Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ritkán és kevés alkoholt iszom. Bort csak fehéret, és... fórum

Ritkán és kevés alkoholt iszom. Bort csak fehéret, és... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

22. globus
aug. 27. 08:23
Kávé, az mindenben jöhet. Csészében, üvegpohárban, teás bögrében, mindegy. Csak sok legyen és jó.
21. 1021440b02 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 27. 07:48
Én is legszívesebben talpasból iszom a száraz vörösbort. De ittam már papírpohárból, bögréből, üvegből, főleg fiatalabb koromban. Fiúk-lányok ittunk a parkban, a strandon, sátorban vagy tábortűznél a hegyekben stb. 😄 Szép emlékeim vannak. Nem számított, hogy miből iszunk, vagy mit iszunk.
aug. 25. 03:38
most ilyen divat van./nalunk mar regota/,de persze en is az uvegpoharat szeretem itthon deha 1szer az ember muanyagpoharbol iszik meg ki lehet azert birni/bar benne az ital ize.......nem az igazi/.
aug. 24. 14:57
Igazad van, nem lehet mindent meginni bármiből. Üdítőt sem tudok bögréből, pláne nem bort....
18. Biciklis_ (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 24. 10:22

Ne ragaszkodj mindig a "megszokott" dolgokhoz.

Csak úgy gondolkodj el....szexel kapcsolatosan...mindig hálószobában történt?

aug. 24. 07:10
Szerintem egy grillpartyn megengedett a papírpohár is. Nem szeretem az alkoholt, nagyon ritkán iszom így nekem ez nem is gond.
16. bozsu55 (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 24. 05:32

Szükség törvényt bont.

Ittam én már bögréből, sőt üvegből is pezsgöt. Jó, nem tegnap történt.

A bort sose kedveltem.

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Amaunet)
aug. 23. 18:04
Ez nem erről szól. Megadni a módját, igazi élvezet akkor jelent.Ha nem lehet, inkább nem kell. Elvagyok alkohol nélkül.
14. fokhagyma (válaszként erre: 10. - Amaunet)
aug. 23. 17:36
Bandázzanak, engem nem zavar, bár én ilyenekkel nem találkoztam. Lehet, hogy egészen lenn a parton a víznél iszogatnak. Fenn a kerékpárosok, sétálók, kisgyerekesek vannak. Én is ott szoktam sétálni. Egyébént nem izgat se a bandázás, se az üvegből ivás, tudom, hogy ez egy más korosztály. Én is csináltam fiatal koromban olyat, amit most már nem.
13. timycat (válaszként erre: 9. - Globus)
aug. 23. 14:51

Igen? Nem vettem észre. Az én korosztàlyom nem nagy pálinkás, ha iszunk is akkor valami furát. Most húgoméknál nagyon mennek a kiwi, narancs, málna meg az ilyen nem szokványos pálinkák.

A fiúknál még megy a sör, esetleg rum, de valami felsőkategóriás és tényleg csak az "íziért". Én a bor szeretetemmel gyakorlatilag magam vagyok, a "csajok" koktélosak inkább.

A lányomék meg hát menthetetlenek, tényleg a vegan "latte avocado" népség. Csak bámulok milyen divatja van az egészséges dolgoknak 🤷‍♀️

12. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 23. 14:42

Megértelek.

Mondjuk én sokszor iszok, de keveset. Jellemzően bort, kizárólag vöröset, kizárólag vörösboros pohárból.

Valahogy a bor üveget kíván. A koktélok mehetnek bármiből, de a bor az nem.

11. komor
aug. 23. 13:53

Amikor fiatal voltam az volt a divat, hogy az ember mindenhol ivott. Ivott otthon, ivott a munkahelyen, ivott, mert pihenő volt, ivott, mert munka volt, ivott, mert kínálták, állandóan ment az alkoholizálás.

Sikk volt inni, ha visszautasítottad, akkor az volt a szöveg, hogy mi van nem bírod, félsz egy kis pálinkától, milyen férfi vagy?

Volt aki a munkahelyen a fiókból szeszelt állandóan. Megünnepeltünk minden név és születésnapot. Minden eseményt megünnepeltünk!

Na ez megszűnt. Vagy csak azon a területen, amelyet én ismerek.

10. Amaunet (válaszként erre: 8. - Fokhagyma)
aug. 23. 13:42
Jó, te nem, de a fiatalok ott bandáznak.
9. globus (válaszként erre: 7. - Komor)
aug. 23. 13:38
Mai korosztály imádja a pálinkát..ami számomra totál furcsa, gyerekkoromban csak azok itták, akiket menthetetlen alkesznek tartottak. Ma az az indok, hogy valódi gyümölcs.
8. fokhagyma (válaszként erre: 5. - Amaunet)
aug. 23. 13:17
Én is gyakran sétálok a Duna-parton, de oda nem viszek bort üvegben. Akinek úgy és ott esik jól, tegye, nem zavar egy cseppet sem.
aug. 23. 13:15

Ezt látom én is, hogy a mai korosztály csak módjával iszik. Töményet szinte soha, csak ha nagyon kínálják, de a sörrel borral sincsenek nagy barátságban, azt is módjával isszák. Főleg, ha valami alkalom van.

Régen mindenki ivott, vagy kellett, vagy sem.

Tetszik ez a visszafogottság.

6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 23. 12:47
Azt tudnám javasolni, hogy máskor vigyél magaddal fehérboros poharat.
5. Amaunet (válaszként erre: 3. - Fokhagyma)
aug. 23. 12:46

Üvegből ér?

Tudnád hányan isznak pl. a Duna-partra lesétálva palackból!

aug. 23. 12:42

Háztartásomban csak üvegpoharat használok.

Egy grillpartin elnézhető, ha nincs a házigazda háztartásában 2-4 garnitúra borospohár és erre az egyszeri alkalomra nem is vásárolt be belőle. Dresszkód volt? Koktélruha?

Gondolom, nem egy 30ezer/palack bort kínáltak, mert annak már meg kell adni amit kíván a szervírozása.

3. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 23. 11:53
Egyetértek. A bor csak behűtve jó, és talpas pohár dukál hozzá. Ráadásul másfajta pohár a fehérnek, más a vörösnek. A fogyasztása módját meg kell adni. Papírpohárból nem iszunk bort még grillezéskor sem.
aug. 23. 10:57
Fura lett volna, ha megmondod. A grillezés nem koktélparti, ott az ember lazábban vesz mindent, elvégre erről szól.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook