Segítsetek! Mi lehet a gond? (beszélgetés)
Megtiszteltél,hogy elolvastál.
Sok-sok megértés,türelem amit nyújtanod kell a férjednek.
Az erőszakos "mutatványok,szerepjátékok "csak árthatnak a dolgoknak,a megfelelési kényszer nagyon lehangoló tud lenni, és egy pillanat alatt már este félhat van.
Még megvártam,hogy reagálsz-e.Addig nem töröltem a kedvencekből.
Már elmondtam,ami a véleményem volt.Még egyszer mondom, csak azért kottyantottam bele ,hátha segítek avval,hogy elmondom mi férfiak bizony nagyon nem akarunk orvoshoz menni.Pláne ha ilyen "kényes" témáról van szó.
Egy figyelmes ,megértő asszony sokat tud segíteni.
Sokat beszélgettünk tegnap. Újra elmondta, hogy semmi rosszra ne gondoljak és hogy velem semmi probléma nincs. Azt mondta vele van gond, sok a meló, sokat agyal dolgokon, hogy minden rendben legyen és estére mindig úgy elfárad fizikailag és szellemileg is, hogy minden gondolata csak az alvás körül forog. No meg lusta is és azt mondta jó lenne ha egy kicsit tudna fogyni, el tudna járni mozogni valamit, és fittebb lehetne, mert ez is a gondja, hogy erre sincs ideje és nagyon el van lustulva.
Megígérte, hogy változtatni fog a dolgokon és beállított hozzám este egy üveg borral és csaptunk egy romantikus estét, amikor nem én kezdeményeztem :)))
Szóval megérte a beszélgetés! Remélem tényleg lassan elmúlik majd ez a nehéz időszak a melóhelyén és több szabadideje lesz! Akkor biztos e téren is beáll a változás. Legalábbis nagyon remélem...
Köszönöm, hogy írtál!
Tudom, hogy ilyenkor a nők többségénél az az első gondolat, hogy biztos megcsal, vagy legalábbis már nem szeret és el akar hagyni valaki másért vagy bármi ilyesmi... Nekem is megfordult a fejemben, de hülyeség az esetemben a józan eszem azt súgja. És az anyuja sem kavart be, abban is biztos vagyok, mert szerencsére szeret :D
Jaj nagyon köszönöm, hogy írtál!!!
Komolyan már kezdtem azt hinni, hogy egyedül vagyok ilyen szerencsétlen 22 évesen!
Jó tudni, hogy nem :D
Nagyon köszönöm, hogy írtál!
Kár hogy elmész, elkel egy férfi vélemény, meglátásmód az ilyen témákban!
A "nem hagyom magam meggyőzni" részt azt csak arra értettem, hogy nem hagyom magam meggyőzni, hogy az égvilágon semmi gond nincs, csak mostanság fáradt.
Nem a dokira értettem, hisz az tudom, hogy nagyon kényes téma, és csak legvégső esetben számít opciónak a pasiknál. Nála még nincs nagy gond hála Istennek, csak a kedvét kell meghoznom valahogy :D
Alvatlanságomban véletlenül tévedtem ide.
Ezek alapján én egyértelmüen egy 3-ra gondolnék és az én véleményem teljesen egyezik anonima 36-os hozzászolásával.Lehet,h nem csalt meg de valaki megbolygatta az agyát.Ez még senkinek nem jutott eszébe de az is lehet valamelyik szülő áll a háttérben azok is tudnak ám efajta tüneteket produkálni és a fiukat főleg az anyák nagyon tudják ám befolyásolni.
Valaki azt irta náluk csak havi 6-7 alkalommal van szex.Nem tudom az miért kevés hisz a rendszeres nemi élet heti 2-3 szex.Bár ezt nem lehet számokhoz rogziteni de a havi 7 talán még belefér az átlagba.
"beszélni vele erről, csak most mélyebben és nem fogom hagyni magam meggyőzni"
Még egy véleményt engedj meg,aztán itthagyom ezt a fórumot!
Azt általában kell tudni,és biztos tudjátok is sokan,hogy a férfiak általában szeretnek macsó jelmezben tündökölni.
De ahogy bármilyen orvoshoz kell menni,mondom bármilyen,akkor egy pici nyuszivá válnak.
Ha most a kényes problémákkal kell megküzdeni,mint ez is,írtó keményfejüek tudnak ,(tudunk)lenni.Hiszen a legfélettebb területet kell bolygatni.
Ezt nem úgy olvastam ám!Ilyen vagyok én is.(((
És segítőszándékkal vallom be.
Tehát ,ha leültök beszélgetni ,először csak óvatosan ,aztán érvként be kell vetni ,bele a szemébe:Mit gondolsz, nekem milyen megalázó a nőgyógyásznál egy hülye magas akármmin szétterpeszteni a lábam általában férfi orvos előtt!?
Ezt többször kell majd megismételni és karon fogni, elvinni ,nem elküldeni!
Hát viszont ha tényleg volt már sokszor ilyen csábítás nemtudom mennyire tudjátok még így elintézni.mert abban igazatok van,hogy nem lehet mindig újítani,és nem lehet mindig a nőnek kezdeményezni.az nagyon nagyon rossz...néha a nő kezdeményez az izgalmas,de állandóan..az a szerencsés,akinek a párja ilyen,hogy állandóan kezdeményez,még akár 10 év után is.:)
de sajnos ez télleg pasitól is függ:(
remélem azért megtudjátok oldani,a szakításom miatt ne sajnálkozz,én azthiszem jól jártam:)
és Ő is.már nem volt olyan mint régen:)
Szegény,azért ez eléggé vacak érzés lehet.
Szerintem valami van a háttérben amit nem mond el.
Nem tudom elképzelni,hogy egy 4 éves kapcsolat elunt lehet.Én még több mint 10 év után sem tudok sosem kezdeményezni,mert a férjem mindig megelőz...
Habár nálunk én vagyok úgy,hogy néha sok.
Én is ettől tartok.
Figyelem a jeleket nagyon, de megcsalásra utaló jel nincs szerencsére.
De, lehet. Én is gondoltam arra, hogy túl megszokott lett, túl monoton még régebb és újítottam egy kicsit. Nagyon tetszett neki. Na de mint minden újdonság, az is elmúlt...
Most is újítanék, de az az igazság, hogy kicsit belefáradtam! Vágyom már arra, hogy ő kezdeményezzen, hogy "úgy" nézzen rám, mint akit mentem leteperne, mint akit iszonyatosan kíván, és persze teperjen is le... Szóval hogy ezért nem fognék most újításba, mert az megint csak azt jelentené, hogy én kezdeményezzek...megint...
Az biztos, hogy szakemberhez rohanni nem fog, mivel már felvetődött a téma, de nem akar hallani róla...
Női praktikákat már sokszor és sokat bevetettem, már sokféleképpen okoztam neki meglepetést, kényeztettem stb. Mostanában is nem azt kell elképzelni, hogy karba tett kézzel vártam mellette, hogy na vajon ma lesz valami vagy sem! Hanem hozzá bújtam, öleltem, pusziltam, simogattam, szenvedélyesen csókoltam stb. Neki viszont nem igazán felelt meg ez sem... Mikor a cicijét izgattam, az csiklott, mikor szenvedélyesen csókoltam, ő nem igazán viszonozta csak apró semmilyen csókokkal, és gyorsan jött a mondat: "Jó éjszakát, szép álmokat."...
Egy egészséges fiatal férfi ilyesmire sohasem fáradt,még évek múltán sem.A háttérben nem ez húzódik,lehet potenciális problémák vagy akkár mennyire is nem rá vall,lehet egy harmadik,azért ezt se zárjuk ki már a legelején.
Le kell ülni beszélgetni őszintén,és titokban nagyon figyelni a jeleket.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Nem értem mi lehet a gond segítsetek!
- 11 hónapos baba egyik napról a másikra nem akar nappal aludni. Mi lehet a gond? Anyukák segítsetek!
- Bp-iek segítsetek! A Vigadó tér környékén van valahol olyan parkoló, ahol egy éjszakára ott lehet hagyni a kocsit gond nélkül?