Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Sajnàlom! 🥺
Lesz vèrvètel vagy nem?
Nem tesztelek a 14.napig nem kíváncsiskodom meg nem számolgatom a hcgt.
Sokmindent érzek szùr meg görcsöl néha meg a 5-6-7.napon nagyon melegem volt.Ez a beágyazódás vagy valami rossz nem akarok agyalni.
Lesz ami lesz.
Igaz nem pihenek,teszek veszek,lehajulok meg emelgetek.
Az a valami ha màr egészsèges babàt hord ki az ember.Addig sok vìz lefolyik a Dunán.
Nem élem magam bele.Inkàbb kellemesen csalódjak 🤞🍀
Uhhh nagyon szurkolok!
Kegyetlen ez a várakozàs :-(
Még él az emlèk Bennem.
Teszteltél màr otthon? Én az 5.napig bírtam,utána naponta,hogy erôsödik vagy halványodik e a csík…
Külöböző klinikák konzultàciókat összevetve ide esett a választàsom pont az orvosok miatt.
A Krizsánàl vagyok.Nagyon figyelmes.
Mèg várok az első lombik eredményre🍀
Igen,mondjuk ez igaz…pont mint a beültetés utàn kontroll uh-ok,hisz azok meg benne vannak.
Ember legyen a talpàn,aki lebírja követni mi mièrt van.
Na majd jövôre…nem kell követni,csak feldolgozni azt a kàoszt,amit sztem az àllamosítàs fog okozni 🥺
Nekem a Tekse doktor 😇
Szemèlyes tapasztalatom mèg van a Skriba doktornôvel màshonnan,de Ô is nagyon kedves. Ennyit tudok róla.
A kistàrsam,akivel az elsô lombiknál ismerkedtünk meg ès tartjuk a kapcsolatot a mai napig,na Ô a Nyéki doktorhoz jàr. Megvan elègedve…és szintén van egy 10hónapos kislánya a 2.lombikból.
Szerintem itt majdnem mindegy,hogy melyik dokihoz kerül az ember. Mind azèrt van itt,mert szakmailag az egyik legjobb.
Màr csak a szimpàtia szab határokat ☺️
Fantasztikus hìr.Gratulálok💐💗😍
Persze,hogy megéri csak az uh benne lehetne hisz az csak töredéke a vègösszegnek
Remèlem összjön a kistesò🤞
Ki az orvosod?
Ne is mondd!
Mi egy lakàs áràt már otthagytuk 2 lombik alatt,beleszámítva a gyógyszereket is.
DE…megèrte! Azóta van egy 10hónapos kisfiam és most megyünk vissza FET-re a többiekèrt.
Nekem nem volt ott rákszűrés.
Na ja 350 a Fet meg 650 az első tűszőleszívàsos lombik DE ebben nincs benne egy uh sem🙄😐
Ha
Magàll 650ben ami inkàbb 700 felett van 🙄
Konzultàció ràkszûrèssel volt.
Uh az a Fet része már…nem tudom. 🙄Annò ezèrt külön nem kellett fizetni.
Szia
Amennyire én tudom a uh ès konzultáciò 10000 +25000
Vagy nem?!?
Hacsak nem volt vérvétel is
Köszönöm szépen!
Igen,pont ez èrdekelt. Az uh,konzultàció…stb már megvolt 45-èrt :-)
Sziasztok!
Mostanában aki FET-en volt,lenne kedves egy kb.költséget mondani?! Csak a FET-re…
Köszönöm!
Köszönöm😊
Megnyugtattàl ès a is hogy a kisfiad is nàla fogant.Nagyszerű hìr💗
Szia!
A befelé hajló méh témához sajnos nem tudok hozzászólni, nekem hátra hajló, beültetésnél mindig lenyomják a pocakom, hogy megfelelő legyen a szög, de mivel többször volt már megtapadás és van egy kisfiam is, gondolom ez nem probléma.
Bízz a dokiban. Nem tudom, hogy ovaleap-ből mennyit kell szúrnod, de a 150 suprefact nem óriási dózis. Nem írta volna ki szerintem ha aggódna a túlstimu miatt. Mi is hozzá járunk, én teljesen megbízom benne, a kisfiam is neki köszönhetjük.
Sok sikert kívánok! 🤞🍀
Sziasztok 😊
Első lomikra kèszülünk Krizsa doktor úrral.Nagyon szimpatikus.
Befele hajló a méhem.Valakinek itt befolyàsolta megtapadàsnàl?
Pont szabin lesz a doktor úr ès kezdenem kell a Ovaleap ès Suprafact injekciót.6 napig mondta DE mivel mèg addigra nem èr vissza a szabiròl mèg pluszban 3 napi Suprafact 150 egysèget kell adni.
Szerintetek nem lesz alakul ki tùl stimuláció?
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?