Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Egy színészhez,vagy színésznőhöz hozzátartozik a negatív kritika is nem csak a pozitív.Mindkettőt elkell tudni viselni de nektek rajongóknak is mert az emberek nem egyformák.Én a saját véleményem írtam le mert jogom van hozzá,benneteket nem sértegettelek.Az életem meg köszönöm hálisten rendben van.
De ti csak a saját véleményeteket fogadjátok el másé nem létezik ,vagy ha igen csak pozitív lehet,legalábbis a színésznőről,egy kicsit sem vagytok elfogultak.
A Fórum címe meg nem Bergüzar Korel rajongói oldal volt,ezért gondoltam a véleményemet leírhatom a sorozathoz kapcsolódó színész,vagy színésznőről...De tévedtem...SZIASZTOK
Hazugságok gyűrűjében
(Son / The End)
2013.07.07. 22.00
török kalandfilmsorozat, 1. rész, 50 perc, 2012
rendező: Uluç Bayraktar
forgatókönyvíró: Berkun Oya
zeneszerző: Toygar Isikli
szereplő(k):
Nehir Erdogan (Aylin)
Yigit Özsener (Selim)
Erkan Can (Ali)
Engin Altan Duzyatan (Halil)
Berrak Tüzünataç (Alev)
Philip Arditti (Majit)
Aylin Aslim (Selen)
Selim és Aylin nagy boldogságban élnek együtt a varázslatos Isztambulban. Szépek, sikeresek, és mindenük megvan ahhoz, hogy irigylésre méltó párként tekintsenek rájuk. Ám Aylin világa egy csapásra hullik darabjaira, amikor is az orvosként dolgozó Selim repülőgépe egy konferenciára tartva balesetet szenved és a mélybe zuhan.
Kedves Brooklin!
Lehet hogy te nem szereted Berget, szíved joga, az is, hogy véleményt, negatív véleményt mondj ehhez is jogod van, de te nem véleményezel, hanem pocskondiázol és olyan stílusba amihez, mi itt nem vagyunk szokva. De tudod azt mondják a stílus maga az ember, hát ez vagy TE.
Érdekből van Berg Halittal? Lehet ki tudja mi biztos nem, de te sem! Vagy Halit van érdekből Berggel ez is lehet, ki tudja, mi nem, de te sem!
Ja és Berg érdekből szült egy gyermeket Halitnak? Hát igen, TE egy eszement valaki vagy akit az élet nagyon keserűvé tett, és mindenben csak a rosszat látod és mindenről csak ezt tudod feltételezni, sajnállak, de nagyon szomorú ha valaki ilyen. Ja és részemről ennyi én több időt az ilyenekre nem vagyok hajlandó áldozni!
Pont ezért mert azt írod pl: egy pacuha pojáca/ami egyébként nem igaz/
De pont mert te is így látod szerinted ,szerintetek a neje minek van vele fura hogy nem értitek amit írok.
Nyílván érdekből ,pénzért stb nem azért mert szereti abből is látszik milyen nő ,,vagy nem esik le amit írok.Ezért írtam hogy remélem szétmennek,és a pasi talál valakit aki tényleg szereti.Berg meg tőlem azzal lenne akivel akar,kinem áhatom.De nem Ergenc miatt utálom félre értitek,sose szerettem a "szinésznőt "és megvan róla a véleményem és ennyi pont...
Halit egy olyan pasi aki van akiknek bejön és van akinek nem.Nyílván sok női rajongója van,,engem is eltudna csábítani ha itt állna előttem,bevallom.
De te Brooklin nem vagy 100-as hogy ilyen rosszindulatú dolgokat írsz,szidod a színésznőt, főleg ha csak rajongói féltékenységből.Ha nem akkor meg sajnállak.szia
Azt kicsit kényszeredetten és sajnálkozva leírtad, hogy Berg szép. Az, hogy ez Halitnál meddig számít és a szeretet mennyire tartós egyénenként változik.
Halit élete végéig annyi nőt kaphatna, hogy bele is betegedne, és ennek ellenére csupán "PR" szempontból sanyarog családja kebelében.:)
Ne használd köpőcsészének a fórumot !
Brooklin! Halit mackó beleesett a lépesmézbe, és azóta csak kézen fogva képes közlekedni. :)
Berg tudhat valamit, vagy különös varázserővel rendelkezik, hiszen amióta ismerik egymást Halit már rég megunhatta volna, amit nők serege ugrásra készen vár azótya is.Ő már a 1001 éjszaka előtt pártolta és képviselte az érdekeit, és személyes sikerének érzi meghódítását.Egyenlőre csak egyszerű rajongói féltékenységnek érzem Brooklin észrevételeit.
Brooklin !
Te egy rosszindulatú ember lehetsz ,ha egy családnak ilyesmit kívánsz--
Én nem így látom az új strandos képeiken sem így tűnik de ez szerintem lényegtelen én nem Halitot imádom,csak elismerem mint színészt.. Hanem Bergüzárt alapból nem szeretem mert egy kétszinü nő,játsza a szende szüzet,közbemeg....Igazatok van Ezel gyerek jó is lenne mellé,nem kellene gondolkoznia magas vagy lapos cipőt vegyek e fel..:D ALLAH adjon nekik szerencsét hozzá..:)
Az lenne a legjobb ha végre lekoccolna a férje mellől és összeszedne egy magához hasonló műpasit.Remélem szétmennek és nemkell lépten nyomon látni...aznap mikor ez megtörténik ,mert megfog:D ha nem szégyelném még pezsgőt is bontanék az örömhír hallatán...ENNYI..:D
Nekem bajusszal barátságosabb :)
Valahogy Berget mindig ilyen szőrős emberekkel hozza össze a sors :)
Igaz Berg édesapja is bajuszos volt.
Elfogulatlannak érzem magam, ezért Kenanról hasonlóan egy korábban szóló fórumtaghoz inkább modellnek érzem (Apolló) aki jogosan, rájátszik erre a jelenségre. Az ezel-ben inkább dominált, a Karadayi-ben talán Berg hatására is színészi szerepet vállal. Ami öregíti Halitot(szakáll) az Kenan esetében a (bajusz) amint levágatja megkönnyebbülten tovább reménykedhetnek a hölgyek :)
Kellemes meglepetés számomra az a gyengédség, ahogy szerepe szerint Berggel bánik.
"Allah növessze hosszúra szakállad" kívánság a létező legjobb kívánságnak számít egy férfi számára.
Ez most zajlik. :) Kicsit furcsa egy férfitől elvárni a rokonszenvet, de ez az ürge méltán nyertes és remélem vigyáz Bergre.:)
Sokat beszélgettek a szakálról. Én is úgy látom a hosszú szakál valóban idősebbnek mutatja a koránál, de a szerepében éppen így hiteles.
De amikor véget ér a forgatás és végre levághatja 15 évvel lesz fiatalabb. Berg pedig a hosszától függetlenül azt látja benne akit megszeretett, mert a szíve, a lelke, a jelleme változatlan. Azt képzelem azon a napon amikor végre megszabadulhat a szörzetétől - éppen elég hosszú, hogy ne történjen baleset - az olló Ali kezében lesz.
Kenan most valóban jól néz ki. De milyen lesz 10-20 év múlva. Mikor azt olvasom, jobban illene B-hez arra gondolok Omar Sharif is milyen vonzó volt fiatalon, most pedig... Ennyit erről.
A youtube ripotban indulatos véleményt mond a művészekről. :(