Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Magyarországon melyik hely a legszebb számodra és miért? fórum

Magyarországon melyik hely a legszebb számodra és miért? (beszélgetés)

tegnap 21:52

nem tudok konkrétan ilyet megnevezni.

biztosan sok szép hely van ott, de mindenkinek más okok miatt maradt meg az a helyszín szépnek.

7. LBO
tegnap 20:48
Káli-medence ❤️
tegnap 16:12
Több is van, de ha ki kell emelnem egyet akkor hirtelen a zalai dombság.
5. Karmol (válaszként erre: 2. - Jooeva)
tegnap 16:03
Pecs es kornyeken is jatszik. De ha valasztani kell, a regi emlekek.
tegnap 16:01
Soproni kilato, Amit regen felgyujtottak, Fonyodrol a latkep a masik parts ejjel, csendben. Gyerekkori kepek.
tegnap 12:49

Ehhez mindenhol kell járni. Mi pl a keleti országrészbe nem járunk, mert túl messze van. Akkor inkább a másik irányba indulunk.

Mint Balaton könyéki, én a Balaton-felvidéket szeretem nagyon. A tanuhegyek mindegyikét megmásztuk már, nagyon szép kilátás van a könyék hegyeire, Balatonra. Rengetek kilátó várrom van a könyéken.

Tata környéke is nagyon szép! A tó környéke szuper kirándulóhely, Tatabányán a Szelin-barlang pedig maga a csoda.

Dunakanyar még nagy vágyam. Visegrádra szeretnél eljutni és a környéken kirándulni.

tegnap 11:51

Annyi sok szép hely van, nehéz választani!

Alföldi emberként imádom a erdős-patakos-dombos vidékeket.

Pécs környéke, főleg Óbánya Mánfa, Mátra és Bükk, Dunakanyar, Bakony.

Szeretem a várakat, abból a legkedvesebb a Boldogkői vár.

Ott már 4-5 alkalommal jártam, a hely tele van jó energiákkal, legalább is számomra, nagyon feltölt ott lenni.

A közelemben a Mártélyi Tisza-holtág is ilyen nyugi-hely.

tegnap 11:40
Számomra a Dunakanyar és környéke, melyet igazából a már 4 éve elhunyt férjemnek köszönhetek, hogy megismerhettem, megcsodálhattam a szépségét.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook