Segítsen, aki használ taposógépet! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék. (beszélgetés)
Carmens! moncsicsi83, acska!!!
Egy képet nem tennétek fel a kedvemért? Sokkal jobb lenne úgy "beszélgetni" ha tudom hogy kihez szólok :)
Nekem van a naplómban is régi is meg újabb is.
Nagyon frisset nem tudok, a lányom magával vitte a fényképező gépet az apjához, majd augusztus közepén szándékozik hazajönni, akkor csinálunk újakat, csak sikerüljön még egy kicsit belehúznom :)
Szia! Nagyon jól esik, hogy én vagyok az, aki erőt ad Neked! Kitartás, lemegy még az a kicsi, nekem is állt a súlyom, aztán bekeményítettem, és most szerencsére, csak el ne kiabáljam, megint megy lefelé. Már nekem sincs messze a célom, de ha el lazsálnám most, akkor csak felfelé menne tudom.
Ügyes vagy, én büszke vagyok Rád! Csak így tovább!!!
Hasonlo nalam is a helyzet. Szuszy erot ad azzal, hogy megmutatta lehetseges elerni amit szeretnenk, kitartassal es kemeny tornaval, dietaval.
Vezetek egy naplot amibe leirom, hogy miket eszek es lelkiismeret furdalasom van ha tobbet eszek, mert azt bele kell irni.
Ha nem tornazok akkor meg be kell rola szamolni, es nem jobb ha azt irjuk, hogy tornaztam masfel orat, minthogy kisebb nagyobb kifogasoakat talajunk, ami miatt ne tudjunk tornazni. A lelkunk meleyn mi is tudjuk, hogy nem igaz.
Jó is, hogy erőt adunk egymásnak. Nekem is Szuszy ad erőt ahhoz, hogy folytassam. Neki már olyan szépen sikerült a dolog, akkor nekem, nekünk is fog. Csak sok sok kitartás kell! :)
Hajrá csajok!
Igen, láttam a képeken, hogy rajtad nagyon látványos a változás :)
Őszintén gratulálok, ez nem semmi teljesítmény, de olvastam, hogy kőkeményen meg is dolgozol érte :)
Megmondom őszintén köszönettel tartozom Neked ezért, mert erőt ad ahhoz, hogy én is elérhetem a célomat (a formásabb, feszesebb alakot). Így talán könnyebb minden nap elővennem a taposót, súlyzókat és a polifómot. :)
Nekem is volt hasonló emlékezetes élményem a buszon, csak az illető csajszi valóban vékonyabb volt, mint én :(
(és hozzáteszem nem nagyon volt rajtam akkor sem fölösleg, max 3 kiló, csak családi örökségem anyai ágról a széles csípő, amit nehezen tudok elfogadni, de muszály vele megbarátkoznom)
Hétfőn csak 30 perc taposás volt súlyzókkal, kedden pihi, tegnap 30 perc taposás súlyzókkal és utána 20 perc torna (de nem olyan intenzív a nagy meleg miatt :(). Ma szerintem elmarad az edzés, mert elhatároztam, hogy elmegyek strandra (egyedül).
Ha nem lesz tele nagyon a medence, még úszni is fogok tudni :)
Ha nem, akkor ma is pihi, és holnap folyt. köv. :)
(megjegyzem, én nem fogyás miatt csinálom /bár éppen lemehetne még egy-két kilócska/ hanem a "pihe-puha lágyság" miatt, ami a testemet fedi :))
Szia Nyuszilány, megkerültél? :)
A bringázást én is szeretem melegben, mert ott tényleg mozog a levegő. Igaz 2-3 km után már a vizet kívánom -ezért egy palackkal mindig van nálam- de sebaj, iszok és megyek tovább!
Ez a hét milyen? Mostmár tudsz tornázni? A vacsikat ugyebár le kell dolgozni?:) Nekem mindig lelkifurdalásom volt ha este ettem, de mostmár nincs, mert általában gyümit eszek este. Sokak szerint azt nem kéne, de szeretem, ezért inkább azt mint valami pizzaféleséget.
A fél óra edzés is nagyon klassz, csak rendszeresen kell csinálni :)
Ugyes vagy. Jo neha kipihenni magad,igaz nem valami virus miatt. Orulok, hogy jobban vagy, es, hogy megnott az onbizalmad.
Nekem epp most ment le, egy elarusitono mondta, hogy nagyon szeles a csipom es nagyobb szamu pizsamat ad. :( Kihagyhatta volna a csipos dolgot....
Visszatértem :)
Múlt héten nem tudtam edzeni, mert elkapott egy vírus, és iszonyat legyengültem. :( Mindössze hétfőn volt egy 20 perces stepper-próbálkozásom.
Tegnap viszont újult erővel ráálltam, lenyomtam 30 percet (súlyzókkal), utána 20 perc torna (picit hasra, picit fenékre, a két kritikus pontomra :)).
És ma már sokkal jobban érzem magam.
Mintha már legalábbis bomba alakom lenne :D
(Csak a tükörbe nem kell belenézni :D)
Szerintem az!!!!
MAi torna: 3 ora seta aztan taposas fel ora es valami dvd-re, amibe feltetlen lesz has is,meg edontom melyikre, lehet BA Vitalitas lesz.
Az nagyon jó, én is szeretem, de tegnap este megelégedtem a 20 percessel is :)
Előtte 2 óra bicaj, aztán Réka, aztán Norbi, aztán súlyzózás, aztán lábgyakorlatok, mindez közel 4 óra volt, 8-kor indultam bicajozni, 10-kor haza, átöltöztem, aztán majdnem 2 óra a fenti torna. Éjfél előtt néhány perccel végeztem. :)
Ma: 3 óra bicajozás, 2,5 óra kapálás :) Ja, és a pasim is itt volt délben, az is jó kalóriaégetés :):):)
További ajánlott fórumok:
- Van olyan, aki rendszeresen használt-használ taposógépet? Ki mennyit fogyott tőle és mely testrészekre hat inkább?
- Mályva tea mellékhatásai hosszútávú használatkor?Aki tud, segitsen!
- Aki használ operát, kérem segítsen! Hogyan tudom törölni a bemásolt linkeket?
- Brother fax-T94 használati kézikönyvet keresek. Aki tudja, hol találom kérem segítsen.
- Ki használ pg53 mikroszkópot? Segítsen!
- Sziasztok! Aki combi magnetront hasznal legyszi segitsen!