Sejtbank-BMW?? (beszélgetés)
Igen,ez az a téma,amiről az ember hall mindenfélét,aztán döntse el mi a legjobb... Nem egyszerű az biztos.
Az őssejtet abból a köldökzsinórból nyerik,amit úgyis kidobnak a kukába. Nem fog hiányozni senkinek. :-)
érezni nem érez, de állítólag minden egyes ősejtre szüksége van gyereknek.
Nem értek hozzá, nem akarok jobban belemerülni, csak azt írom, amit hallottam.
372000 egészen pontosan 20 évre.
120 ezer az rengeteg,annyi tuti nincs. De mindjárt előkotrom a szerződést,mostmár kiváncsi lettem. :-)
Miért nem jó a bébinek?
Vesznek egy kis vért a köldökzsinórból mielött elvágják. Szerintem ebből a baba nem érez semmit.
Mi gondolkodtunk rajta,de eszembe sem volt hogy ez tud nem sikerülni.Meg hogy ennyire drága.
Ha nem tudom tovább fizetni a tárolását akkor a szemétbe dobják??
Nekünk sikerült az őssejt levétele.
A szerződésben le volt írva,hogy nem garantált,hogy sikerül a megfelelő mennyiségű és minőségű őssejtet kinyerniük a köldökzsinórvérből.Ebben az esetben a szállítást és a bevizsgálást természetesen ki kell fizetni.Már nem emlékszem pontosan,de olyan 30-50 ezer között volt anno. De nem kell kifizetni a teljes összeget az tuti!!!
Sziasztok.Mi is levetettük.Nekünk sikeres volt.
Azt mondták,és a szerződésben is benne van,hogy ha valamilyen oknál fogva nem lehet levenni,pl. rövid köldökzsinór,vagy ha sérül mondjuk szállítás során a futárnál,akkor nem kell fizetni érte.A szerződésben fehéren feketén ott van.
Mi a Sejtbankkal kötöttünk szerződést.Minden rendben volt.
Már miért tiltana le? A vélemény szabad!
Azért ne hibáztasd magad, mi is úgy indultunk neki, hogy levetetjük, túl jól csinálják, túlságosan elhitetik, hogy ezzel teszel valami nagyon fontosat a gyermekedért. De jobbat mondok: költse a kismama egészséges ételekre, akár bio zöldségre, gyümölcsre, szerintem többet tett.
Persze,hogy az!!!
Mi voltunk a hülyék... mi kaartuk... na de akkor is,egy rendes vér levételére,csak egy levelet küldenek a csekkel,hogy bocsánat,nem volt jó a minta(?) ugyanmááááááár!
Emlékszem,valamikor volt szó erről a tv-ben is...,mármint,hogy átverés stb.. na jó,de hagyjuk,nehogy a hoxa letiltson :D
Szia!
Nekünk sikerült a levétel szerencsére! Sajnálom, hogy nektek nem...:-(
Mi eza BMW-s dolog? Én nem hallottam...
Sziasztok!
Nem tudom,Ti,hogy vagytok ezzel,de mi aszüléskor vetettünk le a köldökzsinorból vért és természetesen mi voltunk a 112. akiknek szintén nem sikerült,persze fizetni azt ugyanúgy kell.. most meg itt ez ez a bmw-s dolog?
Remélem vannak olyan családok is,akiknél sikeresen megtörtént a vér levétele (vagyis nem estek csalás áldozatául,mint pl.mi).