Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

10181. dae3478dd3
2013. júl. 9. 22:19

Egy színészhez,vagy színésznőhöz hozzátartozik a negatív kritika is nem csak a pozitív.Mindkettőt elkell tudni viselni de nektek rajongóknak is mert az emberek nem egyformák.Én a saját véleményem írtam le mert jogom van hozzá,benneteket nem sértegettelek.Az életem meg köszönöm hálisten rendben van.

De ti csak a saját véleményeteket fogadjátok el másé nem létezik ,vagy ha igen csak pozitív lehet,legalábbis a színésznőről,egy kicsit sem vagytok elfogultak.

A Fórum címe meg nem Bergüzar Korel rajongói oldal volt,ezért gondoltam a véleményemet leírhatom a sorozathoz kapcsolódó színész,vagy színésznőről...De tévedtem...SZIASZTOK

10180. bf2ad367ba (válaszként erre: 10178. - Varga ica)
2013. júl. 9. 22:09
Csak egyszer történt meg hogy piásan lefotózták, de ebből hajlamosak arra következtetni, hogy iszik, elég szomorú,a sajtó és a rosszindulatú emberek hajlamosak túlozni, szerintem most is csak ennyi.
10179. bf2ad367ba (válaszként erre: 10173. - Bf2ad367ba)
2013. júl. 9. 22:06
Most reklámozták a super T2 Tuba áll háttal egy pasinak és pisztoly van a kezében "egy ellopott élet" c reklámozták, hogy hamarosan..............
10178. varga ica
2013. júl. 9. 22:04
Nekem is Kenan a befutó akár bajusszal vagy anélkül.Sármos pasi és évek mulva is jol fog kinézni.Ha valaki tud válaszoljon már nekem hogy mostanában forumokon sokszor olvasom azt róla hogy iszik meg részeg.Én meg azt olvastam legalábbis azt nyilatkozta hogy a teákat szereti nagyon alkoholt csak keveset iszik és nem szereti az ejjszakázást.Igaz nemrég a részeg videóját meg a képeket szerintem mindenki látta róla de szerintem ez most nem azt jelenti hogy alkoholista.Tudtok ezekről valamit? Én imádom a pasit.
10177. bf2ad367ba
2013. júl. 9. 21:59

Hazugságok gyűrűjében

(Son / The End)

2013.07.07. 22.00

török kalandfilmsorozat, 1. rész, 50 perc, 2012

rendező: Uluç Bayraktar

forgatókönyvíró: Berkun Oya

zeneszerző: Toygar Isikli

szereplő(k):

Nehir Erdogan (Aylin)

Yigit Özsener (Selim)

Erkan Can (Ali)

Engin Altan Duzyatan (Halil)

Berrak Tüzünataç (Alev)

Philip Arditti (Majit)

Aylin Aslim (Selen)

Selim és Aylin nagy boldogságban élnek együtt a varázslatos Isztambulban. Szépek, sikeresek, és mindenük megvan ahhoz, hogy irigylésre méltó párként tekintsenek rájuk. Ám Aylin világa egy csapásra hullik darabjaira, amikor is az orvosként dolgozó Selim repülőgépe egy konferenciára tartva balesetet szenved és a mélybe zuhan.

10176. bf2ad367ba
2013. júl. 9. 21:52

Kedves Brooklin!

Lehet hogy te nem szereted Berget, szíved joga, az is, hogy véleményt, negatív véleményt mondj ehhez is jogod van, de te nem véleményezel, hanem pocskondiázol és olyan stílusba amihez, mi itt nem vagyunk szokva. De tudod azt mondják a stílus maga az ember, hát ez vagy TE.

Érdekből van Berg Halittal? Lehet ki tudja mi biztos nem, de te sem! Vagy Halit van érdekből Berggel ez is lehet, ki tudja, mi nem, de te sem!

Ja és Berg érdekből szült egy gyermeket Halitnak? Hát igen, TE egy eszement valaki vagy akit az élet nagyon keserűvé tett, és mindenben csak a rosszat látod és mindenről csak ezt tudod feltételezni, sajnállak, de nagyon szomorú ha valaki ilyen. Ja és részemről ennyi én több időt az ilyenekre nem vagyok hajlandó áldozni!

10175. 301b49270d
2013. júl. 9. 21:41
Néztétek, hogy a jövő héten szerdán új török sorozat indul Hazugságok gyűrűjében cimmel. (TV2)
10174. 301b49270d (válaszként erre: 10172. - Dae3478dd3)
2013. júl. 9. 21:38
Azt még mindig nem értem, miért erre a fórumra irsz. A cime-témája: Seherezádé- a török sorozat. És mivel Berg az egyik főszereplő- természetesen többek között, ez adja, hogy itt nem olyanok vannak, akik" ki nem állhatják " bármelyik főszereplőt. Mi is megkritizálunk egyet-mást, de nem rosszindulatból... Ergo , jobb lenne, ha alkalmasabb fórumot keresnél magadnak az irásaidhoz.
10173. bf2ad367ba
2013. júl. 9. 21:37
Egy ellopott élet c. torok filmsorozat Tuba játszik benne lesz a szuper tv2-n
10172. dae3478dd3 (válaszként erre: 10171. - Riusmius)
2013. júl. 9. 21:25

Pont ezért mert azt írod pl: egy pacuha pojáca/ami egyébként nem igaz/

De pont mert te is így látod szerinted ,szerintetek a neje minek van vele fura hogy nem értitek amit írok.

