Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

7631. Marcsi0921 (válaszként erre: 7629. - Alfa11)
2011. nov. 8. 09:29
:))))
7630. beryl29
2011. nov. 8. 09:27

Sziasztok, szép napot! Találtam a neten riportot a 2 főszereplővel. Ti már láttátok ezeket, mert rémlik, hogy írta is valaki, hogy "Onuros" ruhában van HE. Kérhetek olyat, hogy leírnátok, hogy miről szól a 2 riport? Mondjuk HE könnyebb lesz, mert ő angolul nyilatkozik.

[link]

[link]

[link]

[link]

7629. alfa11
2011. nov. 8. 09:25

Olyan szépek az idézetek gondoltam beteszek egyet!

Te vagy lelkem legszebb és legfájdalmasabb gondolata. Ahogy megpillantottam szépségedet, a szerelem átjárta a lelkem. A szívembe hatolt és soha nem múló érzésekkel töltötte be azt.

Megőrjít ez a tűz! Éget és felemészti a belsőmet. Tiéd a szívem és ha azt kérded: Királyom, fordulhatnék-e hozzád egy kívánsággal?

Azt felelném: Kívánj és megadom Neked! Az életemet is feláldoznám érted Seherezádé…az életem is!

7628. alfa11
2011. nov. 8. 09:05

Sziasztok Mindenkinek!

Én az előbb forráztam zöld teát, nálam szintén alma, ez megtermett a kertben, és van körte de van hurmikaki is, az utóbbit a lányom nagyon szereti:))Ebédre rizottó, ezt a receptet a neten találtam:)Hozzávalók: rizs, icipici olaj, zöldborsó, zöldbab, kukorica, paradicsompüré (tiszta paradicsomból, nem ketchup és nem sűrítmény), bazsalikom vagy rozmaring, ki mit talál otthon, só, bors. Elkészítés: Kevés olajon sokáig pirítsd a rizst, majd öntsd föl kevesebb, mint kétszeres vízzel (vagy húslevessel), és főzd meg. Közben a (mirelit) zöldségeket melegítsd fel a paradicsomszószban. Fűszerezd ízlés szerint (csak óvatosan), és jól keverd össze az egészet a rizzsel. A zöldbab, zöldborsó és a kukorica szintén a kertben termet, milyen jó ilyenkor rágondolni, hogy megérte a fáradtságot eltenni fagyra! Hát a tegnapi ágyban bicajozás nem könnyű testedzés, a 150 tekerés 5 megállással ment meg. Teljes hasizom feszesedést kíván, hogy tudjam emelni és megtartani a lábam a magasban és még tekerjek és számoljak, nem olyan egyszerű volt mint régen a suliban tornaórán:))))

További szép napot Mindenkinek!:))

Jó étvágyat hozzá!

2011. nov. 8. 07:52

Szép reggelt Mindenkinek!

Reggelire szőlő lesz és alma, ill. most egy kv ici-pici tejjel.

Ebédre sült krumpli lesz (1 kk olivaolajjal sütve) és valamilyen savanyúság.

7626. alfa11
2011. nov. 7. 22:38

Ti is ügyesek voltatok:)) Lassan elteszem magam éjjelre:))

Szép álmokat Mindenkinek!!

7625. Marcsi0921 (válaszként erre: 7623. - Alfa11)
2011. nov. 7. 21:15

Ügyes vagy, kell a torna:)))).

Nekem ma 30 perc szobabicaj volt (a végére már eléggé nem éreztem a fenekemet:) ), ill. 20 perc twister.

7624. 41fdab80c1 (válaszként erre: 7619. - Marcsi0921)
2011. nov. 7. 21:05

Én is így teszek, mert nem tudok olyan keveset csinálni, hogy ne maradjon. A mai sztrapacskának is lefagyasztottam a felét, a palacsintából is maradt 4 db. De hogy milyenek lesznek ezek felolvadva, azt nem tudom, még ilyet nem fagyasztottam.Lehet, hogy nem lesz hozzá gusztusom.

Jók legyetek!!! Nagyon ügyesek vagytok, hogy tornáztok. Az nekem nem megy a fájós lábammal, mert csak ártok vele. A karomat tornáztatom, az elő van írva a nyiroködéma miatt, de ez ugye kevés.

Szép álmokat mindenkinek!!!

7623. alfa11
2011. nov. 7. 20:42
Most fejeztem be a 15 perces tornát, többnyire hasizom és combizom gyakorlatokat végeztem, de elalvás előtt az ágyban pár perces levegőben bicajozással lezárom a napot:))
2011. nov. 7. 19:49
No most megyek tornázni, majd jövök :)
7621. Marcsi0921 (válaszként erre: 7619. - Marcsi0921)
2011. nov. 7. 19:48
2/3-át :)
7620. Marcsi0921 (válaszként erre: 7618. - Zsazsanéni)
2011. nov. 7. 19:48

Ne is mondd, egyszerűen ledöbbentem, amikor tegnap olvastam.... :(

Nagyon sajnálom őket.Családok, életek mentek tönkre :(((((((

7619. Marcsi0921 (válaszként erre: 7617. - 41fdab80c1)
2011. nov. 7. 19:46

Márti,

Ch napra sokszor csinálok kakós vagy diós csigát. Horváth Rozi szakácskönyvből egy egész adagot. Sütés előtt kiporciózóm és a fagyasztóba elteszem a 2/-át, így a következő 2 ch napon is lesz finomság, a fagyóból előkapva :).

Igazság szerint a pestos tészát unom egy kicsit, inkább a kakós csiga :)

7618. zsazsanéni (válaszként erre: 7616. - Alfa11)
2011. nov. 7. 18:38
Szörnyű ez a baleset,hogy elutazik valahova és nem bíztos,hogy élve elő fog kerülni.De vajon ki tudja,hogy mi is a valóság? Itt közel hozzánk is azok akik 14-n meghaltak a 43-as úton.Közte gyerekek is.Tragédia ahogy a románok is vezetnek.Jó,hogy kipaterolták a városból Őket,az ember fél,hogy nekem jönnek,vagy leszorítanak.Kereszteződésben vág eléd,a záróvonal nekik ismeretlen,mert rosszul sorolt be.A gyerek aki ott elvesztette a szülőjét,vagy aki a gyerekét.Kombinálnak a hírekben,ezt az tudja aki ott volt.Őszinte részvétem a hozzáratozóknak.
2011. nov. 7. 18:37

Szép estét Mindenkinek!!!

Ma szénhidrátos napom volt, a fél napom rá ment a főzésre. Belegondoltam, mit kell annak melózni a hasunkért, aki egy egész családra főz. Bornyasztó!!!

Én gyümölcsnap után szoktam rendszeresen mázsálni, de nem minden 4. nap. Most majd hónap közepén valamikor fogom a dolgot megejteni.Bízom benne, hogy jó lesz...és a Tiétek is!! Tartsunk ki!!!

7616. alfa11
2011. nov. 7. 17:20

Lányok, szörnyű ez a buszbalaseti tragédia! Most olvasom a Blikkben, egek ura milyen sok halott!!

Szegény családok, aki elvesztették szeretteiket borzasztó egy tragédia, őszinte részvétem a hozzátartozóknak!

7615. Marcsi0921 (válaszként erre: 7612. - Alfa11)
2011. nov. 7. 14:32

Nálam is kv-val indult a nap, persze tejjel, mert azt ma lehet.

Az almát itthon felejtettem, úgyhogy a délelőtti gyümi kimaradt.

Ebédre husit pároltam gyros fűszerkeverékkel és egy fej nagyobbakra vágott vöröshagymával. Köret tzatziki volt hozzá.

Vacsi ugyanez lesz.

Nekem is van egy excelem, abba írogatom majd az eredményeket (csináltam hozzá grafikont is :) ).

Ma reggel mázsáltam, centiztem. 86.6 kg-ról indulok súly tekintetében.

