Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
mire visszajöttem mindenki elment.
Jó éjszakát!
Na megyek aludni, holnap találkozunk.
Jó éjszakát csajok!
Köszönöm!
Fú most fejeztem be a hullahoppozást és rekordot döntöttem mert 16 percig még sosem tudtam egyhuzamban csinálni:)))))
Amúgy 35 perc volt az egész.
Acska!
Szerintem érdemes lenne,elmenned egy tanfolyamra,ha van rá a közeledbe lehetőség:))Nagyon jó dolog(én 4 éve járok:))Ma is ott voltam:)
Pufoka!Mondanán,h.ejnye,ejnye ilyet nem szabad csinálni...de sajnos nem tehetem,mert én is rossz voltam:(
Nem baj lányok,majd holnap"vezeklünk":))
Megyek is, és szégyenemben lefekszek...
Szép álmokat nektek! Lakatoljátok le a hűtőt!!!!!!!!!!!!! Puszi
Lányok, én is rossz voltam :(
Egész nap csak 435 kalóriát ettem meg, és nem is voltam éhes, mindaddig, mig a párom meg nem kinált sajttal...szóval ettem 9 óra körül 3 vékony szelet sajtot, kb. 100g zakuszkát és egy fél meleg szendvicset, amiből a párom készitett magának 4et margarinnal, szalámival, sajttal.
Hát ez van...a kalóriába simán beleférek...a szénhidrát se olyan sok...de 9kor??? :(((
Most értem haza a táncról...Az az igazság,h a mogyival az lesz a baj,h teljesen kifogok"rügyezni"tőle,...:((
Végülis mondhatjuk,h.ma egy"bűnös"napja volt mindenkinek:)))
Sziasztok!
Látom nem csak én bűnöztem!
Egész jól alakult a napom, de a vacsorám nem, lecsúzott fél briós vajjal és 1 adag tiramisu krém :S
Viszont tekertem 30 percet.
Az volt a baj, hogy teljesen felborult a napom, hogy délután nem voltunk itthon, éhesen mentem vásárolni és mire hazaértem már azt is megkívántam, amit nem szeretek.
Kcal-ban még belefértem az 1200-ba, de rengeteg szénhidrátot ettem és nagyon elrontottam.
szép estét mindenkinek !
látom szépen irogatatok nem győzök vissza olvasni:)
telyes zűrzavar volt a mai napom,terápián ,bevásárolni ...most estem be az ajtón:(((
hát a mai napom messze nem diétásra sikeredett...bár nem ettem sokat csak össze vassza...
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..