Segítsen, aki használ taposógépet! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék. (beszélgetés)
Sziasztok!
Hamarosan már vágyni fogsz rá hogy mikor csinálhatod :o)
Megnéztem neten hogy milyet vettél mert olvasom amit irsz hogy hallani a levegő áramlást,én meg csak lesek hogy miről írsz,hirtelen azt hittem Twist Steppert vettél :-)
Meg volt az első edzésem. Az 1-es fokozaton. Igaz csak 20 perc. De nagyon durván megizzadtam. Tetszik. Meg kell szokni, mert az egyensúlyozással még vannak problémák. De gondolom idővel menni fog. A gumikötelet még nem használom, majd később ha már ügyesebb leszek.
Tegnap kicsit csalódott voltam, hogy ez nem is olyan halk, mint azt írták, mert a levegő áramlást hallani, de ma tévézés közben fel sem tűnt.
Udv a csapatban carmens! Kitartassal mindent el lehet erni. Sok sikert a fogyasban.
Mire jo a citromos viz? Kifejti nekem valaki?
Sziasztok!
Nekem is van otthon taposóm, illetve mini stepper, az alap kategóriából.
Nagyon szeretem, de szegény már egy ideje csak porosodik.
Úgy gondoltam, hogy nem használ semmit.
De ahogy olvasom a hozzászólásokat, igenis használ, csak kitartás kell hozzá.
Elhatároztam, hogy ettől a héttől nekem is diéta és mozgás.
Olyan nehéz lesz újra elkezdeni (legutóbb tavaly tornáztam, aztán abbamaradt). :(
Szuszy őszintén gratulálok!
Bátorkodtam megnézni a képeid a hozzászólásaid után.
Az eredmény teljesen lenyűgöző. :)
Mindezt otthoni tornával és diétával érted el?
Citrom-levet én is iszom, de csak simán, higítás nélkül, és utána a víz.
Próbáltam úgy is, hogy higítom vízzel, de nem tudtam meginni :(
Így viszont csak gyorsan lecsúszik és semmi gond :)
És tényleg jó lugosító :)
Én a teát iszom citromlével, a vizet még nem próbáltam. Gondoltam előtte megkérdezlek Téged, hogy mi újság e téren!
A gélről a beszámolót majd várom. Kíváncsi vagyok rá, hogy segít e, mert ha igen, lehet én is veszek kipróbálásra!
Megszereztem a taposógépemet. Air climber.
Azért választottam, mert erre azt mondták halk. Hát....Na mindegy majd megszokom, nem olyan vészes.
Ma csak kipróbáltam, holnap fogom igazán tesztelni.
Szia! Én megint olyan vagyok mint egy hordó, a lábaim, a hasam, szörnyű.
Ma hallottam egy "ice gél" nevű dologról, talán ez segíthet, reggel kell bekenni a lábat, meg ami dúzzad, és lehet hogy jó. Azt mondták akik ezt a tanácsot adták, hogy pang a nyirokrendszer, ezért van bennem víz, de ki tudja. Már nem tudom mi lenne jó. Én hétfőn veszek ilyen zselét, meglátom segít -e, majd beszámolok róla. Fodrászkellékesnél lehet kapni, kipróbálom, hátha...
A cica dolog tetszik :)
A teákat mindig naturon iszom. A citromos vizet nem tudom mennyi idő alatt szoktam meg, nekem ízlik, szeretem, nem gond. Most úgy csinálom, hogy egy másfél literes vízbe teszek 2-3 citrom levét, és iszom. Ezelőtt egy pohár vízbe tettem fél citrom levét. Simán lehúzom és kész :)
Te nem szereted? Vagy nem iszod? Egyébként a citrom lúgosit, tehát semmi gyomorpanasz meg ilyesmi.
Hát sajnos még én sem találtam rá semmi megoldást. Tegnap már anyuval azon nevettünk, hogy annyira fel vagyok vizesedve, hogy a macsekom ráállt a combomra és vagy 5-10 percig meglátszottak a kis mancsai :) Pedig arányla kis termetű, kis súlyú macska :)
A teákat te natúran iszod? A citromos vizet mennyi idő alatt szoktad meg? Nem csinál savat?
Köszi, de mai kaja: délelőtt: 5 db szilva
ebéd: natur fehér rizs, só nélkül, de legalább puha volt :)
du: 1 db őszibarack
vacsi: cézársali, hús nélkül.
Ittam: 2 l citromos ásv. vizet, 1 csésze csalántea, 1 csésze aranyvesszőfű tea.
Segítünk egymásnak, amiben tudunk, ezért vagyunk :)
Na majd várom a beszámolót! :)
De jó hogy tudtok segíteni nekem ebben a fontos témában. :)
Akkor majd beszámolok, ha megvettem.
Szióóóó!
Én is így vagyok vele, vizesedek felfelé, de nagyon. Pl gyüminap volt tegnap és hiába ettem a sok gyümölcsöt, ittam a sok vizet, ananászlevet szinte nem is kellett mennem wc-re
Az én hasam is nagy most, a lábaim viszont annyira nem vizesednek. Szerintem az időjárás is belesegít ebbe, mert én sósat nem ettem mostanában és az köti meg a vizet...
Helló Ügyeskék!
Én nem tudok tornázni napok óta, sajnos minden nap bedagad a lábam, térdtől lefelé a lábujjamig.
Nem tudom mi a fenét csinálja, már voltam orvosnál, semmi, azt mondta csak víz, szorító harisnya, de egyre rosszabb. A legrosszabb az egészben, hogy olyan daginak érzem most magam :(
Iszom a csalánteát, rengeteg vizet, citromos vizet, dinnyét ettem jó sokat, és alig kell wc-re mennem, pedig ennyi létyótól egész napon keresztül pisilhetnék akár, de nem :(
Alig eszek, csak iszok mégis olyan a hasam, mintha megettem volna egy malacot. Ez is lehet a víztől? A fenébe....
Meg kell olajozni ha nyikorog.
Nálam is volt már,azt hittem idegbajt kapok :-O
Nekem csak a sima stepper állíthatós,az végülis arra jó hogy ha fogyni akarsz akkor könnyűre állítod és taposhatod kifulladásig :) nekem nem fontos.
Köszönöm, hogy segítetek. Akkor bátran meg veszem( remélhetőleg hétvégén) a stepperemet. Ez ügyben még mindig nem döntöttem mert közben néztem én is a dechatlonos rózsaszínt. Fontos hogy állítható legyen a nehézségi fok?
Olvasok olyanokat is, hogy ezek a stepperek előbb útübb nyikorognak is. Hát az nem lenne jó, mert akkor használnám amikor alszik a gyerek.
További ajánlott fórumok:
- Van olyan, aki rendszeresen használt-használ taposógépet? Ki mennyit fogyott tőle és mely testrészekre hat inkább?
- Mályva tea mellékhatásai hosszútávú használatkor?Aki tud, segitsen!
- Aki használ operát, kérem segítsen! Hogyan tudom törölni a bemásolt linkeket?
- Brother fax-T94 használati kézikönyvet keresek. Aki tudja, hol találom kérem segítsen.
- Ki használ pg53 mikroszkópot? Segítsen!
- Sziasztok! Aki combi magnetront hasznal legyszi segitsen!