Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Szia Tündi!
Nna megint szép időnk lett,mi?
Amúgy elmentem a szülőszobára,és ugy tettem,amit javasoltál:-))Jó volt.A többi előadás meg ugysem érdekel annyira.
Olyan szép idő lett, nem? :(
Délelőtt voltunk sétálni, akkor majdnem megsültem, olyan meleg volt. Most meg olyan sötét van, mint este. Gergő szerencsére ezekre az időváltozásokra nem annyira érzékeny, pedig a babák állítólag azok.
Sziasztok!
Túlvagyok a foghúzáson,fáj az állkapcsom:-(( meg a fejem is:-(( szóval ez a nap felejthető:-(((
Nektek további szép napot!!
én is ugy tudom,hogy itt nincs semmi extra támogatás,amit a város adna,csak az államiak:-((
Illetve,ha meglesz a baba,akkor 2 éves koráig ingyen lehet buszon utazni.De meg kell venni a bérletet,aztán majd utólag térítik az árát vissza!
Köszi! Azért még utána kérdezek és ha esetleg ad valamit értesítlek titeket is.
Igazán adhatna,mégha csak pár ezret is,az is valami egy csomag pelus ára. :-)
Sziasztok!
A Soproniakat kérdezném,nem tudjátok,hogy szülés után a város is ad valamiféle anyasági támogatást?
Mert pl falun egyes helyeken adnak,de itt még nem igen hallottam.Vagy csak nem verik nagy dobra?
Igen, az ember ilyenkor már azt helyezi előtérbe, amivel biztosabb, hogy a babának nem lesz baja.
Nálam is így volt a terhesség, semmi gond nem volt, csak kicsit ingadozott a vérnyomásom pár hétig. Aztán Gergő meg nem akart kijönni, nem tudom, meddig várt volna még, ha nem indítják meg a szülést.
Sziasztok!Gratulálok a babádhoz,nagyon aranyos! :)
Lányos "anyukák" tudnátok nekem segiteni: hány hetes kortól lehet fülcsit "löni" a pici csajszi fülébe?Már nem emlékszem hogy a kislányomnak hány hetesen lett fülcsije...
ÉS Sopronban hol érdemes csináltatni? Előre is köszi ha valaki tud válaszolni.. :D
Mesy
gratulálok:) nagyon édi.
asszem az a csajszit fogtad ki aki bunkózott velem a császi alatt. nekem is a pasi szúrt:)
Szia Niki!
Ok,majd szólok!én sem veszek még,mert ez az ár horror.pedig már ugy kívánom!!
Sajnálom,hogy nem volt olyan szép élmény a szülés,de az a lényeg,hogy már otthon vagy és ilyen szépen eszik a kis Máté:-))
Gergő tényleg gyönyörű!!! :D Boginak meg ma írok egy sms-t, hogy mi a helyzet.
Az epret én kérdeztem - szólj, majd ha kicsit olcsóbb lesz légyszi! :)
A "szülésről" röviden: Ez a császározás egy szar - úgy gondolok rá, hogy fél 2-kor emelték ki, nem hogy szültem. :S Egy fájás nélkül "megvolt" sajnos az egész. 8-kor elfolyt a magzatvíz, 9 előtt megvizsgált a Szilveszter - majdnem 3 ujjnyira tág voltam, minden rendben volt. Jött a Hidas is. Rátettek NST-re és egyszer nagyon lement a baba szívhangja, férjem rohant ki a hülye szülésznőért, aki azt mondta, biztos az én szívem visszhangzott be. Aztán borotválás, beöntés, férjemmel még jókat dumálgattunk utána - semmi bajom nem volt, csak keményedtem 10-15 percenként. Aztán rátettek megint NST-re, és megint lement a szívhang, mikor keményedtem. Ekkor már a szülésznő is bejött magától, és szólt a Hidasnak. Fél órára rátettel oxytocinra és ott álltak fölöttem. Minden kis keményedésre 70-re leesett a pulzusa. A szülésznő még növelni akarta az oxyt, de a Hidas mondta, hogy azonnal császár - elmagyarázta, hogy vszínű rá van tekerdeve a köldökzsinór, és a méhlepény se biztos, hogy megfelelően működik. Hirtelen ott volt kb 10 ember, anesztes nagyon kedves nő volt, csak kb 20 helyen szúrt meg, mire hívtak egy hapsit, és ő tudott elérzésteleníteni. Hidas műtött Szilveszterrel - baba meg nem sírt fel rögtön, így adtak neki némi légzés támogatást. :S De utána odatették a fejem mellé egy kicsit. Csak a kis nóziját meg a fél szemét láttam. Reggel meg már a gyerekorvos keltett, hogy átvitték... :S Így férjem ment volna utána, de nem engedték be azzal, hogy apukák csak 3-5 között látogathatnak. Én csak másnap reggel tudtam lábra állni... :S Egyszóval igyekszem elfelejteni az egészet!
Ja és Máté Levente a kisfiam. :) Végre alszik, mert ma most jutottam le először a földszintre, mert egész nap pesztrálni kellett. :) Már szépen eszik 90-120at - belejöttünk a szopiba. :)
Jó reggelt!
Azt hiszem,Bogi kérdezte az epret.?Már árusítják,de még 1200FT/kg:-((
Lesz az még olcsóbb is!!!:-))
Szia Niki!Köszi hogy tettél fel képet:-))!!Nagyon édes!!És ebben a kis sapiban tényleg olyan,mint egy kis manó:-D
Lehet,hogy már írtad,de hogy is hívják a Babócát?
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?