Segítség, terhes vagyok....a 3. gyermekkel (beszélgetés)
Sziasztok. Megnéznétek kérlek a képeim között a terhes tesztemet?
3. Baba lenne. 1 hete késik...
Gratulálok én is! Talán még könnyebb 3-mal, mint 2-vel! Én olyan boldog lettem, amikor megszületett a 3. fiam! (Nagyon pici korkülönbséggel születtek mindhárman.) :)
Persze vannak nehéz időszakok, de nem nehezebb, mint kettővel. :)
Szia!
Ikreim majdnem 2 évesek lesznek mire érkezik a kistesó! Igaz nálad még kisebb lesz a korkülönbség, de meg lehet oldani! Ne a problémákkal foglalkozz, örülj minden precnek, amíg velük lehetsz. Hamar össze kell hangolni a napirendjüket, ne idegeskedj, ha laza vagy, minden könnyebben megy majd. Csak pozitívan! :)
Először is gratulálok neked!
Nem lesz leányálom az eleje,de idővel sokkal könnyebb lesz..együtt majd felnőnek..
30éves vagyok,nekem is 3 gyerekem van,egy 5éves,egy 3éves,és egy kétéves.
Nekem a mérföldkő minden gyereknél a 6hónap,majd az egy év...onnan már sokkal könnyebb!
Sok sikert,jó egészséget nektek!
Nekem is 2, de én azt hiszem, hogy egyre voltam beállítva...:D
Főleg, hogy a nagyobbal mindig minden simán ment, a kicsi meg (8 hónapos), egy hurrikán..:D
Szereintem csak az egy és a kettő között van nagy különbség. A kettő és a három között már nem nagyon.
Nézd a jó oldalát, nagycsaládokok lesztek és kaptok egy csomó kedvezményt. Bár nem minden autóba fél el hátul három gyerekülés :P
Nekem három van, 3,7,9 évesek. Nem egyszerű, de nem bántam meg.
Sok boldogságot és türelmet kívánok hozzájuk.
Elvezd az adott helyzet elonyeit!
Mindig a jora gondolni, orulni.
Ami meg nem az, elmulik.
Tudod: ha kaptal citromot, onts hozza tequilat vagy szaraz Martinit...
Padlora kerultel?
Fekudj hanyatt es csodald a csillagokat!
És?
Most már nem mindegy? Megfogant.
Könnyű úgy ítélni meg valakit, hogy fogalmad sincsen az életéről.
Nem abortuszon gondolkozik, csak meg van kicsit ijedve.
Ne aggodj elore!
Mindig csak a mai napot kell tulelni.
Attol nem lesz jobb, hogy hetfon aggodsz a keddert meg a szerdaert.
:) Tavaly ilyenkor voltam ebben a helyzetben, 2 szép gyerek és pozitív teszt. Totál megijedtem. Most itt szuszog a kiságyban a 3 hónapos gyönyörű kislányom és olyan, de olyan boldog vagyok!
Gratulálok!
Rohadt nehéz lesz...:)
A napokban gyerekzsúr volt nálunk, enyém+2 másik, és amikor elmentek, pakoltam a játékokat össze, mondom a férjemnek, mi lenne, ha 3 gyerekünk lenne?
Én nem bírnám, az tuti, de neked sok erőt kívánok, legyenek okosak, egészségesek, boldogak!! :)
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Terhes vagyok segítség?
- Gyesen vagyok asztmás gyermekkel, be lehet regisztráltatnom magam a munkanélkülibe?