek lenne! Állatorvos csak délután lesz...
Na,megyek, megpróbálom megetetni, hátha attól elcsendesedik.
(A pisilés már megy magától)
Dehogy akarom kirúgni, ezért kértem itt segítséget! Nem vagyok szívtelen, csak hát kutya...
A honlapomon találsz egy írást Abonyi történetek címen. Abban benne van az előző kutyám története:-))
Ha a lányod annyira odavan érte, nem tartanátok meg? Legalább egy-két hétig. Utána is lehet más gazdát keresni neki. De lehet, hogy rajta keresztül fogod megszeretni a kutyákat. Azt hiszem, ezt a kis pockot nem lehet nem szeretni...
Egyébként én is minden kisállatot felszedek, ők találnak rám. Aztán nekem is fő a fejem miattuk. Szóval, ismerős a szitu.
Ezt ne mond! Az a kutya, amelyet te nevelsz, olyan, mint egy kisgyerek. Rengeteg szeretetet tud adni, igaz baj is van vele, de látom vannak cicáid is, így tudod, mivel jár állatot tartani. Van az a mondás, hogy: "kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes"
Az én egyik kutyusom (Isten tudja hagyadik talált), olyan mint az árnyékom. A lakásban ott van ahová megyek. Még a WC-re is követ. Szóval, egészen mások, mint a cicák. Imádni lehet őket!
Ha tudod, vidd el állatorvoshoz, aki ellát majd tanáccsal. Nagyon tündér a kutyuska. Sajnos, vannak szívtelen, meggondolatlan emberek, akik képesek kidobni ilyen ártatlan csöppségeket.
(A szomszédom nemrég 5 pici cicát dobott ki az utcára, mert a cicamama nem szoptatta őket. Mondtam, hogy vigye el az állatorvoshoz, hagyja ott, de nem, ő az utcára tette ki szegénykéket.)
Az adatlapomon található babakutyát egy órája találtam kidobva egy lakatlan ház kerítésébe szorulva.
Most is rettenetesen sír, nem tudom, mit kezdjek vele. Nem értek a kutyákhoz, ráadásul ez még nagyon pici. Úgy 3-4 hetesre saccolom, mert már nem fullad bele a tejes edénybe, de még nagyon nagy a kilengése.
Vecsés környékén keresek neki egy szoptatós dadát, az anya tartásához hozzájárulnék a gondozás idejére!
Az igazi megoldás az lenne, ha végleges gazdához kerülne, mert nem vagyok az a kimondott kutyabarát!
Ha tudtok, segítsetek!