Rosz a kapcsolatunk,az exe iranyítja.Szakítani... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Köszönöm.❤️
Kellett a véleményetek, reakciótok, olyan mintha "nógatnátok": gyerünk, lépj.
És ez most nagyon kellett.
Szerintem engedd őt el, ennél te jobbat érdemelsz! Ha a tiéd úgyis vissza fog jönni, de ehhez egyszer legalább egy kis időre határozottan ki kell pakolni a szűrét!
Sok sikert és fel a fejjel!
Sajnos ismerem az érzést....Nem könnyű beismerni magunknak azt h a legjobb lenne szétválni...
Kitartást kívánok!
Nem él együtt? ebben soha ne légy biztos .
Amúgy te kapaszkodsz(még), a pasi meg tudja, élvezi ezt..(írhattam volna "pasid"-at is, de nem véletlenül nem teszem)
Fuss neki mégegyszer a fórumnyitódnak
Köszönöm!!
❤️
Hónapok óta esélyt kér a folytatáshoz, és te eddig adtál is neki. Élt ezzel? Nem. Legalábbis a leírásodból nekem ez derül ki.
Ő nem az az ember, akit megszerettél. Most már te is tapasztalod, ugye? Nem a szavak, az ígéretek, hanem a cselekedetek számítanak. Ő hiába ígérget!
1,5 év szerencsére nem olyan nagy idő az életedből. Ideje lezárni.
Nekem egy rosszul működő kapcsolatra 4 évem ment rá. Nehezen engedtem el, de most már tudom, érzem, hogy ez volt a helyes.
Remélem, te is átéled ezt minél hamarabb!
Valóban nem könnyű, mert minden ellenére látom benne azt az embert, akit megszerettem.
Azt az arcat kell elengednem.
Tudom ésszel.
Csak van a hüle szívem, még.
Az a legszebb h ezzel nem engem minősítesz.:)))
Ha neked ez jön le, hát ezzel nem is szabad vitába szállni.:))
Nem él együtt az exével.
Mivel ex.
tisztázzuk...milyen párkapcsolat ez? Hol, hogy találkoztok? Egy kocsi hátsó ülésén? A te lakásodban? Az ő házában, amikor nincs otthon senki, aztán a töcsök után tipli? Mert ez nem kapcsolat..kivéve, ha a pasi úgy dug, ahogy senki...ersze ez nem minden, de nem is élet...
Nekem az jön le, hogy te csak olyan guminő vagy neki, akit nem kell felfújni, és ideális a hőmérséklete, valamint nem kell eldugni, elmegy magától is...
Úgye így van?
Naugye.
Mindegy, ezen már ne érdemes rágódni szerintem. Tanultál belőle... Legalább nem vett ez olyan sok időt tőled...
Én biztos tovább lépnék a helyedben, még ha fájdalmas is. Tudom, könnyű mondani, nehezebb megtenni, de gondolj magadra!
Neked nem kellett volna a párodnak tekinteni első perctől fogva onnastól, mikor megtudtad hogy van kapcsolata az exével.
Én nem értem ezeket a fiatalokat.
Nincs olyan kapcsolat, amit nem lehet lezárni.
Ha nem függ hozzá érdeked, akkor mi tart vissza, ami miatt nem lépsz?
Több mint másfél éve.
Igen, én vagyok a hibás, mert adtam 1 esélyt.
Sokszor mondtam, hagyjuk abba, nem tudom elfogadni, h az ex dirigálhat.
Igéretek tömege jött mindig.
Sajnálom, rossz érzés lehet :(
Tényleg tovább kellene állnod.
Mióta vagytok egyébként együtt?
"Bombház sej, ha leszakad
Egy helyébe ezer is akad!"
Ez a régi nóta jutott eszembe. Az ilyet nagy ívben dobd a hátad mögé, rázd meg magad, és emelt fővel menj tovább! Nem érdemli meg, hogy szeresd, nem méltó a szerelmedre.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Mit tennél, ha "másodhegedűs" vagy egy kapcsolatban és mikor szakítani akar a másikkal, hogy veled legyen, a másik bejelenti, hogy terhes?
- Hogyan tudom jogi úton örökre megszakítani a kapcsolatomat a vér szerinti családommal?
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?