Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Segítsen, aki használ taposógépet! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék. fórum

Segítsen, aki használ taposógépet! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék. (beszélgetés)

160. moncsicsi83 (válaszként erre: 156. - Carmens)
2009. júl. 6. 19:00
Szia! Üdvözlünk a szteppelők csapatában :) Tényleg ha kitartóan csinálod használ! Sok sikert hozzá!
159. Csigusz 79 (válaszként erre: 158. - Márkbaba)
2009. júl. 6. 18:26

Sziasztok!

Hamarosan már vágyni fogsz rá hogy mikor csinálhatod :o)

Megnéztem neten hogy milyet vettél mert olvasom amit irsz hogy hallani a levegő áramlást,én meg csak lesek hogy miről írsz,hirtelen azt hittem Twist Steppert vettél :-)

158. Márkbaba (válaszként erre: 154. - Moncsicsi83)
2009. júl. 6. 17:00

Meg volt az első edzésem. Az 1-es fokozaton. Igaz csak 20 perc. De nagyon durván megizzadtam. Tetszik. Meg kell szokni, mert az egyensúlyozással még vannak problémák. De gondolom idővel menni fog. A gumikötelet még nem használom, majd később ha már ügyesebb leszek.

Tegnap kicsit csalódott voltam, hogy ez nem is olyan halk, mint azt írták, mert a levegő áramlást hallani, de ma tévézés közben fel sem tűnt.

2009. júl. 6. 12:27

Udv a csapatban carmens! Kitartassal mindent el lehet erni. Sok sikert a fogyasban.

Mire jo a citromos viz? Kifejti nekem valaki?

156. carmens
2009. júl. 6. 11:11

Sziasztok!

Nekem is van otthon taposóm, illetve mini stepper, az alap kategóriából.

Nagyon szeretem, de szegény már egy ideje csak porosodik.

Úgy gondoltam, hogy nem használ semmit.

De ahogy olvasom a hozzászólásokat, igenis használ, csak kitartás kell hozzá.

Elhatároztam, hogy ettől a héttől nekem is diéta és mozgás.

Olyan nehéz lesz újra elkezdeni (legutóbb tavaly tornáztam, aztán abbamaradt). :(

Szuszy őszintén gratulálok!

Bátorkodtam megnézni a képeid a hozzászólásaid után.

Az eredmény teljesen lenyűgöző. :)

Mindezt otthoni tornával és diétával érted el?

Citrom-levet én is iszom, de csak simán, higítás nélkül, és utána a víz.

Próbáltam úgy is, hogy higítom vízzel, de nem tudtam meginni :(

Így viszont csak gyorsan lecsúszik és semmi gond :)

És tényleg jó lugosító :)

155. Csigusz 79 (válaszként erre: 152. - Márkbaba)
2009. júl. 5. 20:55
Sok sikert majd írd meg hogy tetszik :)
154. moncsicsi83 (válaszként erre: 152. - Márkbaba)
2009. júl. 5. 20:45
Ezt nem is ismertem, nem rossz -gyorsan rákerestem-. Majd számolj be róla, hogy milyen. Remélem szeretni fogod és használni is fog! Várom majd a beszámolót! :)
153. moncsicsi83 (válaszként erre: 151. - Szuszy)
2009. júl. 5. 20:43

Én a teát iszom citromlével, a vizet még nem próbáltam. Gondoltam előtte megkérdezlek Téged, hogy mi újság e téren!

A gélről a beszámolót majd várom. Kíváncsi vagyok rá, hogy segít e, mert ha igen, lehet én is veszek kipróbálásra!

2009. júl. 5. 20:32

Megszereztem a taposógépemet. Air climber.

Azért választottam, mert erre azt mondták halk. Hát....Na mindegy majd megszokom, nem olyan vészes.

Ma csak kipróbáltam, holnap fogom igazán tesztelni.

151. Szuszy (válaszként erre: 150. - Moncsicsi83)
2009. júl. 5. 00:34

Szia! Én megint olyan vagyok mint egy hordó, a lábaim, a hasam, szörnyű.

Ma hallottam egy "ice gél" nevű dologról, talán ez segíthet, reggel kell bekenni a lábat, meg ami dúzzad, és lehet hogy jó. Azt mondták akik ezt a tanácsot adták, hogy pang a nyirokrendszer, ezért van bennem víz, de ki tudja. Már nem tudom mi lenne jó. Én hétfőn veszek ilyen zselét, meglátom segít -e, majd beszámolok róla. Fodrászkellékesnél lehet kapni, kipróbálom, hátha...

A cica dolog tetszik :)

A teákat mindig naturon iszom. A citromos vizet nem tudom mennyi idő alatt szoktam meg, nekem ízlik, szeretem, nem gond. Most úgy csinálom, hogy egy másfél literes vízbe teszek 2-3 citrom levét, és iszom. Ezelőtt egy pohár vízbe tettem fél citrom levét. Simán lehúzom és kész :)

Te nem szereted? Vagy nem iszod? Egyébként a citrom lúgosit, tehát semmi gyomorpanasz meg ilyesmi.

150. moncsicsi83 (válaszként erre: 149. - Szuszy)
2009. júl. 4. 09:38

Hát sajnos még én sem találtam rá semmi megoldást. Tegnap már anyuval azon nevettünk, hogy annyira fel vagyok vizesedve, hogy a macsekom ráállt a combomra és vagy 5-10 percig meglátszottak a kis mancsai :) Pedig arányla kis termetű, kis súlyú macska :)

A teákat te natúran iszod? A citromos vizet mennyi idő alatt szoktad meg? Nem csinál savat?

149. Szuszy (válaszként erre: 145. - Moncsicsi83)
2009. júl. 4. 00:46
Szerintem is a meleg a bűnös, csak az a baj, hogy megoldás nem nagyon akad sajnos.
148. Szuszy (válaszként erre: 144. - Pacalpörkölt)
2009. júl. 4. 00:44

Köszi, de mai kaja: délelőtt: 5 db szilva

ebéd: natur fehér rizs, só nélkül, de legalább puha volt :)

du: 1 db őszibarack

vacsi: cézársali, hús nélkül.

Ittam: 2 l citromos ásv. vizet, 1 csésze csalántea, 1 csésze aranyvesszőfű tea.

147. moncsicsi83 (válaszként erre: 146. - Márkbaba)
2009. júl. 3. 18:45

Segítünk egymásnak, amiben tudunk, ezért vagyunk :)

Na majd várom a beszámolót! :)

146. Márkbaba (válaszként erre: 142. - Moncsicsi83)
2009. júl. 3. 14:04

De jó hogy tudtok segíteni nekem ebben a fontos témában. :)

Akkor majd beszámolok, ha megvettem.

145. moncsicsi83 (válaszként erre: 143. - Szuszy)
2009. júl. 2. 23:49

Szióóóó!

Én is így vagyok vele, vizesedek felfelé, de nagyon. Pl gyüminap volt tegnap és hiába ettem a sok gyümölcsöt, ittam a sok vizet, ananászlevet szinte nem is kellett mennem wc-re

Az én hasam is nagy most, a lábaim viszont annyira nem vizesednek. Szerintem az időjárás is belesegít ebbe, mert én sósat nem ettem mostanában és az köti meg a vizet...

144. Pacalpörkölt (válaszként erre: 143. - Szuszy)
2009. júl. 2. 23:40
Ne feledd! A só leköti a szervezetbe a vizet! Sómentes kaja.De az is szegényes legyen egy darabig.
143. Szuszy
2009. júl. 2. 22:43

Helló Ügyeskék!

Én nem tudok tornázni napok óta, sajnos minden nap bedagad a lábam, térdtől lefelé a lábujjamig.

Nem tudom mi a fenét csinálja, már voltam orvosnál, semmi, azt mondta csak víz, szorító harisnya, de egyre rosszabb. A legrosszabb az egészben, hogy olyan daginak érzem most magam :(

Iszom a csalánteát, rengeteg vizet, citromos vizet, dinnyét ettem jó sokat, és alig kell wc-re mennem, pedig ennyi létyótól egész napon keresztül pisilhetnék akár, de nem :(

Alig eszek, csak iszok mégis olyan a hasam, mintha megettem volna egy malacot. Ez is lehet a víztől? A fenébe....

142. moncsicsi83 (válaszként erre: 134. - Márkbaba)
2009. júl. 2. 21:23
Nekem az a Dechatlonos rózsaszín van. Én szeretem nagyon. Nekem most -bő fél év használat után- kezdett el nyikorogni egy kicsit, de párom megoldotta valami spray-el és csendesebb, mint újkorában. Szerintem ez a rózsaszín nem állíthatós, vagyis eddig én nem néztem, de szerintem nem szükséges. Vagyis nekem nem hiányzik... Jó ez így is. Taposok, izzadok, formálódok és ez a lényeg!
141. Csigusz 79 (válaszként erre: 140. - 1fdcfbed41)
2009. júl. 2. 14:58
Így igaz,aki a mérleget sasolja mindig az az elején csalódhat is ha esetleg többet mutat a mérleg,csak a tükröt meg a mérőszalagot szabad használni :o)
140. 1fdcfbed41 (válaszként erre: 138. - A9338a7669)
2009. júl. 2. 14:54
A centiben valo fogyas is jo. Elvegre nem az a lenyeg, hogy mennyit mutat a merleg, hanem, hogy mutatunk, milyen az alakunk.
139. Csigusz 79 (válaszként erre: 134. - Márkbaba)
2009. júl. 2. 14:25

Meg kell olajozni ha nyikorog.

Nálam is volt már,azt hittem idegbajt kapok :-O

Nekem csak a sima stepper állíthatós,az végülis arra jó hogy ha fogyni akarsz akkor könnyűre állítod és taposhatod kifulladásig :) nekem nem fontos.

138. a9338a7669 (válaszként erre: 118. - 1fdcfbed41)
2009. júl. 2. 14:19
Köszi. Kilóban még jó lenne, ha 4-5 lemenne, de ez olyan messzinek tűnik :S Főleg, hogy úgy veszem észre, hogy inkább centiben mérhető a változás még csak. De nem adom fel! :)
137. 1fdcfbed41 (válaszként erre: 134. - Márkbaba)
2009. júl. 2. 12:18
Az enyem is nyikorog, de ontok egy pici olajat a csavarhoz es akkor elhallgat.
2009. júl. 2. 11:33
Hervisben kipróbáltam egyet. De szörnyű volt. Recsegett-ropogott.
135. 1e8f358d6a (válaszként erre: 134. - Márkbaba)
2009. júl. 2. 11:30
az enyém már két használat után picit nyikorog, illetve nem is nyikorgásnak mondanám, csupán lehet hallani, ahogy a rugók mozognak. :)
2009. júl. 2. 11:30

Köszönöm, hogy segítetek. Akkor bátran meg veszem( remélhetőleg hétvégén) a stepperemet. Ez ügyben még mindig nem döntöttem mert közben néztem én is a dechatlonos rózsaszínt. Fontos hogy állítható legyen a nehézségi fok?

Olvasok olyanokat is, hogy ezek a stepperek előbb útübb nyikorognak is. Hát az nem lenne jó, mert akkor használnám amikor alszik a gyerek.

133. moncsicsi83 (válaszként erre: 132. - Csigusz 79)
2009. júl. 1. 20:47
pontosan ;)
132. Csigusz 79 (válaszként erre: 131. - Moncsicsi83)
2009. júl. 1. 20:01
Nekem már elég régóta ropog,felőlem,csak ne fáljon!
131. moncsicsi83 (válaszként erre: 130. - Csigusz 79)
2009. júl. 1. 19:17
Na a ropogás nálam is alap hangszerelés :D Még bringázás közben is azt hallom hogy ropog, kattog. De nekem a sport abbahagyása óta van ez, nem tudtam vele mit csinálni...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook