Rutin vizsga (beszélgetés)
Szia!
Én 1,5 éve tettem le jogsimat.
Nekem is 9 volt előírva, de az oktató mindenkivel mást megy. Akinek jól megy kevesebbet, akinek nem azzal 9-et vagy többet. De persze annak is ki kell a kötelező kilencet fizetni, aki csak mondjuk 5-öt megy! Mondjuk az elég gáz,hogy a forgalomba mész, hiszen sok mindent a rutin pályán kellene megtanulnod, aztán a forgalom.
Csekken te fizetted be a pénzt vagy az oktatónak adtad? Mert ha igen zsebbe ment! Szerintem! Mindig kérd a csekket és te fizesd be!!! Így nem tud átvágni és mindig figyeld, hogy mennyi órát fizettél be és mennyit vezettél le, mennyit írtál alá!!!
Hát elég sok helyen így van, és sajnos, akin látja az oktató, hogy le tudja húzni, le is húzza.
Én épp ezért váltottam még a rutinvizsga előtt sulit, mert ott két év lett volna, mire leteszem... az oktató állandóan lemondta az órákat, ami meg volt, azon meg kritikán aluli volt az oktatása :S
Amúgy én az első rutin órám után hazafelé az M3-ason vezettem! :DDDDDD Hát durva volt.... Azt mondta az oktató, vmikor el kell kezdeni ezt is. :D
Amúgy a fiúknak le sem adják általában az órákat, egy-két óra után küldik őket vizsgára....
Sziasztok!
A problémám a következő: 9 óra van előírva a rutin vizsga előtt. Az oktatóm már az első órán közölte, hogy 9 óra alatt nem lehet megtanulni, ezért ő 14 órát szokott vezettetni. Mivel nem tudtam, mennyire leszek béna:D, ezért akkor belementem. Nem azt mondom, hogy hűdejó vagyok, vannak hibáim, de azért annyira nem megy rosszul. Szóval lement a 9 óra, szólt az oktatóm, hogy legközelebb akkor 1900 ft lesz. DE azt elfelejtette közölni, hogy nem alkalmanként, hanem 45 percenként. Ha ezt akkor tudom, biztos nem engedem meg neki. Főleg nem ugy, hogy ma is vezettem plusz 3600 ft-ért, és ahelyett, hogy kimentünk volna a rutinpályára, megint a forgalomba voltam, mert az oktatóm első körben a kiállatkereskedésbe ment be, majd ujságot vett, azt követően találkozott valakivel, majd elmentünk a fiáért a suliba, és haza is vittem. Így rögtön ki is mentem a rutinpályára 20 percre, és pénteken meg vizsgázok.
A kérdésem az, hogy ez így normális? Szerintem ha a 9 órábol nem csak 3 alkalommal mentem volna a rutinpályára, akkor simán le tudok vizsgázni. Ez másnál is így megy?:O Hogy a legtöbb órán a forgalomba vagyok rutin vizsga előtt, és minden órán elmegyünk valahova ahol neki dolga van??