Segítsetek! Mi lehet a gond? (beszélgetés)
Nagyon fiatalok vagytok még, ennyire eltérő szexuális étvágyra tán nem jó egy életet alapozni.
Nehéz megmondani, mi a normális, talán nincs is olyan, de hogy kettőtöknek mások az igényeitek, az biztos.
Mi lenne, ha kicsit külön töltenétek az időt?
Egy kis szünet után lehet megjön az étvágya, kipiheni magát annyira, amennyire ki akarja, és elkezd hiányolni.
A páromnak egy ideje nagyon alacsony a libidója! (lassan 4 és fél éve vagyunk együtt) Napközben sokat dolgozik, de fizikailag nem annyira megerőltető a munkája. Mindig csak délután/este tudunk találkozni és esetleg összebújni. Ilyenkor ő meg fáradt ahhoz :( Legalábbis mostanában egyre többször volt olyan, hogy nekem lett volna kedvem, de ő azt mondta, hogy fáradt és aludna.
Egyébként 24 éves... Ezért is nem hagy nyugodni a dolog! Létezik, hogy egy 24 éves pasi ennyire ne kívánja a szexet?
Lusta típus az igaz... Nagyon szeret lazulni és pihenni és tévézni és semmit se csinálni... Na de azt se?
Próbáltam már mindent! Megbeszélni, hisztizni, sírni, duzzogni, elcsábítani, mindent! Elmondtam neki, hogy mit érzek és hogy rosszul esik és nem értem. Azt mondta hülye vagyok, nyugodjak meg, mert semmi baj, csak fáradt és olyankor nem kívánja csak az alvást... De nem velem van a baj, hanem vele és hogy nagyon szeret és stb. Azóta már sokszor volt ez téma nálunk és mindig ezeket mondja.
Nem hiszem, hogy megcsal, mert bízok benne, és valóban érzem, hogy szeret, hogy fontos vagyok neki, hogy nem csalna meg. Nagyon bújós, szeretgetős, udvarolós típus.
Ötletek? Normális, hogy ennyire ritkán kívánja? Mit tegyek? Higgyem el neki és fogadjam el, hogy ilyen fiatalon tévénézéssel telnek az estéink, majd alszunk egymás mellett és kész?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Nem értem mi lehet a gond segítsetek!
- 11 hónapos baba egyik napról a másikra nem akar nappal aludni. Mi lehet a gond? Anyukák segítsetek!
- Bp-iek segítsetek! A Vigadó tér környékén van valahol olyan parkoló, ahol egy éjszakára ott lehet hagyni a kocsit gond nélkül?