Nyílván érdekből ,pénzért stb nem azért mert szereti abből is látszik milyen nő ,,vagy nem esik le amit írok.Ezért írtam hogy remélem szétmennek,és a pasi talál valakit aki tényleg szereti.Berg meg tőlem azzal lenne akivel akar,kinem áhatom.De nem Ergenc miatt utálom félre értitek,sose szerettem a "szinésznőt "és megvan róla a véleményem és ennyi pont...

10171. Riusmius (válaszként erre: 10168. - Dae3478dd3)
2013. júl. 9. 21:06
Nem értem ezt a zsigeri gyülöletet,mégha te lennél az első feleség,akkor is szánalmas.Halit egy pacuha pojáca ,rossz a szemed?
10170. vígvándor (válaszként erre: 10168. - Dae3478dd3)
2013. júl. 9. 21:00

Halit egy olyan pasi aki van akiknek bejön és van akinek nem.Nyílván sok női rajongója van,,engem is eltudna csábítani ha itt állna előttem,bevallom.

De te Brooklin nem vagy 100-as hogy ilyen rosszindulatú dolgokat írsz,szidod a színésznőt, főleg ha csak rajongói féltékenységből.Ha nem akkor meg sajnállak.szia

10169. rittynt (válaszként erre: 10168. - Dae3478dd3)
2013. júl. 9. 20:53

Azt kicsit kényszeredetten és sajnálkozva leírtad, hogy Berg szép. Az, hogy ez Halitnál meddig számít és a szeretet mennyire tartós egyénenként változik.

Halit élete végéig annyi nőt kaphatna, hogy bele is betegedne, és ennek ellenére csupán "PR" szempontból sanyarog családja kebelében.:)

Ne használd köpőcsészének a fórumot !

10168. dae3478dd3
2013. júl. 9. 20:43
Ugyan már csak leírtam amit gondolok ,de nem fogok vitatkozni.Az ilyen párok csak a felhajtás és a média miatt vannak eggyütt,hogy megmutassák a pletykák ellenére is eggyütt vannak..nem szerelemből de komolyan ti hol éltek.Berg meg nem egy főnyeremény aki bárkit is elvarázsolna .max egy éjszakára kapható vagy jó bárkinek és else kell játszania.Az meg egyéni véleményem hogy baromira nem Halithoz való akkor már inkább MERYEM bár ez nem lehetséges de még az is jobb lenne eleve sokkal szimpib és szebb.De akárki csak ne ez a liba.De mindegy nemérdekel!!!
10167. rittynt
2013. júl. 9. 20:23

Brooklin! Halit mackó beleesett a lépesmézbe, és azóta csak kézen fogva képes közlekedni. :)

Berg tudhat valamit, vagy különös varázserővel rendelkezik, hiszen amióta ismerik egymást Halit már rég megunhatta volna, amit nők serege ugrásra készen vár azótya is.Ő már a 1001 éjszaka előtt pártolta és képviselte az érdekeit, és személyes sikerének érzi meghódítását.Egyenlőre csak egyszerű rajongói féltékenységnek érzem Brooklin észrevételeit.

10166. 301b49270d (válaszként erre: 10164. - Dae3478dd3)
2013. júl. 9. 20:12
Bocsánat, de ahogy Ficánka is irta, valószinü rossz fórumra tévedtél. A mi kis "őrült" , kicsit elfogult csapatunknak nem szokása gonosz megjegyzést tenni, sem másoknak rosszat kivánni.
2013. júl. 9. 20:06

Brooklin !

Te egy rosszindulatú ember lehetsz ,ha egy családnak ilyesmit kívánsz--

10164. dae3478dd3 (válaszként erre: 10163. - Riusmius)
2013. júl. 9. 19:44

Én nem így látom az új strandos képeiken sem így tűnik de ez szerintem lényegtelen én nem Halitot imádom,csak elismerem mint színészt.. Hanem Bergüzárt alapból nem szeretem mert egy kétszinü nő,játsza a szende szüzet,közbemeg....Igazatok van Ezel gyerek jó is lenne mellé,nem kellene gondolkoznia magas vagy lapos cipőt vegyek e fel..:D ALLAH adjon nekik szerencsét hozzá..:)

Az lenne a legjobb ha végre lekoccolna a férje mellől és összeszedne egy magához hasonló műpasit.Remélem szétmennek és nemkell lépten nyomon látni...aznap mikor ez megtörténik ,mert megfog:D ha nem szégyelném még pezsgőt is bontanék az örömhír hallatán...ENNYI..:D

