Segitség bármiben (beszélgetés)
szia én adnék hozzá 1 csomag müzlit. a banánt meg karikázd fel ezigy nagyon finom és egyszerü is nagyon:)
Na megint kérdeznék :) Ötleteket várok....Ti, hogy készítenétek el a következőt: Banán, méz és dió....Még esetleg lehet valami hozzá (ha van itthon) :)
Várom az ötleteket!
irt ide ebbe a fórumba 1 kalapka nevezetü felhasználó... ki tudna neki segiteni valamiben is?
Én nemm szoktam olajat önteni alá, nert úgyis megszurkálom, abból meg sül ki annyi. 40 perc kb-
Köszi, meg volt :)
Új kérdésem lenne :)
A hurkát mennyi ideig kell sütni? Gáztűzhelyem van, hányasra tekerjem? Illetve egy pici olaj kell alá igaz? :)
Köszönöm a segítséget! :)
Hagyma felkarikázva, saláta, paradicsom, nem tudom milyen zöldség van még otthon, de ha mondjuk van ubi, akkor azt is dobhatsz bele, plusz a virsli, a tetejére meg egy kis fűszerezett joghurt, és kész is:)
Igen natúr :)
Salátára mire gondoltál ? :)
Kolbászos, tejfölös melegszendvics, vagy valami jó kis saláta, megfőzöd hozzá a virslit, és belekarikázod. Hamar készen van, és fincsi:)
A joghurtból meg tudsz hozzá öntetet csinálni, már ha natúr:p
A főzőtejszín meddig jó felbontva?
Illetve ötlet vacsira? valami melegszendvics? Vagy valami.....még én se tudom :) Van itthon virsli kolbász szalonna, kenyér, zöldség: saláta, paradicsom, hagyma, ilyenek...... Na? :) Jah meg tejföl, tejszín, joghurt.....
szia kalapka szerintem biztos van valaki aki tudna neked segiteni, a mai világba már nemszabad kölcsönkérni mert vagy étvernek vagy oriási kamatot raknak rá amit életed végéig fizethetsz.
sziasztok nekem nem kérdésbe lenne szükségem segitségre hanem nekem némi pénz összegre lenne szükségem ami nemsok... visszafizetném kamattal és szerzödés is lennerola és minimum 1 tanu , a segitöket megköszönném.
Koszonom,probalkozom,a Marco Polo sorozatrol van szo,a film lejott,de angolul,es sehol sem kapok hozza semmit.
Szinkront ne is keress...a többi meg keress rá...srt, sub kifejezésekre
Hol talalhatom meg egy film feliratat vagy szinkronjat ? koszonom
Gondolom, hogy nem hülyéskedni akartál.Azért válaszoltam.
Ma becsípődött a nyakam reggel. Pár órával később szédültem, pedig nem szoktam; lehet ez a nyakamtól? Esetleg bekapott valami ideget :)
nyugi én is el tudnám viselni...lenne hová tennem a pénzt...
Értem...köszönöm...ezt télleg nem tudtam :)
Ugye, hogy igazam van! Én is így gondoltam!
Mert sajt!Én sem vagyok az, pedig el tudnám viselni!Valószínű, mert nem Bill Gates az apukánk.
És ki válaszol a kérdésekre? :D
kérlek titeket ne idiótaságokat irjatok ide nemazért nyitottam meg ezt a fórumot. köszönöm
Szinte mindegyik védőoltás gyengített kórokozó, így készítik fel a szervezetet, hogy ha találkozik a kórokozóval, már legyen ellenanyag a szervezetben éles bevetésre készen.
Vagy nincs apuci, vagy nert a jóisten válogatja számodra a legmegfelelőbb angyalkát!
További ajánlott fórumok: