SOS - babakutya! (beszélgetés)
igen , normálisak.
tudod ismerek néhány olyan kedves idős embert akit a melankólia, sőt depresszió rabságából huzta ki egy kis állat, kutya, macska mindegy. Azóta ujra látja értelmét az életnek, és igen gügyög hozzá, szeretgeti, öltözteti... én is mosolygok ezen , de semmiképpen nem tartom őket abnormálisan. Inkább szomoru, hogy a mi világunkban előfordulhat az, hogy egy idős embernek "csak" egy kutya marad utolsó éveire.
igen az alsó szélén vizszintesen voltak a kis ikonok.
" átpattant az egész függőleges irányba a jobb oldlara.
Hogy a francba kell visszavinni ?
Nnnnnna most aztán teljesen felizgattál!
Mintha Sodomában lennék last minit akcióban.)))
(Nem ebbe a fórumba tartozik,most nézem a képedet már ismerős vagy valamelyik topicból,de a tudnál segíteni egy monitor kép beállításban?)
Így jobban hangzik.A családon belül senkinek egy szava sem lehet.
Bár ? Én inkább azt kívánnám sőőőt kívánom : ne olyan legyen mintha gyereketek lenne!
Persze nem azt akarom mondani,ha gyereketek lesz ( remélhetőleg még aktív időben!),majd úgy beszéljetek vele ,mintha a kutyátok lenne.
Nem jó összekeverni.
Én mint már egyszer írtam itt nem értek a kutyákhoz,de a jól neveltet szeretem.
Még azt is tudom,hogy jól nevelt legyen bizony foglalkozni kell velük folyamatosan.
Még az is természetes ,hogy magamat nem tartom "bolondnak" ,ha a szeretett hobbymat csinálhatom .Aztán más mit gondol róla ????
Azt is tudom a kutya a legjobb,leghűségesebb társ ,talán még "hálából" meg sem lop,ha élelmet adsz neki.
Inkább a gügyögés vadhajtásai gondolkoztatnak el.
Jaaa meg a TANGA a kutyán méghozzá rózsaszín anyagból.
Én csak 24 vagyok de én is gügyögök hozzá.Hallanád hogy hogy...Beszélni kell hozzájuk,megértik,rettentő okosak,épp hogy meg nem tudnak szólalni.Éppen ez az amit mindenkinek tennie kellene,beszélnie kellene hozzájuk.Sőt...még a növények is hallanak minekt.
Én rengeteget beszélek hozzá,az előző kutyámhoz is így tettem és nem tartom magam ezért bolondnak.
"Normálisak ezek?..."
A parkban ,városban sétálva sokszor én is megfogalmazom,mikor különösen idősebb hölgyemények gügyögnek a kutyához:
"vigyázz sáros lesz a lábacskááád,menjünk arra ,belesüt a szemedbe a naaap!"
Normális ez? Vagy ilyenné tesz a magány,vagy a saját gyerekéhez,-ha van neki- soha nem volt egy normális szava?
Szóval gondolataim keletkeznek ilyenkor.
Nem tudod mit veszítesz.
Engem egyszer egy idős hölgy rokon mindenképpen meg akart tanítani a rózsafűzér imahasználatra,mert látta rajtam az "érdeklődést"
Nem vette észre csak udvariasságból figyeltem.
Helyette ebédeljünk!
Jó étvágyat.
Őrület ! Miket lehet itt tanulni! Mint írtam én nem értek a kutyadolgokhoz csak a nagydolgokhoz amit az utcán hagynak,na meg a gazdáik.
Megtudtam, hogy vannak nehéz napok a kutyáéknál is,meg illatos betét is van,talán még ezt is kék folyadékkal reklámozzák.
De most már legalább nem halok meg bután.))
Na jó, cserébe megtanítom hogy lehet egy
J-K master-slave flip-flop ból kétállású kapcsolót csinálni.
Miket tanulok itt!?
Tü.. tü ..tüzelőbugyi.)))))
Rögtön lepetézek!
Hát amit én láttam az 25-30 mm széles valószínű valami szoknyaövből készült.
Ha ez a tüzelőbugyi akkor bizony ez csak gyújtósnak jó.)))
hát igen, lehet, bár a miénk kifejezetten tangának tünik:DDD
lehet ,hogy tényleg csak kissé agyament a csaj
Komolyan először majdnem rászóltam a kiscsajra,hogy mit szólna ha kutyatápo kapna vacsorára az anyját meg fedeztetnék ezután.
Télen láttam ilyen szabadnapos boszprkányokat akik a egérszerű kutyájukra réklit meg nadrágot adtak ,de ezt még ha nagyon alkarom értem mert agyonfagynak a hidegben.
De ez tanga volt legközelebb meglesem , lefényképezem és felteszem a netre.
Végre találtam egy élőnek látszó fórumot!
Nem értek a kutyákhoz de a jól nevelteket szeretem.Azért írtam ide.
Amit a napokban láttam nem tudom röhögjek-e vagy csak le vagyok maradva.
Majd valaki válaszoljon legyeb szíves mi a véleménye!
Egy 10-12 év körüli kislány hozta ki az utcára én nem tudom milyen fajta kutyáját.
(30-40 cm magas,sötétszürkés,félhosszú szőrű)
A kutyához szemből közeletve a hátsó combjainál rózsaszín ruhacsíkot láttam.
Azt hittema amolyan hám vagy mia neve csak véletlenül a rossz végére rakták az állatnak,ezért mikor melléérterm megfordultam,hadd okosodjak.
És a rózsaszín anyag hátul is folytatódott ,sőt elágazott mint a kínai selyemút.))
Nem hittem a szememnek mire rájöttem mit látok.
A pihent agyú ,agyament,nagyon ráérő kutyamindenit!!
Mit gondoltok mi volt kutyuson?
TANGA!
Nem vicc ,rózsaszín tanga volt a pici popsikáján.
Csak én nem tudam mi a divat kutyáéknál ,vagy ez egy kutyatartó vadhajtás?
szia neked is:D,
a kiskutya elméletben ott végzi a dolgát, ahol szagot érez, tehát ha összeszeded a cuccot és odaviszed ahol szabad, akkor hamar megtanulja. Elméletben:DDD
Kiskutyát szeretnénk a meglévő mellé.
A mostani kutyánk udvaron van és mindig tudja, hogy hová kell a dolgát végezni. Hátsókertbe megy el.
Na most az új kutyát is erre tanítanánk, de hogyan?
Erre válaszoljatok, köszi!