10163. Riusmius (válaszként erre: 10162. - Dae3478dd3)
2013. júl. 9. 19:04
A dolgok jelenlegi állása szerint pedig H.ment le pincsibe,egyébként is folyamatos szereptévesztésben van,utcán ,magánéletben Szulejmánt játszik,távolról nézve is fárasztó.Rossz nézni ahogy kézen fogva,2 lépéssel maga után vonszolja a lehorgasztott fejü Berget.
10162. dae3478dd3
2013. júl. 9. 18:40
Szerintem a negatív vélemény is vélemény ,nincs benne semmi rossz,és nem tilos.A leírtak pedig csak a valóságot tükrözik.Nem szeretheti mindenki ....a sorozat jó volt anno,csak ő nem kellett volna bele.Több jobb török színésznő van ..ha nem lenne "szép"nem tartana sehol.Halit csak arra kellett neki hogy felkapaszkodjon ..bene vegyétek már a nagy szerelem dumát :D mégis mit akarna egy ilyen VILÁGSZÉPE Halittól.Persze egy értelmes ,kedves ,kevésbé felszínes nő szerethetné is hiszen nem rossz pasi sőt..és mert nem minden a szépség ,de Ergenc jól mellényúlt de majd rádöbben ő is..:).Itt nekem úgy tűnik elfogultak vagytok a hölgyel szemben,nem látjátok a fától az erdőt.Bergüzár pedig ne legyen olyan beképzelt ,mert nem valami sexy fürdőruhában a langalétája..de nem bántásnak szánom egyébként... a véleményemet meg csak leírhatom....
10161. dae3478dd3
2013. júl. 9. 18:17
:D
10160. rittynt
2013. júl. 9. 15:24

Nekem bajusszal barátságosabb :)

Valahogy Berget mindig ilyen szőrős emberekkel hozza össze a sors :)

Igaz Berg édesapja is bajuszos volt.

10159. bf2ad367ba
2013. júl. 9. 15:00
Nekem Kenan bajusszal jobban tetszik:)) Nem vagyunk egyformák!!!
10158. 6dd69d4a74 (válaszként erre: 10157. - Rittynt)
2013. júl. 9. 14:38
Igazad van,Kenant ôregíti a bajusz én viszont elfogult vagyok és így is nagyon bejôn,de ôrulni fogok,ha megszabadul tôle,mert úgy lesz az igazi.Nagyon tetszenek a nôk sminkjei a Karadayiban, kiemeli a szemuket egész más Berg, mint a seherezádéban,igaz a karaktere is határozottabb.
10157. rittynt (válaszként erre: 10156. - 6dd69d4a74)
2013. júl. 9. 10:35

Elfogulatlannak érzem magam, ezért Kenanról hasonlóan egy korábban szóló fórumtaghoz inkább modellnek érzem (Apolló) aki jogosan, rájátszik erre a jelenségre. Az ezel-ben inkább dominált, a Karadayi-ben talán Berg hatására is színészi szerepet vállal. Ami öregíti Halitot(szakáll) az Kenan esetében a (bajusz) amint levágatja megkönnyebbülten tovább reménykedhetnek a hölgyek :)

Kellemes meglepetés számomra az a gyengédség, ahogy szerepe szerint Berggel bánik.

10156. 6dd69d4a74
2013. júl. 9. 10:20
Nekem Kenan a best off,olyan kisugárzása van, elképesztô.Szerintem 10 év mulva is ilyen sármos marad.Halit jo színész,de valahogy nem fog meg,Berg arcjátékát nemtudom semelyik színésznôjével ôsszehasonlítani,mert az ô mimikája a legjobb mind kôzúl.Most ,hogy szunetel a Karadayi ,gyakran ránézek az oldalukra,hátha van valami uj vagy érdekes,már nagyon várom a folytatást!
10155. rittynt
2013. júl. 9. 08:49

"Allah növessze hosszúra szakállad" kívánság a létező legjobb kívánságnak számít egy férfi számára.

Ez most zajlik. :) Kicsit furcsa egy férfitől elvárni a rokonszenvet, de ez az ürge méltán nyertes és remélem vigyáz Bergre.:)

2013. júl. 9. 08:21

Sokat beszélgettek a szakálról. Én is úgy látom a hosszú szakál valóban idősebbnek mutatja a koránál, de a szerepében éppen így hiteles.

De amikor véget ér a forgatás és végre levághatja 15 évvel lesz fiatalabb. Berg pedig a hosszától függetlenül azt látja benne akit megszeretett, mert a szíve, a lelke, a jelleme változatlan. Azt képzelem azon a napon amikor végre megszabadulhat a szörzetétől - éppen elég hosszú, hogy ne történjen baleset - az olló Ali kezében lesz.

Kenan most valóban jól néz ki. De milyen lesz 10-20 év múlva. Mikor azt olvasom, jobban illene B-hez arra gondolok Omar Sharif is milyen vonzó volt fiatalon, most pedig... Ennyit erről.

10153. rittynt
2013. júl. 9. 07:18

A youtube ripotban indulatos véleményt mond a művészekről. :(

[link]

10152. rittynt
2013. júl. 9. 07:06
Prof Yalcin Kucuk, ez a szerencsétlen elbutult öregember azt találta mondani Bergre, "néz ki, mint egy tehén,". A vén fajankó büntetése, hogy élete végéig erre a megjegyzésére emlékeznek az emberek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook