Segítsen, aki használ taposógépet! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék. (beszélgetés)
Remélem ma összejön a taposás, már nagyon vágyom rá, de tervezek még 20 perc popsi-csípőt, meg 20 perc hasizmot is, meglátjuk mi sül ki belőle:) Ma csak 7-ig kell dolgoznom :)
Hajrá csajok!
Helló!
Hát.. a taposás még mindig elmaradt, ugyanis mind a két este, tegnap is és ma is csak este 9-kor tudtam elkezdeni tornázni, ezért már nem mertem elővenni, mivel elég jó kis nyikorgós hangja van, a szomszédban meg elég kicsi a gyerek. Ezért csak Rékáztam, tegnap 20 + 30 perc, +bicaj tegnap 95 perc, 25 km. Ma szintén bicaj, 34 perc 9 km + 40 perc Réka- ha holnap sikerül 7-re hazaérnem, nekiállok taposni, mert már nagyon hiányzik.
Látom Te a görkorit imádod, én meg így vagyok a bicajjal:)
Én is boldog születésnapot kívánok!
Kívánom, hogy teljesüljön minden álmod:)
A C S K A !!!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED !!!
sZERINTEM BOLDOG EZ A NAP, HISZEN SIKERÜLT FOGYNOD, ÉS EZ MÁR FELDOBOTT!!! Gratulálok !!! Puszika!
Köszi szépen,aranyos vagy! Egyébként lehet, hogy a taposás az megy, de például Rékából annyira ritkán tudok végigcsinálni 20 percet, hogy az már szégyen..:$:D Irigyellek is miatta, hogy te még x idő taposás után még azt is bírod! Én ehhez gratulálok Neked!;) A görkori meg azért nem olyan nagy szám, mert azt meg imádom!!(L)
Jó tornázást és munkát! Majd írj, hogy ment a taposás! Este még jövök!!
Van pulzusszámláló is, nem mondod hogy nem tudtad?? :) Amúgy a pulzust megtudod nézni, ha a legnagyobb intenzitással tornázol, leállsz, a nyaki artérián ki tudod tapintani, és könnyedén ki tudod számolni, ha úgy számolod hogy csak 10 mp-ig, és ezt megszorzod hattal, úgy meglesz az 1 perc, így tudni fogod milyen pulzusszámmal tornázol.
Azért elég 10 másodpercig, mert utána lelassul a pulzus, amint leállsz a tornával, de ennyi idő alatt még nem tud annyira lelassulni, hogy ne tudnád kiszámolni.
Próbáld ki:)
Szép napot mindenkinek, megyek a dolgimba:):)
Hűha, ez nem semmi, ennyi taposás, hé még rajtam is túltettél :::)))))))
Gratulálok, nagyon ügyes vagy, másnak eszébe sem jutna nyaralás alatt ennyit mozogni!
Én most nem tapostam megint, csak bicajoztam, meg Rékáztam, de ez is jólesett, jövőhéttől belehúzok a taposásba, legalább napi 3000 lépést tervezek, de akkor már annyira belejövök, hogy 5000-ig nem tudom abbahagyni, de lehet megpróbálom a Tiedet megdönteni:)
Sziasztok!! Haza érkeztem!:D Nyaralni voltam és nagyon jó volt. És nem álltam le a mozgással! Majdnem minden nap görkorcsolyáztam min. fél órát (talán két nap maradt ki) és egyik nap 45 km-et legörkoriztam úgy hogy elvileg biciklitúra volt!:D Ma este meg lenyomtam kicsivel több mint 100 perc taposást (7200lépés,1000kcal). Bár van is miért..ANNYIT ettem..:S Na mindegy majd letaposom!;)
Jóéjt Mindenkinek! És mozgásra fel holnap;)
Pulzusszámláló? Olyan is van? Basszus nekem sok mindent be kell majd szerezni... Kivétel, ha azon a kalória számlálóson, amit szeretnék venni,van ilyen...
Én nem tudom, hogy mennyi lehet a pulzusom, de most már kíváncsi lettem rá...
Jah a címeket köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Van olyan, aki rendszeresen használt-használ taposógépet? Ki mennyit fogyott tőle és mely testrészekre hat inkább?
- Mályva tea mellékhatásai hosszútávú használatkor?Aki tud, segitsen!
- Aki használ operát, kérem segítsen! Hogyan tudom törölni a bemásolt linkeket?
- Brother fax-T94 használati kézikönyvet keresek. Aki tudja, hol találom kérem segítsen.
- Ki használ pg53 mikroszkópot? Segítsen!
- Sziasztok! Aki combi magnetront hasznal legyszi segitsen!