Segítsetek, mit tehetnék? (beszélgetés)
Egy srácot könnyebb megszerezni,mint megtartani.... nagyon kevés dologgal tudod magadhoz kötni, de abban sincs köszönet!
Ha nem most, de évekkel később visszavág! - engedd el, és maradjon egy szép emlék - gyászold meg mint a halottat szokás, az segít. Az idő pedig semmit sem old meg - közhelyes baromság.... - helyette egy másik kapcsolat tudja felülírni ezt az érzést.
Á-Á!!!!
Általánisítasz. Nem szép. :-D
Egy év után visszajött az akkori párom, és elmondta, hogy még mindig szeret.....
Így adtam neki egy újabb esélyt. Kár volt.
:-D
Ha nő vagy kérlek ne csinálj magadból hülyét,ne alázkodj meg ,főleg ne egy pasinak.
Férfiak ilyenek könnyen felejtenek
Ezt sosem fogom megérteni minek kell olyan vissza aki eldobhatónak és számára értéktelennek titulált, de hajrá.
A cigaretta se használ, még is sokan függik azt is. :DDDDDD
Nem tudom elképzelni, hogy egyik napról a másikra csak úgy, minden előzmény nélkül ezt mondta. Kellett, hogy legyenek olyan dolgok, jelek, amik utaltak arra, hogy számára vége.
Csak egyetlen tanácsot tudok adni: engedd el és ha visszajön, ő is ugyanazt érzi, amit te. Ha elmegy nem ő a másik feled, bármennyire is azt szeretnéd.
Jaj Istenem! :-D
Ennyi erővel rendezzen sátánista szertartást. :-DDDDDDD
a legjobb, amit tehetsz, hogy elfelejted.
ha elhagyott, mi ertelme lenne, ha visszajonne?
hidd el, rengeteg hozzad illo ferfi is szaladgal.
nagyon nehez, gondolom, de nyeld le a bekat, lepj tovabb.
most meg nem megy, de menni fog. az ido minden sebet begyogyit.
pici tartas legyen benned, ha mar egyszer elhagyott....
es fel a fejjel, jonnek meg szebb napok. :-)
Szerintem nagyjából mindenki azt fogja tanácsolni,hogy olyan szekér után ne fuss ami nem vesz fel.Nem véletlenül lett vége,valószínű már nem szeret téged,sajnálatból meg szerintem te se szeretnéd ha járna veled.
Nehéz lesz,de túl kell lépned rajta,nem gyorsan...nem hajt a tatár, de minél jobban azt erősited magadba h te nem tudsz nelkule elni annal nehezebb lesz es csak saját magadnak nehezited meg a dolgokat.
Hidd el , tudom miről beszélek.....kb 3 éve én ugyan ezt éltem át egy több mint 3 éves kapcsolatból dobtak ki úgy,mint macskát sz.rni...
Mégis túléltem,igaz nagyon keserves volt,azt hitteem nem élem túl,átsirt ejszakak-nappalok....miközbe ő boldog volt én majd bele haltam a szomorúságba!!!
Ostoba kérdésre, csakis ostoba választ lehet adni,.
Nincs recept, ha akar visszamegy, ha nem , felejtsd el.
Ebben senki nem fog tudni segítemi neked.
Ha hiányozni fogsz neki úgy is keres, ha meg nem tevagy neki az igazi hiába jön vissza ha nem szeret.
Sajnálom, ezen mindenki átesik.
Próbáld meg elengedni.
Sziasztok!
nem ostoba tanacsokra lenne szuksegem hanem segitsegre.
nagyon ketsegbe vagyok esve.. lassan egy honapja szakitott velem a baratom..(1ev 1honap utan) azt mondta lezarta mar az egeszet es nem akar tolem semmit. viszont az az egyetlen egy problema hogy iszonyatosan szeretem szuksegem van ra es hianyzik. nekem o nagyon fontos es nemtalalkoztam senkivel aki ennyit jelentene nekem.. nemtudok tovabb lepni nem tudom elfelejteni nem tudok beletorodni.. nekem o kell nem mas.. mit tegyel h vissza jojjon hozzam? vissza szeretnem kapni mert nekem o az eletem:( segitsetek kerlek
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mit tehetnék még?
- A lányomat veri a barátja, mit tehetnék?
- Mit tehetnék, hogy fogyjak?
- PC Guruk segítsetek, nem boot-ol be a gépem! Mit tehetnék?
- A kicsi éjszakánként még mindig felkel többször is. Mit tehetnék, hogy végigaludja a 9 hónapos kisfiam? Segítsetek !