Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Tündi tényleg írj majd, ha tudsz - én is mindig figyelgetem a naplód! :)
Még egyben vagyunk - magzatvíz tiszta, szűk 2 ujjnyira nyitva - holnap NST.
Köszönjük!! :-)
Várjuk a következő fórum kisbabát.
helló
1 héttel mi elhalasztottuk az oltást a lagzi miatt, így csak csütörtökön fogja megkapni.
Sajnos tegnap estére bedurrant a mellem, csomó hegy benne, sírtam a fájdalomtól, és azóta is minden fejéskor. reggelre be is vörösödött ott, dagadt is lett. nem kívánom senkinek. szerencsére nagynéném ápolónő, így ő kimaszírozta. most sokkal jobb már. azóta jegelem, már nem olyan piros.
én is díjazom a tali ötletet
képzeljétek Pít lehet Ausztriába fog dolgozni. . ma ment próbamunkára. remélem ügyi lesz.
én anyutól hoztam el a Dr.Spock könyvet,de ez elég régi ám,azt szoktam olvasgatni (vastag,és címkék szerint vannak a kérdések-válaszok összeszedve pl. mi van ha lázas,hogy kell altatni a babát,ilyesmi,de tényleg régi, legalább 21 éves :D),de hallottam már valami Suttogó c. könyvről,az is babás,de hogy miről szól,jó-e,nem tudom.
Többiek ötlet?
hát akkor mindenképp beütemezhetünk majd egy baba-mama-kismama találkozót! :)
Vmi babás könyvet tud ajánlani vki? Még egy utolsó rohamban elolvasnék vmit a hétvégén, ami tényleg hasznos.
Sopronban dolgoztam egy sportboltban ott a kolléganőimmel jo volt a kapcsolatom,1-2 jo barátnő lett,meg szerencsére nagyon jo utcába költöztünk együtt bográcsozunk,grillezünk.De persze talán sosem lesz olyan mint akikkel felnöttem,akikkel együtt töltöttem a fél életem.Ezt biztos te is érzed.
Bejelöllek majd én is titeket iwiwen,Szandi ismerősöm már.
aham,nekem a Peitl Sz.,de én pont addigra vagyok kiírva,amikor nem lesz Sopronban a doki. Szóval remélem hamarabb kibújik a Lányka :)
Te kihez jársz?
Sziasztok lányok.
Én is nagyon örülnék ha tartanánk találkozot,Niki én 4 éve lakom itt Sopron mellett.
Igaz én és Szandi leszünk az utolsók:)
Jó ötlet a találkozó!!Engem nem muszály megvárni:-))...terhesen is szívesen találkoznék veletek!!
Bogi,Niki nektek kik a választott orvosaitok?Felfogadtátok őket?
A találkozó jó ötlet :)
vasárnap lesz a P.? Akkor szülhetnék is :D áá,még nem,még korai :)
Az ASK Tündiék elmondása szerint bírható-ugye jól emlékszem?
Tényleg,méhszájat nézett már a Hidas?
Szandi én meg lányt éreztem, és fiú lesz... de a férjemmel kiegyeztünk, hogy addig "dolgozunk" míg nem jön egy kislány is! :)
A baba-mama találkozó nekem nagyon tetszik! - főleg, hogy én nem nagyon ismerek embereket Sopronban a férjem társaságán kívül. Még nincs 3 éve, hogy ide költöztem.
Bogi én meg azért írok blogot a családnak/barátoknak, mert így senki nem cseszeget - ott lehet informálódni. ;)
Amúgy ma voltam NST-n, vasárnap újra kell mennem (Peitl lesz), és hétfőn ASK Hidassal... :S Kérdeztem a dokit, hogy dehát csak jövő vasárnap töltöm a 40. hetet, de azt mondta a toxémia miatt előbb kezdjük. Ezek szerint elkönyvelte a toxémiát. Mondom én, hogy megszülök a jövő héten... :)
Köszi Bogi:-D
És a te Lánykádnak mi is lesz a neve?
Sztem én is így leszek a végén(meg mindenki)főleg azért,mert már tök kíváncsi leszek a kisbabára,hogy milyen lesz,hogy fog kinézni.
:-)
Gratula Szandi :) szép nevet választottatok :)
ezaaaaz,behozzuk a lemaradást :P eddig zömében fiúk voltak a fórumon :)
hm,jap,a végefelé járunk,aztán ki tudja,lehet,hogy 41.hétig húzzuk.. Remélem azért hamarabb kibújik a Kisasszony (de azért még pár napot töltsön odabent) :)
Kicsit kezdek türelmetlen lenni,Tündi nálatok is így volt?
Majd a második!!!!
:-DDD
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?