Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :) (beszélgetés)
nagyon jol nez ki a bodza ital a fenykepen,azt peldaul Te hogy keszitetted el?
Na meg a cicusok tunemenyek:D
koszi:))
megneztem a keszulo oldalad,nagyon jo lett:)
Sziasztok!
Videót hogyan tudok betenni az oldalamra? :)
hahaha a fagyi a gyengem:DDDDDDDDDDD
van meg egy oldal amit en tudok,ha ramegy az adatlapomra,ott van egy baba vonalzo,meg egy szerelmi vonalzo,azokra ha rakattintassz,egy kulon ablakba megjelenik az az oldal,ahol ilyen vonalzoat talalsz
orulok,hogy sikerult:)))
mire megirtam hogy kell,mar meg is csinaltad:)))
na igy kell a tobbit is:)))
azon az oldalon bal oldalt talalsz meg tobb kis okossagot,probalgasd oket:)
peldaul az oranal kivalasztod az ora szinet es alatta latod,azt a feliratot,hogy CODE katt ra es aztan jobb egerrel rakattintassz,majd a masolra es ramegy az adatlapodra,arra a reszere,hogy adatlap,beallitas valtoztatasa,majd jobb eger ismet es bemasol...majd ments el hozzaszolasod es megjelenik az ora:)
remelem ezt mar ethetobben irtam:DDDDDD szolj ha nemerted,mert neha en is belegabalyodom:)))
Juj nézzétek meg egy órát sikerült csinálnom!!!!
dejódejódejó!
köszi köszi köszi köszi
szia,
csak ra kell kattintanod azokra a kepekre es megjelenik egy kulon ablakba az az oldal,amely ezeket a kepeket,vonalzokat szolgaltatja es ott betudod allitani milyet szeretnel,majd bemasolod az adatlapodba a codot
Sziasztok!
Nagyon tetszenek azok az oldalak, amiken sok szép csillogos gif, kép és egyébb van.
De gözöm sincs róla hogyan kell azt beállitani :(
Ha te tudsz nekem segiteni, azt nagyon megköszönném!
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Megint divat a kleopátra haj. Szerintetek nekem jól állna? Melyik állna jobban? Az 1. vagy a 2. kép? a 2 kép az adatlapomon.
- Hogy tudom feltölteni a képeket az adatlapomra? Nekem nem sikerült.:((
- Facen hogy kell beállitani hogy az adatlapomon látható legyen minden?
- Facebookon hogyan tudom beállítani, hogy az ismerőseim közül egyesek ne lássanak dolgokat az adatlapomból?
- Facebookon hogy tudom beállítani hogy az adatlapomon látni lehessen kivel vagyok kapcsolatban?