Este még jövök majd bicajozás előtt :).

Kitartás, csak ügyesen:))))

2011. nov. 7. 10:49
Szép fogyókúrás napot mindenkinek!Minden nemű fehér kenyeret,fehér lisztet kerülni.Rozsos,teljes kiőrlésű liszt,kenyér,zsemle/napi 3 lehet/gyümölcs,zöldség jöhet.Mondtam a tesómnak,ha így haladok,beleférek a nagyi bundájába,meg a ruháiba.Én 19 óta nem eszek fehér kenyeret,de nem hiányzik.A rozsos,meg korpás az telit,s így nem leszek éhes.Az alma,meg narancs,mandarin is jó,mert rostos és telit.Könnyebb lesz az életünk és fiatalodunk.Az almaecet hasznos,a dió pedig valami jó anyagot tartalmaz a szervezetnek.A szezámmag meg a beleket takarítja ,ezt a nálunk egy orosz term.doki mondta a szomszéd asszonynak.Kitartást mindenkinek.
7613. alfa11
2011. nov. 7. 10:36
Elfelejtettem leírni a mérlegelést 2 hetente gondoltam. Kávét csak fehérje napon iszom sok tejjel, mivel képtelen vagyok cukor nélkül meginni:(( Mai leves lehet kevéske Maggi kockából lesz valami folyadék:)) Szívesen fogadom a tanácsokat, tapasztalatokat:))
7612. alfa11
2011. nov. 7. 09:55

Sziasztok és szép napot Mindenkinek!:))

Megvolt a mázsálás, centizés és egy fogyókúrás napló bejegyzéseinek előkészítése:)) Napról-napra bejegyzem a változatos étrend finomságait. Mai a fehérje nap: reggelire egy mandarin és alma között válogathattam, ebédre levettem a fagyról a csirkemellet, van gomba, sajt, kefír, gondoltam a csibemellet megpárolom majd gombát pici só és valamilyen fűszerkeverékkel ízesítem, zöldségsalátának lehet reszelek amit találok sárgarépa, karalábé lehet csicsókát is és kefírrel egy picit megbolondítom. Fogalmam nincs, hogy így milyen ízt pancsolok össze, ha nem lesz jó akkor legközelebb nem készítem. Nagyon érdekelne még, hogy almaecetet mennyire lehet használni, továbbá a dió, szezámmag fogyasztható? Ja még egy lényeges dolog, az ebédet hány óráig ajánlatos elfogyasztani? Ez azért érdekelne, mert ma is éjjelesből jöttem haza és szeretném tudni, hogy meddig pihizhetek:)) Mindenkinek nagyon sok sikert, és akik már csinálják nekik is további kitartást! Vigyázzatok magatokra! Páááá:)))

2011. nov. 6. 23:48

Sziasztok,

OK., akkor én is a 90 napossal indítok holnap reggeltől:))).

Fórum tekintetében maradok itt:))).

7610. alfa11 (válaszként erre: 7609. - 41fdab80c1)
2011. nov. 6. 20:53
Helike:) Igen, olvasgatom, való igaz nincs értelme valami új fórumot indítani. Még a rengetegnél is több van:)). Maradok a megszokottnál:))De tanulmányozom, olvasgatom elejétől a linket amit adtál:)) Én már eldöntöttem a 90 napost választom.
7609. 41fdab80c1 (válaszként erre: 7608. - Alfa11)
2011. nov. 6. 18:20

Helló,szép estét mindenkinek!!

Az informatikus megint átvágott, jól felidegesített.

Jött, de minek?! Na lapozok, mert nem a gyümölcstől fog túllőni a savam.

Fórum már van a 90 napossal, abba simán belépünk, én már benne vagyok...nyakig. Szerintem kár indítani másikat, már így is egy csomó szól a 90 naposról. Amit én belinkeltem, célokban ugyanaz, mint amit leírtál. De a döntés a Tiétek!!

7608. alfa11
2011. nov. 6. 15:46
Lányok, még pár percre itt vagyok, oszt megyek éjjelesre dolgozi. Csak még annyi jutott az eszembe a 90 napos diétáról, hogy mit szólnátok, ha lenne indítva egy másik fórum azzal kapcsolatba, hogy tapasztalatok, tanácsok, egyszerű receptek amik nagyon jól beváltak vagy mennyire voltak elégedettek a fogyással a 90 nap alatt. Valami ilyenre gondoltam összegezve, vagy ha van valami hasonló ötlet el is lehet indítani nyugodtan. De ha inkább nem, akkor sem történnik semmi. Nekem csak ez jutott erről eszembe.
7607. alfa11
2011. nov. 6. 13:42
Nekem este 8- után már bármikor ideális addigra lemennek a hírek, hiradók igaz, nem mindennap de nézni szoktam. És mikor nappal dolgozom, akkor csak 9 óra után jöhet szóba, ez 2 x hetente.
7606. Marcsi0921 (válaszként erre: 7605. - Alfa11)
2011. nov. 6. 13:25

Ez a kiinduláshoz kell, és mostantól majd lefelé mennek a centik és a kilók:).

Látom, többen is a 90 napost csináljátok, holnap reggelig eldöntöm, hogy én is e mellett tegyem-e le a voksomat:).

Minden esetre az elhatározás már megvan.

Esténként Nektek kb. mikor van / lesz időtök egy picit tornázgatni?

7605. alfa11
2011. nov. 6. 12:57
Akkor vagyunk már jó páran, ez nagyon jó:))A centizésben mérve: comb méret szörnyű, derékbőség mégszörnyűbb, és a súly az a legszörnyűbb:(( hát ennyiből indulok:). Magammal eggyütt, sok sikert és kitartást kívánok:)
2011. nov. 6. 12:26

Szép napot Mindenkinek!

Látom, születnek elhatározások, de aztán kitartás is legyen bennünk!!! A gyümölcsnapok, meg az állandó gyümölcs reggeli miatt szokott a savam egy idő után bántani. De ma pl. beszúrtam egy zöldség reggelit(uborka és paradicsom felszeletelve) a gyümi helyett, ez egy időre megint helyrehoz. Sokáig segít az is, ha vizet, vagy egy meleg gyümölcsteát iszom(ízesítés nélkül)ha megfájdul a gyomrom. Remélem, most sikerül végigcsinálni, csak rajtam és a savamon múlik.

Ma keményítős napom van, hagymás-paradicsomos babot csináltam, finom lett.Szóval nálam most így telnek a napok, hogy proteines, keményítős, szénhidrátos, gyümölcsös, proteines, keményítős...

és nem úgy, hogy hétfő, kedd, szerda,...stb. A múlt héten még a naplómban is eltévesztettem, hogy milyen nap van.

Ma áthelyezik a masinámat a másik szobába, informatikus vendégem lesz délután.

Legyetek jók, ha tudtok, szép napot Nektek!!!

7603. beryl29
2011. nov. 6. 10:07
Sziasztok, szép napot :) Azt hiszem én is csatlakozom. A gyümölcs napot hogy bírjátok? Nekem mindig az volt a gyenge pontom, mert részben az édestől éhes leszek, részben megfájdul a gyomrom.
7602. alfa11 (válaszként erre: 7594. - Marcsi0921)
2011. nov. 6. 09:49
Oké, akkor én is hasonlóan alkalmazkodom:)) Nálunk a bicaj a pincében pihen már jó ideje, hiába a kényelem megtette hatását, néha a forgóm úgy fájt, hogy nem voltam képes a lábamat átemelni a másik pedálra:((, most már mindegy télre már amúgy is len marad. De az anyukámnál van egy szobabicaj, majd kezdet kezdetén ott próbálom megtenni az első ,,lépéselet,,:)) Ha belejövök kölcsönkérem, de hogy itthon hova állítom, fogalmam nincs:((, vagy választok egy másik lehetőséget a fel-le lépcsőzést a lányomhoz:))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook