Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Sértés-e valamit annak nevezni ami? Mi a véleményed? "A krumplileves lehet-e krumplileves? fórum

Sértés-e valamit annak nevezni ami? Mi a véleményed? "A krumplileves lehet-e krumplileves? (beszélgetés)

1 2 3 4
2014. máj. 21. 11:12

Elég nehéz ezt megítélni konkrétum nélkül.

Mert gondolom az "x" a konkrét betegséget takarja.

2014. máj. 21. 11:04

Előzmények: Történt, hogy jelentkeztem tagnak egy x-beteg klubba mert vannak dolgok amivel az ember nem fut a dokihoz rögtön, és talán más "bennfentes"

gyakorlatiasabb tanáccsal szolgálhat.

Ez egy zárt klub belépővel,és ha azon átmész akkor olvashatsz bele hogy miről is van szó, tehát előtte lövésed sincs hogy miről megy a diskurzus x-bet.név alatt.

Hát én ezen átmentem, és akkor szembesültem vele hogy ez egy ... fős közösség, ahol egy pasi a klubgazda. A tagok között van cserélődés, persze az a 5-6 ember meg van magnak. Azért próbáltam egy két dologra rákérdezni és többé, kevésbé értékes, és használható válaszokat is kaptam.

A baj a megszólítással volt, mert azt írtam gyűjtőnek,hogy "Kedves x-eskék" .Írtam hogy ezt csak az a ... fő olvashatja aki a közösségbe van, tehát kívülálló nem!!! Na erre jött a DÖRGEDELEM hogy hú, meg ilyet, hogy lehet így gúnyolódni meg irritál meg minden. És miért kell az embert emlékeztetni a bajára?! És egyébként is az Y. "Ő a gazda". Dörgedelem idézet:

"Tisztelettel köszöntjük egymást, tudom,viccelni szeretnél, de számomra ez a fajta beköszönés irritáló.Eddig ez nem volt jellemző a mi klubunkra,kérlek tartsd ezt te is be.Az, hogy a bejegyzéseimet ignorálod, mintha itt sem lennék, már megszoktam,nyilván nekem nincs mondani valód!."

A lényeg a komentből ennyi. Hát igaz, nem tartottam célravezetőnek hogy mindenkinek külön bozsenykázzak "szerbusz A, puszikázlak B, de szép az idő C." mint ahogy a kommentek 80% szólt. Gondoltam a közös megszólítás és elköszönés mindenkinek szól.

Hirtelen ösztönből megkérdeztem hogy esetleg ez nem egy x-bet. klub egy női portálon?

Hát még sem kérdezhettem meg tőle még ha Ő a kakas az ötyén (számomra ez volt a klub összhatása) hogy, (sajnos a női x-bet.-eknél gyakori tünet) mi újság a hüvelygombásodással? Persze mondhatja bárki, hogy ki lehet szállni. Nem volt rá szükség mert egy kezelés során nem tudtam jelentkezni, ( klub szabályzat) és a gazda kipenderített.

Tisztába vagyok vele hogy néha elég morbid a humorom, de nem hinném hogy bántás lenne egy olyan zárt közösségbe aminek x-bet. a neve x-betségről komentelünk annak nevezni az embert AMI,az sértés lenne. Még ha egy látássérültet sasszemnek neveznék, vagy egy siketet csupa-fülnek (ezért bocs tőlük) na az gáz! Na de ez?! Nem ilyen szélsőséges állapotról van szó, de nem akarom ennek ellenére, sem a klubot sem a tagokat pellengérre állítani, ezért nem írok konkrétumot!!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, nekem számítana bár mi is az csak szalonképes formába kommentáld!

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook